FIM Mototour

FIM Mototour (of Nations) 2022, Kavala, Kreikka 20-24.9.2022.

Tapahtuman kotisivut löytyy täältä https://fim-mototour2022.com/en/home. Koska tapahtumassa siirrytään joka päivä tutustumaan moottoripyörillä eri nähtävyyksiin, osanottajamäärät on rajoitettu. Vuonna 2022 mukaan otetaan 240 osallistujaa. Liikkuminen tapahtuu noin 50 moottoripyörän ryhmissä oppaan vetämänä. 

Mototour of Nations on ajotapahtuma jossa jokaiseen päivään kuuluu ajoretki ja tutustuminen paikallisiin nähtävyyksiin matkan varrella, tapahtuman aikana yövytään samassa hotellissa.

Tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä järjestäjille on 15 heinäkuuta. Koska kesälomakausi on silloin kuumimmillaan on hyvä laittaa ilmoittautumislomakkeet ja maksut hyvissä ajoin ennen sitä kerholle jotta kerho sekä moottoriliitto ehtivät ne käsitellä.  Tapahtuman hinta on 290€ + 10€ Suomen Moottoriliiton ilmoittautumismaksu. Sekä mahdolliset lisäyöt tai jos haluaa nukkua 1 hengen huoneessa ovat lisämaksusta. Kreikassa on järjestäjän avustuksella myös mahdollista vuokrata pyörä paikan päältä jos ajaminen kotoota ei houkuta. 

Huom. FIM sääntöjen mukaan, ilmoittautumislomakkeella kysytty välimatka on kotikerholta kohteeseen ja lasketaan lyhintä maantiereittiä käyttäen, ilman lauttoja tai lentokoneita.

  • Maksa ilmoittautumismaksu kokonaisuudessaan (myös SML käsittelymaksu) Touring Finlandia MK ry tilille FI29 5800 1320 4606 93. Merkitse viitteeksi nimesi ja tapahtuman nimi.

Ilmoittautumislomakkeet ja muu ohjeistus:
2022 Mototour of Nations Lisämääräykset

2022 Mototour of Nations Ilmoittautumislomake

2022 Mototour of Nations Lisäpalvelut

Tärkeätä huomioida:

Urgent Notification
To all Mototour participants that plan to use the Ferry lines.
Due to increased seasonal demand in the ferry crossings, we strongly urge you to book your ferry tickets as soon as possible.
We remind you that there is a 50% fare reduction to all Mototour participants.
Info in English here: https://fim-mototour2022.com/en/grimaldi-lines-2