Uutiskirje 8.4.2021

Maaliskuun lopulla saatiin nauttia oikein keväisistä keleistä ja pääsiäisenäkin näkyi aurinkoa, mutta myös jotain valkoista tuli välillä taivaalta.
Usko kesän saapumiseen on silti vahva. Vaikka virallinen ajokauden avaus jouduttiinkin perumaan koronapandemian vuoksi, kyllä se ajokausi silti tekee tuloaan ja osalla kausi on jo käynnistynytkin!
Muistakaa, että meitä motoristeja ei taas näin kauden alussa huomata, joten tehkää itsenne näkyviksi!

Tässä tietoa tulevasta;

UUDET NETTISIVUT

Kerhon uudistetut nettisivut avautuvat perjantaina 9. huhtikuuta tutussa osoitteessa www.tfmk.com.
Sivujen ulkoasu on uudistunut ja sisällön julkaisua sivuilla on uudistettu ja järjestelty uudelleen mm. kuvien käyttöä lisäämällä. Uusitulla etusivulla on ajankohtaista osio, jossa on alueet: – Tapahtumat, Toimintakalenteri, Uutiskirjeet ja Uutiset.
Tuoreet SMOTO tiedotteet ja Motouutiset näkyvät etusivulla automaattisesti kuten Facebook-linkit. Sivut ovat responsiiviset, ne muokkautuvat käytettävän laitteen mukaan.
Käypä tutustumassa!
Lähetä ruusut sivuista s-postilla palaute@tfmk.com.

TFMK:N KEVÄTKOKOUS 24.4.2021 KLO 15 ETÄKOKOUKSENA
(Pandemiasta johtuen, pidämme kerhon kevätkokouksen poikkeuksellisesti nettikokouksena).

Tämä on virallinen kutsu kaikille Touring Finlandia Moottorikerho ry:n jäsenille.
Yhdistyksen kevätkokous pidetään lauantaina 24. huhtikuuta 2021 alkaen klo 15.00 etäkokouksena, johon ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostilla sihteeri@tfmk.com 21.4. mennessä. Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
TERVETULOA!
Hallitus

TFMK MPEAK, 28.-30.5.2021, PIRTTI JA LAVANGON AJOHARJOITTELURATA

Perinteinen TFMKn MP Ennakoivan ajon koulutus järjestetään perjantai 28. – sunnuntai 30.5.2021.
Perjantai 28.5. teoria koulutus kaikille ryhmille kerhotiloissa ”Pirtillä” (tai etänä Teamsin välityksellä), Metsäpirtin tie 1, 02130 Espoo. Lauantaina ja sunnuntaina ratapäivät ryhmissä. Hinnat; kuljettaja 60 €, matkustaja 30 €.
Ilmoittaudu mukaan nyt ja varmista oma paikkasi ennakoivan ajon koulutukseen! Ilmoittautumiset kerhon sivuilta www.tfmk.com/tapahtumat

ALUETOIMINTA

Alueilla toiminta on lähtenyt tosi vauhdilla liikkeelle, kiitos aktiiveille.
Kuulumisia alueittain;

Etelä-Suomi (ES) (Naantali – Lappeenranta):

Aluetoimikunnalle on nyt tehty sähköpostiosoite ES-alue@tfmk.com. Jatkossa voit laittaa tiedusteluja tulevista aluetapahtumista tai oman ehdotuksesi toiminnasta suoraan sähköpostilla
ES-alueen kahvi-iltoja vietetään tiistaisin klo 18.00 alkaen, vuoroviikoin ES-alueen itä- ja länsipuolella.

Parillisilla viikoilla tiistaisin 4.5.2021 alkaen kokoontuminen Koskenkylässä, Koskenkylän kahvio, Koskenkyläntie 2, 07700 Loviisa.
Parittomilla viikoilla tiistaisin 11.5.2021 alkaen Lahnajärvellä, Helsingintie 3276, 25420 Lahnajärvi
8.5.2021 ensimmäinen Kimppa-ajo Lahnajärvi-Taalintehdas-Inkoo, katso ilmoitus netistä tai Facebookista. Ilmoittautuminen ES-alue@tfmk.com.

Länsi-Suomi (LS):

Aluetoimikunnalle on nyt tehty sähköpostiosoite LS-alue@tfmk.com. Jatkossa voit laittaa tiedusteluja tulevista aluetapahtumista tai oman ehdotuksesi toiminnasta suoraan sähköpostilla.
LS-alueen kahvi-iltoja vietetään keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen vuoroviikoin LS-alueen itä- ja länsipuolella.

Parillisilla viikoilla keskiviikkona 2.6.2021 alkaen kokoontuminen Sastamalan Kiskokabinetissa, Pirkanmaantie 1057, Stormi; ja parittomilla viikoilla keskiviikkoisin 9.6.2021 alkaen Häijään Nesteellä, Kauppakuja 1, Sastamala.
Lisätietoja netistä tai FB TFMK Tapahtumia ja Toimintaa
Mikäli haluat mukaan aluetoimintaan ota yhteys s-postilla yo. alueisiin tai palaute@tfmk.com

UUSI JÄSENETUKOHDE ARKTIKUM

Rovaniemellä sijaitseva Arktikum on todellinen monitoimikeskus. Saman katon alta löydät hyvin laajan pohjoisesta luonnosta, sen ihmisistä, kulttuureista ja historiasta kertovan näyttelykokonaisuuden, ravintolan ja monipuolisen kaupan, sekä kattauksen aihepiiriin monipuolisesti liittyviä tapahtumia.
Vuoden 2021 jäsenetuna pääset tutustumaan tähän kokonaisuuteen 9 euron pääsymaksun hinnalla (norm. 15 euroa). Muista siis ottaa jäsenkorttisi mukaan matkaan!
Pysyvien näyttelyiden lisäksi esillä on ”Karismaattinen megafauna” -näyttely, joka tutustuttaa sinut Lapin maakuntamuseon laajaan kokoelmaan pohjoisen lintuja ja nisäkkäitä.
Varaa vierailuusi runsaasti aikaa, mieluiten koko päivä sillä arktiset ihmeet vievät sinut varmasti mukanaan! Arktikum toivottaa sinut tervetulleeksi!

LAHDEN MP-MUSEOON JÄSENKORTILLA

Kerho on hankkinut MP-museoon kausikortin. Touringin jäsenkorttia näyttämällä pääset tutustumaan Lahden MP-museoon ilmaiseksi! Etu on voimassa tämän vuoden.

JÄSENHANKINTAKILPAILU 2021

Nyt kannattaa hankkia uusia jäseniä, sillä jokaisesta saamastasi uudesta jäsenestä saat pisteitä ja pisteillä saat kerhotuotteita tai ilmaisen osallistumisen kerhon tapahtumaan!
Uudesta liittyneestä perusjäsenestä saa yhden (1) pisteen ja perhejäsenestä puoli (1/2) pistettä.
Kun olet saanut uuden jäsenen innostumaan jäsenyydestä, ohjaa häntä täyttämään jäsenhakemus netissä ja laittamaan nimesi Lisätietoja-kenttään. Muistakaa lisäksi mainita, että lasku tulee sähköpostilla.
Lisätietoja, mm. palkintolista, Moottorituristi-lehdessä numero 1/2021!
Pisteitä voi kerätä aikavälillä maaliskuu 2021-maaliskuu 2022.
Tsemppiä jäsenhankintaan!

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Lauantaina 8.5.2021 Kimppa-ajo, järjestää ES-aluetoiminta
Torstai 13.5.2021 Ajoharjoittelua Ahveniston radalla
Lauantaina 12.6.2021 Päitsin ympäriajo, järjestää ES- ja LS-aluetoiminta
Sunnuntaina 20.6.2021 Ajoharjoittelua Ahveniston radalla
Torstaista 5.8.- sunnuntaihin 8.8.2021 Kotimaan kerhoralli, Kerimäki
(ilmoittautuminen auki kerhon sivuilla www.tfmk.com tai tästä)

Keväisiä huhtikuun päiviä toivottaen

Sihteeri-Sari