Kannatusjäsenet

Yhdistyksemme kannatusjäseniä ovat alla luetellut yritykset.

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut on vaivaton ja monipuolinen lomakohde jokaisena vuodenaikana. Hotellissa vietät rauhallisen ja rentouttavan loman.  Halutessasi voit nauttia niin monipuolisista aktiviteeteista, retkistä kuin kulttuuristakin aivan hotellista käsin.
Korkeatasoisen kylpylän ja kuntosalin palvelut sisältyvät majoitukseen ja ovat käytettävissäsi kylpylän aukioloaikoina. Hotellissamme on 70 huonetta ja 150 vuodepaikkaa, joten suuremmatkin ryhmät mahtuvat rentoutumaan. Ravintolamme palvelevat niin nälkäisiä kuin janoisia ja maittavissa a´la carten annoksissamme hyödynnetään paikallisia raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista.
Palvelumme sopivat niin lapsiperheille, aikuisille kuin ikääntyneemmillekin.

Katso lisää sivuiltamme

Tarjoamme TFMK:n jäsenille etuja, katso jäsenetuhinnat jäsensivuilta!

Finlandia Hotels – aidosti erilainen

Tervetuloa nauttimaan aidosti erilaisten Finlandia Hotellien palveluista. Me olemme yksityinen, yrittäjävetoinen ja suomalainen hotelliketju. Toimintamallimme mukaan jokaisen hotellimme palvelut ja tuotteet ovat ainutlaatuisia. Tämä yksilöllinen ja persoonallinen toimintatapamme on saanut yhä enemmän kiitosta asiakkailtamme. Jatkamme kehitystyötämme, jotta palvelisimme sinua vielä paremmin.
Liity nyt ilmaiseen Clubiimme ja hyödyt heti! 
Katso lisää sivuiltamme!


Hinausautokeskus on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita kellon ympäri Uudenmaan alueella. Hinaus – ja tiepalveluiden lisäksi tarjoamme auton kierrätystä sekä konekuljetuksia

Prätkäpaja Oy
Prätkät ovat henkilökohtaisia kulku- ja harrastevälineitä, joiden omistajat ovat erilaisia ja heitä yhdistää se, että he rakastavat prätkiään. Rakastamasi prätkä tarvitsee määräajoin huoltoa tai joskus jopa korjausta, jolloin on tärkeää valita sellainen paikka, joka tekee työn nopeasti, tarkasti ja oikealla hinnalla. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee pajalla olla hyvät perus- ja erikoistyökalut ja osaava henkilökunta. Kun haluat enemmän, eli virittää tai säätää moottoripyörääsi tai personoida sen ulkonäköä, vaatii se pajalta vielä erikoisempia laitteita ja enemmän osaamista. Tärkeää on myös, että pajalla on hyvä varaosa-, tarvike ja erikoistarvikehankintaverkosto. Meillä on. Tule siis käymään

Kuljetusrinki Oy on vuonna 1989 perustettu suomalainen perheyritys. Yrityksen on perustanut nykyinen hallituksen jäsen Veikko Aro.Veikko perusti työntekonsa ahkeruudelle ja rehellisyydelle. Jos paperiastia oli luvattu tyhjentää, se myös tehtiin. Samat periaatteet ovat seuranneet Kuljetusrinkiä nykypäivään. 30 vuoden aikana yritys on kehittynyt yhdestä tekijästä ja käytetystä Ford Transitista noin 40 työntekijän ympäristöhuollon asiantuntijaksi.


Majatalo Oravanpesä / casthause luonnon rauhassa. 30 vuodepaikkaa, kokous ja juhlatilat. kuntosali, frisbegolf,caravan alue, sauna, wc ja suihkutilat ym. ym. Juhlarilaisuuksien järjestämiset, esim. häät, syntymäpäivät, perhejuhlat, kokoukset, leirit, ym. ym.