Lokakuun uutiskirje

Nyt on saatu nauttia hienosta ruskan väriloistosta koko maassa!

Niin se vaan syksy ja talvi tekee vääjäämättä tuloaan. Virallista kauden päätöstä vietettiin Sastamalassa Ellivuori Resortissa 67 tourinkilaisen voimin! Lämmin kiitos järjestäjille; Kaija ja Petri Tomperi sekä Maija Seitz ja ”apujoukot” Anne Vainio, Jussi Henriksson sekä Tarja ja Keijo Korpelin.

Vaikka syksy saapuu, niin Touringin tapahtumat jatkuvat;

25.10.2021 MA klo 18.00 KERHOILTA PIRTILLÄ; SUOMEN KUULOSTUDIO
Kerhoillassa on mahdollisuus tilata/teettää henkilökohtaiset kuulonsuojaimet. Paikalla Anne Vainio Kuulostudiolta. Suojaimissa filttereiden vaimennusvaihtoehdot ovat 15dB, 20dB tai 25dB. Pehmeät kuulonsuojaimet valmistetaan yksilöllisesti, joten ne istuvat käyttäjälleen täydellisesti. Suojaimet eivät häivytä liikaa liikenteen ääntä, joten ajajan huomiokyky säilyy. Kerhoillassa saat kuulonsuojaimet jäsenetuhintaan 166,40 eur (OVH. 208 eur).
Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan!

26.11.2021 PE KULTTUURITAPAHTUMA; FRIGG JA TAPIOLA SINFONIETTA
Tervetuloa kuuntelemaan nykykansanmusiikkiyhtye Friggin ja Tapiola Sinfonietan konserttia Espoon kulttuurikeskukseen (Kulttuuriaukio 2, Espoo).
Frigg on tällä hetkellä kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kansanmusiikkiyhtye. Aiemmin Frigg on esittänyt tämän saman kokonaisuuden mm. Sinfonia Lahden sekä Kuopion kaupunginorkesterin kanssa. Itse konsertti alkaa klo 19 ja ennen konserttia Helena Ruhkala kertoo konsertista ja orkesterista sekä vastailee kysymyksiin.
Lipun hinta 23,85 eur Tourinkilaisille. Lippuja on varattu rajallinen määrä, joten toimi nopeasti, jos haluat mukaan! Ilmoittautumiset https://www.tfmk.com/tapahtuma/kulttuuritapahtuma-frigg-ja-tapiola-sinfonietta-26-11-2021/
Musiikkinäytteen pääset kuuntelemaan osoitteessa www.youtube.com/watch?v=6VigEAxQ8fg

27.11.2021 LA TFMK:n SYYSKOKOUS, HOTELLI TALLUKKA Tervetuloa Touring Finlandia MK ry:n syyskokoukseen lauantaina 27.11.2021 klo 14.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat; – toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 – hallituksen henkilövalinnat erovuoroisten tilalle Kokouksessa on äänioikeus jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä. Kahvitarjoilu! Ilmoittaudu kokoukseen kerhon nettisivujen kautta kahvitarjoiluiden tilaamiseksi! https://www.tfmk.com/tapahtuma/tfmkn-syyskokous-hotelli-tallukassa-27-11-2021/ Tervetuloa kokoukseen! Hallitus

27.-28.11.2021 LA-SU TFMK:n PIKKUJOULUT, HOTELLI TALLUKKA
Hotelli Tallukka sijaitsee luonnonkauniilla kannaksella kahden suuren vesistön välissä – Päijänteen
kansallispuiston maisemissa. Katso lisää paikasta www.tallukka.fi
Majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa sisältää herkullisen pikkujoulubuffetin ja tanssilipun sekä runsaan aamiaisen noutopöydästä, saunan, kuntosalin ja allasosaston käyttö niiden palveluaikoina. Huoneet saa sitä mukaa, kuin niitä vapautuu, kuitenkin viimeistään klo 16.00. Syyskokoukseen osallistujilla etuoikeus.

Hinnat:
yhden hengen huoneessa 125 €/henkilö
kahden hengen huoneessa 95 €/henkilö.
Pikkujouluillallinen ilman majoitusta 45 € (sis. tanssilipun)

Majoitus- ja illallisvaraukset tehdään kerhon sivuilla ilmoittautumislomakkeella, kaikki maksut maksetaan Tallukassa!
Ilmoittautuminen https://www.tfmk.com/tapahtuma/pikkujoulut-tallukassa-27-11-2021/

Ohjelma
klo 14.00 Kerhon syyskokous Kahvitarjoilu
klo 16.00 Kokouksen jälkeen omatoimista ohjelmaa Tallukan tarjoamissa hyvissä puitteissa.
klo 18.45 Pikkujouluillallinen buffet-pöydästä
klo 20.30 Tanssit Heikki Koskelo & orkesterin tahdissa, yhdessäoloa!

TERVETULOA!
27.11.2021 LA PS-ALUE; PIKKUJOULUT ROMAKKANIEMESSÄ
BMW moottoripyöräkerhon ja Touring Finlandian historian ensimmäiset yhteiset, mutta jo nyt
legendaarisiksi muodostuneet pikkujoulut pidetään Romakkaniemessä (Lapsitie 3, Lampsijärvi, Pello) lauantaina 27.11. klo 16 alkaen!
Mitä kaikkea tämä ikimuistoinen ilta sisältääkään? Katso itse!
✓ Tervetulojuoma!
✓ Omat saunat miehille, naisille ja kaikille oletetuille!
✓ Pikkujoulupäivällinen (riistakäristys/kasvisvaihtoehto, jälkiruoka)! Huomaathan, että
Romakkaniemessä on A-oikeudet ja riittävät juomavarastot, joten omia juomia ei oteta mukaan,
eihän vaan.
✓ Vähän puheita, paljon etukäteen valmisteltua ja näitäkin enemmän ”ex tempore”
ohjelmanumeroita! Jokainen minkä tahansa ohjelmanumeron (laulua, kansantanhuja,
runonlausuntaa, leikkimielistä kisailua…) mukanaan tuova saa 5 euron alennuksen
osallistumismaksusta! Huom! Örvellystä ei lasketa ohjelmanumeroksi.
✓ Tietovisa ja arpajaiset huippupalkinnoin!
✓ Karaoketanssit!
Kaikki tämä vaivaiseen 25 euron hintaan, ja ohjelmanumeron esittävälle 5 euron alennus!
ELI: nyt kipinkapin ilmoittautumaan Johannalle (johanna.ikavalko@bmwmoottoripyorakerho.fi tai johanna.ikavalko@tfmk.com tai 0400-291066)! Kerro ilmoittautuessasi tuotko mukanasi 5 euron

alennukseen oikeuttavan ohjelmanumeron (kaveri ei kelpaa ohjelmanumeroksi), ja majoitutko Oravanpesässä, niin annan sinulle tarkemmat maksuohjeet. Samalla voit ilmoittaa minulle mahdollisista ruokarajoitteistasi. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 19.11. 31.10. mennessä ilmoittautuneille 5 euron alennus majoituksesta! Tervetuloa mukaan!

PYÖRÄN TALVISÄILYTYSTÄ KAIPAAVILLE
Kannattajajäsenellämme PrätkäPajalla on vielä vapaita talvisäilytyspaikkoja Helsingissä. Samalla mahdollisuus keväthuoltoon. Ota yhteys 0400 494177

VANHAT VALOKUVAT ESIIN! Kuten kaikki hyvin tietää, kerhomme täyttää ensi vuonna 50 vuotta! Kerhon viestintä hakee valokuvia eri vuosikymmeniltä useampaan 50 v juhlavuoden aikana tehtävään julkaisuun ja muihin viestinnällisiin tarpeisiin. Jos sinulla on valokuvia tai videoita, joita haluat luovuttaa kerholle juhlavuoden viestinnässä käytettäväksi, lähetä aineistoa kerhon osoitteella Metsäpirtintie 1, 02130 Espoo tai sähköpostilla ari.toivanen@tfmk.com Aineistolla olisi käyttöä jo tämän vuoden puolella! Aineistot palautetaan (paperikuvat, muistotikut yms.). Lisätietoja Ari Toivaselta, p. 040 5517418.

Mukavaa lokakuuta!
Sihteeri-Sari