FIM Rally

77. FIM Rally 26 – 28.6.2024 Chinciano Terme’ssa, Italiassa!

Tapahtuman järjestetään Toscanassa Italiassa, tietoa tapahtumasta löytyy www.fimrallyitaly.com
Chinciano Terme sijaitsee Siennan maakunnassa, n. 130 km Firenzesta etelään ja n. 170 km Roomasta pohjoiseen.
Lataa oheisista linkeistä tapahtuman ilmoittautumislomake, säännöt ja lisämääräykset.
Lisämaksulliset retket löydät täältä, lisää ne valintasi mukaan lomakkeelle ja maksa ne myös etukäteen. Esitäytetty mallilomake.

Huomioithan myös majoituksen valinnan;
maksettavaan osallistumishintaan tulee lisäksi valitsemasi majoituksen hinta. Majoitusvaihtoehdot ja niiden hinnat löytyvät ilmoittautumislomakkeen toiselta eli kakkossivulta. Majoitusvaihtoehdot:

Camping                   28,- euroa /yö/hlö, sisältää aamiaisen.
Lisäyöt camping       28,- euroa/yö/hlö, sisältää aamiaisen.
Huom. leirintäalueella on järjestäjän mukaan rajallinen määrä telttapaikkoja.

Hostel 3–4 vuodetta huoneessa
22,- euroa/yö/hlö, EI sisällä aamiaista.

Hotellikategoria C (4 tähden) 
80,- euroa/yö, yhden hengen huone, sis. aamiainen                     
75,- euroa/yö, kahden hengen huone, sis. aamiainen

Hotellikategoria A (3 tähden) (1,5 km tapahtuma-alueelta)      
65,- euroa/yö, yhden hengen huone, sis. aamiainen                                                             
55,-euroa/yö, kahden hengen huone, sis. aamiainen

Huom. Lomakkeella kysytty välimatka kotikerholta FIM Rallyn pitopaikkaan Chinciano Terme‘en, on lyhintä maantiereittiä myöten 2688 km (lautta Viroon ja Via Balticaa myöten etelään). Tämä km-määrä ilmoitetaan lomakkeella. Muista asioista saat lisätietoja Timo Toikkaselta.
FIM Rallyn osallistumismaksu on 200 € + majoitusmaksu + 10 € SML:n toimistomaksu.

Toimintaohje:
– Täytä ilmoittautumislomake, SML hyväksyy ainoastaan sähköisesti täytetyt lomakkeet, joten täytä lomake tietokoneella.
– Maksa KAIKKI maksut: – osallistumismaksu 200 € + SML 10 € ja valitsemasi retket yms. palvelut sekä majoitus kerhon tilille FI29 5800 1320 4606 93
– Lähetä sähköinen lomake ja tosite maksetuista osallistumismaksuista 24.3.2024 mennessä FIM-yhteyshenkilölle osoitteeseen: timo_toikkanen@hotmail.com

ÄLÄ toimita kerholle paperisia lomakkeita!
Jos tarvitset lomakkeiden täytössä avustusta, tai olet täyttänyt paperiset lomakkeet, niin ota yhteys FIM yhteyshenkilö Timo Toikkaseen.

HUOM. SML tiedottaa:
Mikäli lomakkeita/maksuja toimitetaan liittoon eräpäivän jälkeen, veloitetaan osallistujalta lisämaksua 57 euroa.

Jos osallistut ensikertaa FIM Rallyyn, lue FIM Rally opas. Sama ohjeistus soveltuu monilta osin myös muihin FIM – tapahtumiin.

FIM Rally

FIM Rally on kansainvälinen moottoripyöräilijöiden kokoontuminen. Nimestään huolimatta kyse ei ole nopeuskilpailusta. Sen sijaan kansalliset moottoriliitot ja kerhot kilpailevat osallistujien lukumäärillä ja kilometrimäärillä. Erilaisia kilpailusarjoja on yhteensä 17. Rallin ohjelmassa on aina kiertoajeluita ja paikallisin voimin toteutettuja esityksiä, joiden tarkoituksena on lisätä tietoa eri maiden tavoista, nähtävyyksistä, kulttuurista ja historiasta. Ralli järjestetään kerran vuodessa, useimmiten Euroopassa. Vuosittain tapahtumaan osallistuu keskimäärin 1000 motoristia noin 30 eri maasta. Ensimmäinen FIM Rally (silloiselta nimeltään Tähtiajo) järjestettiin Berliinin olympialaisten yhteydessä vuonna 1936. Sen jälkeen ralli on järjestetty joka vuosi, lukuun ottamatta vuosia 1940–49 sodan takia, sekä vuonna 2020–21 covid-19 pandemian takia. Suomessa FIM Rally on järjestetty kahdesti, vuonna 1988 Kuopiossa ja vuonna 2014 Tampereella.

Perustietoa

FIM Rally on kokoontuminen, jossa tourinkilaiset ovat käyneet vuodesta 1973 lähtien. FIM Rally on yksi pääsyitä kerhomme perustamiseksi ja tapahtumaan osallistumisen mahdollistamiseksi. Noin tuhat motoristia keräävä ralli järjestetään kerran vuodessa useimmiten Euroopassa. Suomessa FIM on järjestetty kaksi kertaa, vuonna 1988 ja vuonna 2014. FIM Rally on kolmipäiväinen  tapahtuma, yleensä ohjelmaa on ollut tarjolla kuitenkin jo muutama päivä ennen virallista ohjelmaa, johon kuuluu mm. kiertoajeluita ja tapahtuman huipentava Kansojen paraati.