FIM Meritum

FIM Meritum Meeting, San Marino, 22-24.6.2024

Tämän vuoden FIM Meritumin kotisivut ovat täällä

Lataa tästä säännöt
Lataa tästä ilmoittautumislomake
Lataa tästä ohjelma

Myös Meritumin sivuilta saat ladattua ilmoittautumislomakkeet ja tapahtuman toimintaohjeet.

Toimintaohje ilmoittautumiseen:
– Täytä ilmoittautumislomake, SML hyväksyy ainoastaan sähköisesti täytetyt lomakkeet, joten täytä lomake tietokoneella.
– Maksa valitsemasi retket yms. palvelut + majoitus kerhon tilille FI29 5800 1320 4606 93
– Lähetä sähköinen lomake ja tosite maksetuista osallistumismaksuista 10.4.2024 mennessä FIM-yhteyshenkilölle osoitteeseen: timo_toikkanen@hotmail.com

ÄLÄ toimita kerholle paperisia lomakkeita!
Jos tarvitset lomakkeiden täytössä avustusta, tai olet täyttänyt paperiset lomakkeet, niin ota yhteys FIM yhteyshenkilö Timo Toikkaseen.

HUOM. SML tiedottaa:
Mikäli lomakkeita/maksuja toimitetaan liittoon eräpäivän jälkeen, veloitetaan osallistujalta lisämaksua 57 euroa.


FIM Meritum, lyhyt oppimäärä:
Olet käynyt viisi kertaa FIM Rallyssä/FIM Motocampissa (on edellytys, että olet saanut Meritumin ja voit osallistua tähän tapahtumaan!).
Tämä tapahtuma on saman henkinen kuin FIM Rally, tapahtuma eroaa FIM Rallysta majoituksen osalta, Meritumissa majoittaudutaan aina hotellissa. Muita majoitus vaihtoehtoja ei ole. Tapahtuma on osallistuja määrältään myös pienempi FIM Rallyyn verrattuna. Ohjelmarunko on lähtökohtaisesti samanlainen vuodesta toiseen; ennen varsinaisen tapahtuman alkua on usein päivä tai kaksi, joissa on lisämaksullisia tapahtumia (retkiä yms.), tai voit vaan oleskella majoituksessa tai järjestää omaa ohjelmaa.
Tapahtumaan on hyvä saapua vähintään edeltävänä päivänä ennen varsinaista ohjelmaa. Ohjelmassa on yleensä yksi päivä, jolloin tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin. Iltaisin on musiikkia ja ruokailua. Viimeisenä päivänä on yleensä paraatiajo ja jäähyväisillallinen.

HAE Meritumia

Voit hakea Meritumia jos olet osallistunut viisi kertaa FIM Rallyyn tai FIM Motocamp’iin. Jokaisen viiden osallistumiskerran jälkeen voit hakea uutta Meritumia. Meritumit haetaan kansalliselta liitolta (Suomen Moottoriliitolta) oheisilla lomakkeilla

Haen FIM Motocamp Meritumia
Haen FIM Rally Meritumia

Hakulomakkeet toimitetaan sähköisesti Suomen Moottoriliittoon.