FIM Meritum

FIM (Rendez-Vous) Meritum 2021: Faaker See, Itävallassa 9. – 11.6.2021. On peruttu!

Tapahtuman kotisivut ovat täällä https://www.fim-rendezvous2021.com/.

Peruutusehdoista vuonna 2021:

  • Mikäli tapahtuma perutaan force majeure syistä, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Mikäli jokin valtio estää pääsyn maahan pandemiaan liittyvistä syistä ja osallistuja ei pääse matkustamaan, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Mikäli osallistuja testataan koronapositiivisesti juuri ennen tapahtuman alkua, eikä voi lähteä matkaan, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Palvelumaksu mikä kerätään Suomen Moottoriliiton toimesta, selvitetään.

Jos olet käynyt FIM Rallyssä niin tapahtuma on saman henkinen. Todennäköisesti olet osallistunut RAllyyn ainakin 5 kertaa jo, jos harkitset Meritumiin osallistumista. Meritumin osallistujat ovat osallistuneet Rallyyn vähintään 5 kertaa. Tapahtuman ero Rallyyn on se että majoitus on liki aina hotellissa, eikä muita vaihtoehtoja majoittumiselle ole. Tapahtuma on osallistuja määrältään pienempi Rallyyn verrattuna. Ohjelmarunko on lähtökohtaisesti samanlainen vuodesta toiseen. Ennen varsinaisen tapahtuman alkua on usein päivä tai kaksi jossa lisämaksullisia tapahtumia, tai voi vain oleskella majoituksessa. Tapahtumaan on hyvä saapua vähintään edeltävänä päivänä ennen varsinaista ohjelmaa. Ohjelmassa on yleensä yksi päivä jolloin tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin. Iltaisin musiikkia ja ruokailua. Viimeisenä päivänä on yleensä paraati ja jäähyväisillallinen.