Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ajokauden päätös Virossa, Pärnussa!

13.9 klo 12:00 15.9 klo 12:00

Lähde viettämään ajokauden päätös viikonloppua Viroon, Pärnuun!

Olemme varanneet majoitukset Pärnun upean hiekkarannan tuntumassa sijaitsevasta Ranna Hotel hotellista.

Tapaamme perjantaina iltapäivällä/illalla hotellilla, jossa nautimme majoittautumisen jälkeen yhteisen illallisen.
Lauantaina teemme ajoretken Haapsaluun, jossa tutustumme paikallisiin nähtävyyksiin ja nautimme vapaaehtoisen lounaan. Matkalla myös bongaamme mahdollisia nähtävyyksiä.
Molempien iltojen iltaohjelmassa on yhteinen buffetillallinen ja omaehtoista tutustumista hotellin kylpylään tai Pärnuun. Ehkä saamme jotain muutakin viihdykettä illan ratoksi!

Sunnuntaina aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen, kukin voi jatkaa tutustumista vielä Viroon ja sitten suunnistaa kohti Tallinnaa ja kotimatkaa.

Pakettihinnoittelu sisältää aamiaiset ja 2 x buffetillallisen hotellilla ja 2 yön majoituksen valitun majoituksen mukaan, ohjelman mukaiset ajoretket (ei mahd. sisäänpääsymaksuja, eikä lounaita yms.). Hotellin kylpylän käyttö kuuluu pakettiin. Pakettihinnat alkaen 160 €/hlö/2hlön huoneessa ja 230 €/hlö/ 1 hlön huoneessa.
Olemme varanneet hotellista 45 huonetta, joten ole ripeä ja ilmoittaudu ajoissa!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Jokainen varaa lauttamatkansa ylityksiin itse (huomioi kerhon jäsenedut!); kerho pyrkii järjestämään joihinkin Helsinki – Tallinna tai Vuosaari – Muuga (myös vv.) reittien lähtöihin kiintiöt moottoripyörille. Kiintiöistä ja ajoreiteistä (mm. Tallinna – Pärnu väliin on tarjolla vaihtoehtoinen reitti!) ilmoitetaan myöhemmin.

Tule mukaan, vietetään mukava viikonloppu Virossa! 

TFMK Hallitus