Matkailu

Matkailusivuiltamme  löydät vinkkejä matkantekoon, majoituksiin ja reittisuunnitteluun,  suuntautuu ajosi sitten Suomeen tai ulkomaille. Jos mielessäsi on vinkkejä, jotka haluaisit muidenkin matkamotoristien tietoon, lähetä postia osoitteeseen palaute@tfmk.com.  Varsinaiset matkakertomukset julkaisemme Moottorituristi-lehdessä.

Kerhoon on perustettu 2021 matkailujaos, joka tuottaa tietoja yli viikon tai pidemmistä koti- ja ulkomaan matkoista. Matkailujaoksen tavoitat hallitus@tfmk.com osoitteesta.

Matkailujaoksen tarkoituksesta ja toimintaperiaatteesta

Matkailujaoksen päätehtävänä on toimia tietolähteenä ulkomaille suunniteltavissa matkoissa, tiedottaen erilaisista kohteista, reittivaihtoehdoista ja liikennevälineistä.  Aluetoiminnan ja matkailujaoksen suunnittelemissa reissuissa on myös se ero, että matkailujaos keskittyy yli viikonlopun pituisiin, siis viikko ja siitä pidempiin reissuihin. Alueella tapahtuva toiminta on pääasiassa lyhytaikaista, illan- tai viikonlopun mittaista, pääasiassa kotimaan matkailua; toki porukalla on hyvä suunnitella lähtöä johonkin pidemmällekin matkalle.

Kerhon matkailujaos ei ole matkanjärjestäjä, TFMK ei ole matkatoimisto. Jaos suunnittelee, esittelee ja esittää kohteita, joihin kannattaisi mennä, mitä reittiä sinne pääsee, minkälaisia moton kuljettimia on käytettävissä: laiva-, rekka- ja junakuljetuksia yms.  Jaos kokoaa mahdollisimman paljon tietoa kaikesta matkailuun liittyvästä. Tietoa viestitään kerhon viestimissä hintatietoja sisältävänä faktatietona ja runsaammin kuvattuina matkakertomuksina.

TFMK Matkailujaoksen toiminnasta voit lukea lisää kerholehdestä