Tietoa kerhosta

touring_logoRGB25mm300dpi jpg

Touring Finlandia Moottorikerho ry

Kerhotoimintaa

Kerhon vuosikalenterissa on paljon tapahtumia mm. ajokauden avajaiset ja -päätöstapahtumat, ajoharjoittelua moottoriradalla, jossa opastetusti harjoitellaan kaarreajoa, jarrutusta yms. motoristin ajotaitoja kehittäviä ja ylläpitäviä toimintoja. Järjestämme Ennakoivan Ajon Koulutuksen (MEAK®) keväisin, jossa myös em. harjoitteet ovat esillä ja ohjatusti viedään läpi. Vuosittain osallistumme FIM Rallyyn jossakin Euroopassa (ja joskus Euroopan ulkopuolellakin)!
Vuosittain on myös järjestetty Alppikierros – runsaan viikon pituinen ajoretki parhaimmilla mutkateillä hienoissa alppimaisemissa. Joka kesäinen tapahtuma on myös Touring Meeting – kerhoralli, joka kokoaa jäsenet johonkin Suomen kolkkaan ja usein myös ulkomaille. Kerhon perinteeseen kuuluu myös osallistuminen vuosittain MP-messuille omalla osastolla.

Kerhoillat ja tapaamiset

Pääkaupunkiseudun kerhoillat ovat kerhotiloissa talviaikaan maanantaisin klo 18–20.
Länsi-, Etelä- ja Pohjois-Suomessa käynnistetty aluetoiminta tuo uusia kokoontumispaikkoja ajokaudelle. Aluetoimintaa tullaan lisäämään muuallekin kuluvan vuoden aikana.

Alueiden järjestämien kahvi- ja ajeluiltojen sekä kimppa-ajojen aikatauluista voit katso lisää aluetoiminnan sivuilta. Ajokaudella joka viikko tapahtuu jotain!

Kesäisin kerhon toimisto on kiinni. Ja tourinkilaisia voit tavata Bembölen kahvituvalla Espoossa ja myös keskiviikkoisin Haltialan tilalla Helsingissä sekä kuukausittain ympäristössä järjestettävissä kimppa-ajoissa.

Touring Finlandia MK ry:ssa saat jäsenmaksun vastineeksi paljon erilaisia etuja ja mahdollisuuden osallistua kerhon järjestämiin tapahtumiin samanhenkisessä seurassa.  Voit liittyä jäseneksi, milloin vain.
Täytä liittymislomake, maksa jäsenmaksu ja tule mukaan toimintaan!
Jos sinulla on jotain kysyttävää jäsenasioista, lähetä sähköpostia osoitteeseen jasentiedot@tfmk.com

Jäsenmaksu

Vuonna 2022 jäsenmaksu on 32 euroa varsinaiselta jäseneltä ja 20 euroa perheenjäseneltä. Erillistä liittymismaksua ei ole. Maksa jäsenmaksu laskun saatuasi. Sähköinen jäsenkortti lähetetään jäsenmaksun kirjauduttua kerhon tilille (pyydettäessä, myös paperinen jäsenkortti on saatavissa). Kerholehti lähetetään varsinaisen jäsenen nimellä.

Tule mukaan!