Kannatusjäsenet

Yhdistyksemme kannatusjäseniä ovat alla luetellut yritykset.

PeterPanBike

Moottorimme käynnistyivät 1998, jolloin 10 Royal Enfieldia starttasi Intiasta kohti koti-Suomea. Sen jälkeen olemme kolunneet taukoamatta planeettamme eri kolkkia kahdella renkaalla ja ajaneet ryhmiemme kanssa yli 130 itsenäisessä valtiossa. Niin ikään PeterPanBike on ensimmäinen moottoripyöräelämyksiä tekevä, täysin kotimainen matkanjärjestäjä.

Matkojen suunnittelun yhteydessä rakennamme aina mahdollisimman monipuolisen kokemuksen, jonka selkärankana toimii moottoripyörä. Ajamisen lisäksi pyrimme viemään motoristit pois ruuhkaisilta turistipoluilta ja syvälle paikalliseen kulttuuriin.
Matkanjohtaja puhuu aina suomea ja ryhmät ovat sopivan kokoisia. Yksi mottomme onkin – Pieni Ryhmä Suuri Seikkailu!
Filosofiamme on yhtä yksinkertainen kuin vuonna 98 – Moottoripyöräseikkailuja maapallolla hyvässä hengessä.
Tavoitteemme on kehittyä planeettamme parhaaksi moottoripyörämatkoja tekeväksi yritykseksi, kuitenkaan unohtamatta seikkailun osuutta. Life is Now!
T. PeterPanBiken väki 🏍️

Matkoihimme aikajärjestyksessä voit tutustua tästä: PeterPanBike – matkat

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut on vaivaton ja monipuolinen lomakohde jokaisena vuodenaikana. Hotellissa vietät rauhallisen ja rentouttavan loman.  Halutessasi voit nauttia niin monipuolisista aktiviteeteista, retkistä kuin kulttuuristakin aivan hotellista käsin.
Korkeatasoisen kylpylän ja kuntosalin palvelut sisältyvät majoitukseen ja ovat käytettävissäsi kylpylän aukioloaikoina. Hotellissamme on 70 huonetta ja 150 vuodepaikkaa, joten suuremmatkin ryhmät mahtuvat rentoutumaan. Ravintolamme palvelevat niin nälkäisiä kuin janoisia ja maittavissa a´la carten annoksissamme hyödynnetään paikallisia raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista.
Palvelumme sopivat niin lapsiperheille, aikuisille kuin ikääntyneemmillekin.

Katso lisää sivuiltamme

Tarjoamme TFMK:n jäsenille etuja, katso jäsenetuhinnat jäsensivuilta!

Finlandia Hotels – aidosti erilainen

Tervetuloa nauttimaan aidosti erilaisten Finlandia Hotellien palveluista. Me olemme yksityinen, yrittäjävetoinen ja suomalainen hotelliketju. Toimintamallimme mukaan jokaisen hotellimme palvelut ja tuotteet ovat ainutlaatuisia. Tämä yksilöllinen ja persoonallinen toimintatapamme on saanut yhä enemmän kiitosta asiakkailtamme. Jatkamme kehitystyötämme, jotta palvelisimme sinua vielä paremmin.
Liity nyt ilmaiseen Clubiimme ja hyödyt heti! 
Katso lisää sivuiltamme!


Hinausautokeskus

on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita kellon ympäri Uudenmaan alueella. Hinaus – ja tiepalveluiden lisäksi tarjoamme auton kierrätystä sekä konekuljetuksia

Prätkäpaja Oy

Prätkät ovat henkilökohtaisia kulku- ja harrastevälineitä, joiden omistajat ovat erilaisia ja heitä yhdistää se, että he rakastavat prätkiään. Rakastamasi prätkä tarvitsee määräajoin huoltoa tai joskus jopa korjausta, jolloin on tärkeää valita sellainen paikka, joka tekee työn nopeasti, tarkasti ja oikealla hinnalla. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee pajalla olla hyvät perus- ja erikoistyökalut ja osaava henkilökunta. Kun haluat enemmän, eli virittää tai säätää moottoripyörääsi tai personoida sen ulkonäköä, vaatii se pajalta vielä erikoisempia laitteita ja enemmän osaamista. Tärkeää on myös, että pajalla on hyvä varaosa-, tarvike ja erikoistarvikehankintaverkosto. Meillä on. Tule siis käymään

Motored Oy

on vuonna 2020 perustettu suomalainen käytettyjen moottoripyörien myyntiin, ostoon ja vaihtoon erikoistunut liike. Yritys on syntynyt intohimosta moottoripyöräilyyn ja sen missio on paitsi sujuvien moottoripyöräkauppojen mahdollistaminen, myös moottoripyöräkulttuurin uudistaminen ja tahto viedä pyöräkauppa uudelle tasolle – kehittäen samalla lajin imagoa rehtinä ja tasa-arvoisena harrastuksena ilman ennakkoluuloja tai ihmisten luokittelua. Motoredin toiminnan taustalla on vahva arvopohja: rehellisyys, läpinäkyvyys, nöyryys, kunniallisuus ja ahkeruus.