Tietoa kerhosta

Touring Finlandia Moottorikerho ry

Kerhotoimintaa

Kerhon vuosikalenterissa on paljon tapahtumia mm. ajokauden avajaiset ja -päätöstapahtumat, ajoharjoittelua moottoriradalla, jossa opastetusti harjoitellaan kaarreajoa, jarrutusta yms. motoristin ajotaitoja kehittäviä ja ylläpitäviä toimintoja. Järjestämme Moottoripyörien Ennakoivan Ajon Koulutuksen (MPEAK®) keväisin, jossa myös em. harjoitteet ovat esillä ja ohjatusti viedään läpi. Vuosittain osallistumme FIM’in alaisiin matkamoottoripyöräilytapahtumiin, FIM Rallyyn, FIM Motocamp ja FIM Mototour tapahtumiin jossakin Euroopassa (ja joskus Euroopan ulkopuolellakin)!
Vuosittain on myös järjestetty Alppikierros – runsaan viikon pituinen ajoretki parhaimmilla mutkateillä hienoissa alppimaisemissa. Joka kesäinen tapahtuma on myös Touring Meeting – kerhoralli, joka kokoaa jäsenet johonkin Suomen kolkkaan ja usein myös ulkomaille. Kerhon perinteeseen kuuluu myös osallistuminen vuosittain MP-messuille omalla osastolla.

Kerhoillat ja tapaamiset

Pääkaupunkiseudun kerhoillat ovat kerhotiloissa talviaikaan maanantaisin klo 18–20.
Eri puolilla Suomea käynnistetyt alueelliset toiminnat tuovat uusia kokoontumispaikkoja ajokaudelle. Alueellista toimintaa lisätään koko ajan.

Alueiden järjestämien kahvi- ja ajeluiltojen sekä kimppa-ajojen aikatauluista voit katso lisää aluetoiminnan sivuilta. Ajokaudella joka viikko tapahtuu jotain!

Kesäisin kerhon toimisto on kiinni. Ja tourinkilaisia voit tavata Bembölen kahvituvalla Espoossa ja kuukausittain ympäristössä järjestettävissä kimppa-ajoissa.

Touring Finlandia MK ry:ssa saat jäsenmaksun vastineeksi paljon erilaisia etuja ja mahdollisuuden osallistua kerhon järjestämiin tapahtumiin samanhenkisessä seurassa.  Voit liittyä jäseneksi, milloin vain.
Täytä liittymislomake, maksa jäsenmaksu ja tule mukaan toimintaan!
Jos sinulla on jotain kysyttävää jäsenasioista, lähetä sähköpostia osoitteeseen jasentiedot@tfmk.com

Jäsenmaksu

Vuonna 2024 jäsenmaksu on 36 euroa varsinaiselta jäseneltä ja 24 euroa perheenjäseneltä. Erillistä liittymismaksua ei ole. Maksa jäsenmaksu laskun saatuasi. Sähköinen jäsenkortti lähetetään jäsenmaksun kirjauduttua kerhon tilille (pyydettäessä, myös paperinen jäsenkortti on saatavissa). Kerholehti lähetetään varsinaisen jäsenen nimellä.

Tule mukaan!