FIM Motocamp

Welcome to the 40th FIM Motocamp 3rd – 6th August 2023, Lithuania!

Motocamp 2023 tietoa löytyy täältä. Ilmoittautumislomakkeet ja muu ohjeistus:
40 FIM Motocamp 2023 Rekisteröintilomake
40 FIM Motocamp 2023 Ohjelma
40 FIM Motocamp 2023 Lisämääräykset

Hinta 179 €+ Moottoriliiton (SML) veloittama ilmoittautumisen käsittelymaksu 10 €.

Tietoja

  • Hinta pitää sisällään 3 yöpymistä, 3 ilta-ateriaa ja 3 aamiaista ja 2 lounasta.
    Hinta sisältää myös retken ja iltaohjelmat sekä matkamuiston.
  • Ylimääräiset yöt maksavat 18.- euroa hengeltä/yö, sisältäen aamiaisen.  
  • Ilmoittautumisien ja maksujen tulee olla perillä Liettuassa 30. huhtikuuta mennessä. Eli ilmoittautumisien ja maksujen pitäisi olla meillä jo 10. huhtikuuta mennessä, jotta saamme ne ajoissa Moottoriliittoon ja edelleen Liettuaan.
  • Maksa ilmoittautumismaksu kokonaisuudessaan (myös SML käsittelymaksu) Touring Finlandia MK ry tilille FI29 5800 1320 4606 93. Merkitse viitteeksi nimesi ja tapahtuman nimi.

Jos olet käynyt FIM Rallyssä niin tapahtuma on hyvin samanlainen. Tapahtuman ero Rallyyn on se, että majoitus on aina teltassa, eikä muita vaihtoehtoja majoittumiselle ole. Tapahtuma on osallistuja määrältään pienempi Rallyyn verrattuna. Ohjelmarunko on lähtökohtaisesti samanlainen vuodesta toiseen. Ennen varsinaisen tapahtuman alkua on usein päivä tai kaksi, jossa lisämaksullisia tapahtumia, tai voi vain oleskella leirintäalueella. Tapahtumaan on hyvä saapua vähintään edeltävänä päivänä ennen varsinaista ohjelmaa. Ohjelmassa on yleensä yksi päivä, jolloin tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin. Iltaisin aina musiikkia ja ruokailua. Viimeisenä päivänä on yleensä paraati ja iltaohjelmassa palkintojen jako. Palkintoja jaetaan muutamassa eri kategoriassa ja ohjelmana palkitsemisseremonia paljon Rallyä kevyempi.