Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PS-aluetoiminta; Motoristi-ilta Romakkaniemen kahvilassa

10.6.2021 klo 17:00 - 20:00

Tervetuloa tutustumaan todelliseen helmeen, vast’ikään juuri meille motoristeille avattuun Romakkaniemen kahvilaan / Majatalo Oravanpesään! Paikan isäntäpari tietää mistä moottoripyöräilyssä on kyse, ja mitä me motoristit matkan varrella tarvitsemme – ovathan he itsekin pitkän linjan moottoripyöräilijöitä.

Tässä on oivallinen paikka joko vain päiväretken tauotteluun, tai yöpymiseen matkallasi pohjoiseen tai sieltä takaisin. Lisää tietoa saat täältä: (20+) Romakkaniemen kahvila / Majatalo Oravanpesä | Facebook

Romakkaniemen kahvilan grilli on kuumana joka torstai klo 17-20 (myös sunnuntaisin n. klo 13 alkaen), ja mikäli vain kahvi ja vohveli riittävät saat sen aina – kuten kaiken muunkin – reilusti alennettuun motoristihintaan.

Nyt kaikki tutustumaan Romakkaniemeen ja toisiimme! Tavataan siis osoitteessa Lapsitie 3, 95790 Lampsijärvi, Pello, torstaina 10.6. klo 17-20! Rovaniemen suunnasta tullessasi tie kääntyy heti Raanujärven p-paikan jälkeen vasemmalle, ja lopussa on parisataa metriä helposti ajettavaa hiekkatietä. Moottoripyörät voi paikoittaa talon eteen, autolla mahdollisesti saapuvat paikoittavat jalkapallokentän kupeeseen. Näin on talon isäntä suunnitellut ja meitä ohjeistanut 😊 Isäntä myös kertoo mielellään paikan historian ja nykypäivän, sekä mitä tulevaisuudessa on suunnitteilla.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä BMW Moottoripyöräkerhon kanssa.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Jos haluat ajaa porukassa niin itse lähden Tiedekeskus Pilkkeen (Ounasjoentie 6, Rovaniemi) edestä klo 17. Matkaa tulee vajaat 70 km, aikaa kuluu noin 45 minuuttia. Poroja voit odottaa olevan tienvarsilla runsain mitoin.

Tiedustelut ja lisätietoja 0400-291066/Johanna Ikävalko (tekstiviesti ja whatsapp) tai johanna.ikavalko@tfmk.com

Tapaamisiin Romakkaniemellä!

Tiedot

Päivämäärä:
10.6.2021
Aika:
17:00 - 20:00

Järjestäjä

TFMK ry/PS-aluetoiminta/johanna.ikavalko@tfmk.com
Sähköposti
johanna.ikavalko@tfmk.com