Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Svengaavaa musiikkia Svängfonian seurassa

25.11.2022 klo 19:00

Sväng on neljän miehen huuliharppuyhtye, joka on häkellyttänyt taidoillaan ja perikaurismäkeläisellä huumorillaan yleisöä ympäri maailman. Nyt tämä yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa ennakkoluulottomuudestaan tunnetun Tapiola Sinfoniettan kanssa.
Svängfonia-konsertin johtoteemana on tango, mutta musiikillinen matka ylittää tyylirajat: lisäksi kuullaan niin svängiläisten äkkiväärää omaa sävelkieltä, Balkan-rytmejä, polskaa kuin Sibeliusta ja Chopinia. Uudet orkesterisovitukset saavat tässä konsertissa maailman ensiesityksen.
Sväng on luonut 20-vuotisen uransa aikana uudet standardit huuliharppumusiikille sekä ohjelmistollaan että omintakeisella instrumenttien käytöllään. Yhtyeen sävellykset vakuuttavat taiturillisuudellaan ja viihdyttävyydellään. Sväng on osoittanut, että tämän ulkoisesti vaatimattoman instrumentin mahdollisuudet ovat rajattomat. 

Tapiola Sinfonietta on Espoon kaupunginorkesteri, joka nauttii soittamisesta musiikin genrerajoja ylittäen. Viime vuosina orkesteri on esiintynyt loppuunmyydyissä konserteissa mm. Yonan, Egotripin ja kitaristi Steve Vain kanssa.

Lisätietoa: https://www.espoo.fi/fi/tapahtumat/espooevents:aganoidw6i

Varaa paikkasi ja tule konserttiin, jota et ihan heti unohda!

Kysy lippuja tapahtuman järjestäjältä!