Eckerö Line jäsenedut 2021

Eckerö Line myöntää Touring Finlandia MK ry:lle jopa 50% alennuksen läpi vuoden päivän henkilö- ja ajoneuvolippujen sekä ajoneuvoyhdistelmien risteily- tai reittihinnasta.
Voimassa oleva jäsen- / henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.
Etuhinnat koskevat TFMK ry:n henkilöjäseniä sekä henkilökuntaa, että muita samalla varausnumerolla matkustavia.

UUTTA – ENEMMÄN VUOROJA, NOPEAMPIA LAIVAMATKOJA.
Muista m/s Finlandian lisäksi myös rahtilaivavuorot Helsingin Vuosaaresta Tallinnan Muugaan!

RISTEILYT JA REITTIMATKAT 1.1.2021 – 28.2.2022

Eckerö Line myöntää Touring Finlandia MK ry:lle jopa -50 % alennuksen päivän henkilö- ja ajoneuvolippujen sekä ajoneuvoyhdistelmien risteily -tai reittihinnasta m/s Finlandialla sekä uudella Vuosaari-Muuga reitillä liikennöivällä m/s Finbo Cargo by Eckerö Line laivoilla seuraavasti:

1.1.- 27.6.2021 + 16.8.2021 – 28.2.2022 -20%
28.6.-15.8.2021 -10 %

Länsi-terminaali – Tallinnan A-terminaali v.v.  m/s Finlandialla -50% 

Helsinki – Tallinna
lauantai klo 15.15
sunnuntai klo 9.00, klo 15.15 ja klo 21.40
maanantai klo 9.00

Tallinna – Helsinki
perjantai klo 06.00,klo 12.00 ja klo 18.30
lauantai klo 6.00, klo 12.00 ja klo 18.30

Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan sekä varausajankohdan mukaan. Etuhinnat koskevat Touring Finlandia MK ry:n jäseniä sekä henkilökuntaa sekä samalla varauksella mukana olevia muita matkustajia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuote- paketteihin esim. hotellipaketteihin.

Varaukset Eckerö Linen verkkokaupasta www.eckeroline.fi Päivitä hinta tuotekoodilla (Löytyy jäsensivuilta) varauksen yhteydessä.
Pidätämme oikeuden aikataulu- ja hintamuutoksiin.

Huomatkaa, että Finbolle pääsee vain moottoriajoneuvolla ja laivan lastaus tapahtuu yhteisellä ohjauskuljetuksella satama-alueilla, joissa ei ole siis matkustajaterminaaleja.
Laivassa on hyttejä sekä Cafeteria, jossa tarjolla maistuvaa kotiruokaa (ei Buffet ravintolaa).

  • Edut molemmille laivoille saa verkkokaupasta www.eckeroline.fi päivittämällä varauksen tuotekoodilla (Löytyy jäsensivuilta)
  • Eckerö Line Ab Oy varaa oikeuden tarkistaa jäsenyys lähtöselvityksessä tai jälkikäteen.

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka tarjoaa matkailupalveluita kuuden tunnin miniristeilyistä ja Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluihin. Yhtiön laiva, m/s Finlandia, on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta.