Uutiskirje 23.1.2021

 

TAMMIKUUN UUTISKIRJE

 

Vuosi 2021 on käynnistynyt talvisissa merkeissä. Kerhon uusi hallitus on myös kokoontunut ensimmäisen kerran ja aloittaa toimintaansa suunnitellen tulevaa kaikkien kerholaisten hyväksi.

Ensimmäisessä kokouksessa hallitus järjestäytyi;

Ari Toivanen, kerhon puheenjohtaja

Sari Laurell, kerhon sihteeri ja varapuheenjohtaja

Maija Seitz, rahastonhoitaja

Niila Lehtivaara, koulutusvastaaja (EAK,EA)

Mikael Heikkilä, yhteyshenkilö SML/SMOTO, aluetoiminta, MotoQuard

Jan Andersson, aluetoiminta

Markku Niemi, aluetoiminta, matkailujaos

Anu Karvonen, matkailujaos

Johanna Ikävalko, viestintä, aluetoiminta

Juha Pyhälä, kerhomestari

 

Hallituksen yhteystiedot sähköpostilla etunimi.sukunimi@tfmk.com

 

ALUETOIMINNAN KÄYNNISTÄMINEN

Syksyllä pidetyn jäsenkyselyn pohjalta, olemme hallituksessa päättäneet käynnistää nyt kunnolla aluetoimintaa. Ensimmäisenä käynnistetään Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen toimintaa. Aluetoimminnasta kiinnostuneille tulee kutsu ensimmäiseen tapaamiseen, jossa on tarkoitus miettiä toimintaa.

Saman kyselyn pohjalta käynnistetään myös matkailujaos-toimintaa. Tähänkin on tulossa tapaaminen ja kutsu kaikille asiasta kiinnostuneille.

Kiitos kaikille hyvistä vastauksista! Näiden pohjalta on hyvä kehittää toimintaa kerholaisten toiveiden mukaiseksi!!

 

HOSTELLIKORTIT

Touringin jäsenenä voit tilata kotimaan hostellikortin täysin ilmaiseksi (norm. 5 €) koodilla TFMK. Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennukseen HI verkoston hostelleissa Suomessa sekä muut matkailulliset kotimaan hostellikorttiedut. Kortin hintaan sisältyy myös Suomen Hostellijärjestön jäsenyys kortin voimassaoloajalle.

Kotimaan hostellikortti on voimassa vuoden 2022 loppuun ja se toimitetaan sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tilaa Kotimaan hostellikortti https://www.hostellit.fi/hostellikortti/

Hostellijärjestön verkostoon kuuluu yli 40 ainutlaatuista ja yhteisöllistä hostellia ympäri Suomea. Kaikissa verkoston hostelleissa on jotain omaperäistä ja uniikkia.

Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen osoitteessa www.hostellit.fi, www.hihostels.com tai suoraan hostelliin.

Kansainvälisen mobiilihostellikortin saat Touringin jäsenenä nyt 10 € tarjoushintaan (norm. jäsenet 15 €/muut 20 €). Kortti on voimassa vuoden 2022 loppuun asti. Kansainvälinen mobiilihostellikortti latautuu kätevästi Androidin ja iPhonen mobiililompakoihin ja kulkee siellä aina mukanasi.

Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen kaikissa Hostelling International (HI) verkoston hostelleissa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi saat useita matkailullisia etuja sekä Suomessa että maailmalla. Kortin hintaan sisältyy myös Suomen Hostellijärjestön jäsenyys kortin voimassaoloajalle.

Saat kortin tarjoushintaan, kun syötät verkkokaupassa ostoskorin kuponki-kohtaan koodin TFMK. Kuponki on voimassa 31.3.2021 asti. Osta Kansainvälinen mobiilihostellikortti https://www.hostellit.fi/hostellikortti/

 

TFMK MPEAK, 28.-30.5.2021, Pirtti ja Lavangon ajoharjoittelurata

Perinteinen TFMK:n motoristin ennakoivan ajon koulutus järjestetään 28.-30.5. Perjantai-iltana pidetään Pirtillä teoriaosuus, joka kuuluu kaikille. Lauantaina ja sunnuntaina on ajoharjoittelua. Ajoharjoittelu on yksipäiväinen. Ilmoittautumiset kerhon sivujen kautta www.tfmk.com/tapahtumat

 

Mukavia talvipäiviä!

Sihteeri-Sari