FIM Rally

Vuoden 2021 FIM Rally: Soverato, Italia 2-4.6.2021. PERUTTU

Järjestäjän nettisivujen linkki tässä, jossa on mm. peruutuksesta enemmän tietoa.

Ilmoittautumislomakkeet ja ohjeita järjestäjän sivuilta löydät täältä, osallistumismaksu on 195€ + ilmoittautumisen käsittelymaksu 10€ (SML). Ilmoittautumislomakkeen voit ladata myös kerhon sivuilta täältä 

Katso myös liite A ja lisämääräykset; Appendix A  ja Supplementary Regulations.

Ilmoittautumisten viimeinen jättöpäivä on siirretty eteenpäin ja on nyt 30 huhtikuuta. Lue myös alla peruutusehdot. Nykytietojen valossa estettä tapahtuman järjestämiselle esim. paikallisten viranomaisten toimesta ei ole, mutta seuraa Italian suurlähetystön sivuja, 15.4. siellä todetaan:
Matkustusrajoitukset Suomesta Italiaan saapuville jatkuvat. EU-ja Schengen –maista saapuvilta vaaditaan negatiivinen koronatesti 48h ennen matkustamista ja lisäksi 5 päivän karanteeni. Maahantulosta annetaan selvitys omailmoituslomakkeella.

Peruutusehdoista vuonna 2021:

  • Mikäli tapahtuma perutaan force majeure syistä, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Mikäli jokin valtio estää pääsyn maahan pandemiaan liittyvistä syistä ja osallistuja ei pääse matkustamaan, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Mikäli osallistuja testataan koronapositiivisesti juuri ennen tapahtuman alkua, eikä voi lähteä matkaan, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Palvelumaksu joka kerätään Suomen Moottoriliiton toimesta, selvitetään.

Jos osallistut ensikertaa FIM Rallyyn, lue FIM Rally opas. Sama ohjeistus soveltuu monilta osin myös muihin FIM – tapahtumiin.

FIM Rally

FIM Rally on kansainvälinen moottoripyöräilijöiden kokoontuminen. Nimestään huolimatta kyse ei ole nopeuskilpailusta. Sen sijaan kansalliset moottoriliitot ja kerhot kilpailevat osallistujien lukumäärillä ja kilometrimäärillä. Erilaisia kilpailusarjoja on yhteensä 17. Rallin ohjelmassa on aina kiertoajeluita ja paikallisin voimin toteutettuja esityksiä, joiden tarkoituksena on lisätä tietoa eri maiden tavoista, nähtävyyksistä ja historiasta. Ralli järjestetään kerran vuodessa, useimmiten Euroopassa. Vuosittain tapahtumaan osallistuu keskimäärin 1000 motoristia noin 30 eri maasta. Ensimmäinen FIM Rally (silloiselta nimeltään Tähtiajo) järjestettiin Berliinin olympialaisten yhteydessä vuonna 1936. Sen jälkeen ralli on järjestetty joka vuosi lukuun ottamatta vuosia 1940-49, sodasta johtuen sekä vuonna 2020 covid-19 pandemian takia. Suomessa FIM Rally on järjestetty kahdesti, vuonna 1988 Kuopiossa ja vuonna 2014 Tampereella.

Perustietoa

FIM Rally on kokoontuminen, jossa tourinkilaiset ovat käyneet vuodesta 1973 lähtien. FIM Rally on yksi pääsyitä kerhomme perustamiseksi ja tapahtumaan osallistumisen mahdollistamiseksi. Noin tuhat motoristia keräävä ralli järjestetään kerran vuodessa useimmiten Euroopassa. Suomessa FIM on järjestetty kaksi kertaa, vuonna 1988 ja vuonna 2014. FIM Rally on kolmipäiväinen  tapahtuma, yleensä ohjelmaa on ollut tarjolla kuitenkin jo muutama päivä ennen virallista ohjelmaa, johon kuuluu mm. kiertoajeluita ja tapahtuman huipentava Kansojen paraati.