Marraskuun uutiskirje

Talviaika on alkanut ja ”repaleinen lokakuu” kääntynyt pimeäksi marraskuuksi. Onneksi marraskuuhun tuo valoa Touringin tapahtumat;

26.11.2021 PE KULTTUURITAPAHTUMA; FRIGG JA TAPIOLA SINFONIETTA

Tervetuloa kuuntelemaan nykykansanmusiikkiyhtye Friggin ja Tapiola Sinfonietan konserttia Espoon kulttuurikeskukseen (Kulttuuriaukio 2, Espoo).

Frigg on tällä hetkellä kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kansanmusiikkiyhtye. Aiemmin Frigg on esittänyt tämän saman kokonaisuuden mm. Sinfonia Lahden sekä Kuopion kaupunginorkesterin kanssa. Itse konsertti alkaa klo 19 ja ennen konserttia Helena Ruhkala kertoo konsertista ja orkesterista sekä vastailee kysymyksiin.

Lipun hinta 23,85 eur Tourinkilaisille. Lippuja on varattu rajallinen määrä, joten toimi nopeasti, jos haluat mukaan! Ilmoittautumiset 10.11. mennessä https://www.tfmk.com/tapahtuma/kulttuuritapahtuma-frigg-ja-tapiola-sinfonietta-26-11-2021/

Musiikkinäytteen pääset kuuntelemaan osoitteessa  www.youtube.com/watch?v=6VigEAxQ8fg

27.11.2021 LA TFMK:n SYYSKOKOUS, HOTELLI TALLUKKA

Tervetuloa Touring Finlandia MK ry:n syyskokoukseen lauantaina 27.11.2021 klo 14.00.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat;

  • toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022
  • hallituksen henkilövalinnat erovuoroisten tilalle

Kokouksessa on äänioikeus jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä.

Kahvitarjoilu!
Ilmoittaudu kokoukseen kerhon nettisivujen kautta kahvitarjoiluiden tilaamiseksi 21.11. mennessä! https://www.tfmk.com/tapahtuma/tfmkn-syyskokous-hotelli-tallukassa-27-11-2021/

Tervetuloa kokoukseen!

Hallitus

27.-28.11.2021 LA-SU TFMK:n PIKKUJOULUT, HOTELLI TALLUKKA

Hotelli Tallukka sijaitsee luonnonkauniilla kannaksella kahden suuren vesistön välissä – Päijänteen kansallispuiston maisemissa. Katso lisää paikasta www.tallukka.fi

Majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa sisältää herkullisen pikkujoulubuffetin ja tanssilipun sekä runsaan aamiaisen noutopöydästä, saunan, kuntosalin ja allasosaston käyttö niiden palveluaikoina. Huoneet saa sitä mukaa, kuin niitä vapautuu, kuitenkin viimeistään klo 16.00. Syyskokoukseen osallistujilla etuoikeus.

Hinnat:

-yhden hengen huoneessa 125 €/henkilö

-kahden hengen huoneessa 95 €/henkilö.

-Pikkujouluillallinen ilman majoitusta 45 € (sis. tanssilipun)

Majoitus- ja illallisvaraukset tehdään kerhon sivuilla ilmoittautumislomakkeella, kaikki maksut maksetaan Tallukassa! Ilmoittautuminen 18.11. mennessä  https://www.tfmk.com/tapahtuma/pikkujoulut-tallukassa-27-11-2021/

Ohjelma
klo 14.00 Kerhon syyskokous Kahvitarjoilu
klo 16.00 Kokouksen jälkeen omatoimista ohjelmaa Tallukan tarjoamissa hyvissä puitteissa.
klo 18.45 Pikkujouluillallinen buffet-pöydästä
klo 20.30 Tanssit Heikki Koskelo & orkesterin tahdissa, yhdessäoloa!

HUOM! Ota mukaasi ”koronapassi” eli rokotustodistus, jonka saat tulostettua www.kanta.fi/omakanta -palvelusta kirjautumalla.

TERVETULOA!

27.11.2021 LA PS-ALUE; PIKKUJOULUT ROMAKKANIEMESSÄ

Touring Finlandia MK:n ja BMW moottoripyöräkerhon historian ensimmäiset yhteiset, mutta jo nyt legendaarisiksi muodostuneet pikkujoulut pidetään Romakkaniemessä (Lapsitie 3, Lampsijärvi, Pello) lauantaina 27.11. klo 16 alkaen!

Mitä kaikkea tämä ikimuistoinen ilta sisältääkään? Katso itse!

  • Tervetulojuoma!
  • Omat saunat miehille, naisille ja kaikille oletetuille!
  • Pikkujoulupäivällinen (riistakäristys/kasvisvaihtoehto, jälkiruoka)! Huomaathan, että Romakkaniemessä on A-oikeudet ja riittävät juomavarastot, joten omia juomia ei oteta mukaan, eihän vaan.
  • Vähän puheita, paljon etukäteen valmisteltua ja näitäkin enemmän ”ex tempore” ohjelmanumeroita! Jokainen minkä tahansa ohjelmanumeron (laulua, kansantanhuja, runonlausuntaa, leikkimielistä kisailua…) mukanaan tuova saa 5 euron alennuksen osallistumismaksusta! Huom! Örvellystä ei lasketa ohjelmanumeroksi.
  • Tietovisa ja arpajaiset huippupalkinnoin!
  • Karaoketanssit!

Kaikki tämä vaivaiseen 25 euron hintaan, ja ohjelmanumeron esittävälle 5 euron alennus!

ELI: nyt kipinkapin ilmoittautumaan Johannalle (johanna.ikavalko@bmwmoottoripyorakerho.fi tai johanna.ikavalko@tfmk.com tai 0400-291066)! Kerro ilmoittautuessasi tuotko mukanasi 5 euron alennukseen oikeuttavan ohjelmanumeron (kaveri ei kelpaa ohjelmanumeroksi), ja majoitutko Oravanpesässä, niin annan sinulle tarkemmat maksuohjeet. Samalla voit ilmoittaa minulle mahdollisista ruokarajoitteistasi. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 19.11. Tervetuloa mukaan!


13.12. MA GLÖGI-ILTA PIRTILLÄ
Tervetuloa syyskauden kerhoillat päättävään glögi-iltaan Pirtille, Metsäpirtintie 1, Espoo. Glögipannu kuumana klo 18 alkaen.

TULOSSA:

4.-6.2.2022 MP 22-messut

5.2.2022 Messutapaaminen South Helsinki ravintolassa