Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Touring Adventure Goes Jänkhälle [Jytisee]

15.8.2017 - 20.8.2017

Sorateitä Saariselälle ja viikonloppu vietetään Jänkhällä Jytisee tapahtumassa. Reitit ovat isoille matkaenduroille sopivia sorateitä ja pieniä asfalttiteitä.

Suunnitelma ja reissun kustannukset ovat tarkentuneet seuraavasti:

  • per hlö majoituskulut on laskettu sillä olettamuksella, että huoneeseen majoittuu kaksi henkilöä. Jos joku haluaa majoittua omassa huoneessaan, hinta on eri ja siitä on kerrottava ilmoittautumisen yhteydessä
  • menomatkalla kaksi yöpymistä n. 40 € / hlö /yö. Yöpymiset jossain Kuopion pohjoispuolella ja Kuusamo-Salla välillä. Kilometrejä tulee about 400 per päivä.
  • Saariselällä Jänkhällä Jytisee osallistumismaksu on 40 € / hlö, jonka jokainen maksaa etukäteen suoraan Saariselälle.
  • Majoitus Saariselällä on tarkoitus järjestää vähintään 3 makkarin huoneistoissa (6-10 hlö per huoneisto), jolloin hinta on 52 €/hlö/yö sis. aamiainen, Tämä siis Hotel Tunturissa.
  • Ihan perushotellihuone maksaa 80 € /yö ja paremmat 120 € /yö.

Reissun kiinteät kustannukset ovat siis luokkaa 280 € + mahdollinen paluumatkan yöpyminen.

TFMK:lle on varattu nyt kaksi eri kokoista huoneistoa, joten majoituskapasiteettia on vielä tarjolla. Ilmoittautumisaikaa on vielä Juhannukseen, jolloin majoitus on maksettava Touringin tilille ja kesäkuun lopussa hotellin kanssa jäädytetään varaukset.  Huom! Tähän majoituspooliin voi tulla mukaan, vaikka ajelisi omia reittejään Saariselälle.

Saariselän majoitusta varten on avattu ilmoittautumislomake eli kaikki jotka osallistuvat TFMK:n huoneistovaraukseen käyvät ilmoittautumassa täällä .

Jänkhällä Jytisee tapahtuman ohjelma löytyy täältä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen touringadve17@tfmk.com.

Tiedot

Alkaa:
15.8.2017
Loppuu:
20.8.2017
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

TFMK Kerhoralli järjestelytoimikunta
Sähköposti
kerhoralli2019@tfmk.com