FIM Motocamp

Vuoden 2021 FIM Motocamp: Goralský dvor, Haligovce, Slovakia 28. – 30.7.2021. On peruttu!

Motocamp 2021 tietoa löytyy täältä. Ilmoittautumislomakkeet ja muu ohjeistus:
2021 FIM Motocamp-Entry&Accomodation-Form – Haligovce
FIM MOTOCAMP 2021 – SUPPLEMENTARY_REGULATIONS-EN
FIM MOTOCAMP 2021 Optional Excursions-EN
2021 FIM Motocamp completion assistant

Hinta 150€+ilmoittautumisen käsittelymaksu 10€ (SML).

Peruutusehdoista vuonna 2021:

  • Mikäli tapahtuma perutaan force majeure syistä, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Mikäli jokin valtio estää pääsyn maahan pandemiaan liittyvistä syistä ja osallistuja ei pääse matkustamaan, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Mikäli osallistuja testataan koronapositiivisesti juuri ennen tapahtuman alkua, eikä voi lähteä matkaan, tapahtuman maksu palautetaan järjestäjän toimesta täysimääräisesti.
  • Palvelumaksu, joka kerätään Suomen Moottoriliiton toimesta, selvitetään.

Jos olet käynyt FIM Rallyssä niin tapahtuma on hyvin samanlainen. Tapahtuman ero Rallyyn on se että majoitus on aina teltassa, eikä muita vaihtoehtoja majoittumiselle ole. Tapahtuma on osallistuja määrältään pienempi Rallyyn verrattuna. Ohjelmarunko on lähtökohtaisesti samanlainen vuodesta toiseen. Ennen varsinaisen tapahtuman alkua on usein päivä tai kaksi jossa lisämaksullisia tapahtumia, tai voi vain oleskella leirintäalueella. Tapahtumaan on hyvä saapua vähintään edeltävänä päivänä ennen varsinaista ohjelmaa. Ohjelmassa on yleensä yksi päivä jolloin tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin. Iltaisin aina musiikkia ja ruokailua. Viimeisenä päivänä on yleensä paraati ja iltaohjelmassa palkintojen jako. Palkintoja jaetaan muutamassa eri kategoriassa ja ohjelmana palkitsemisseremonia paljon Rallyä kevyempi.