Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ajokauden 2023 päätös Saarenmaalla Virossa

Meri Seaside Hotel & Spa

Ajokauden 2023 päätös Kuressaaressa, Saarenmaalla 15. – 17.9.2023

Lähde ajokauden päätökseen Saarenmaalle, Kuressaaren kaupunkiin. Vietämme mukavan viikonlopun Meri Seaside Hotel & kylpylässä ja teemme lauantain ajoretkiä tutustuen Saarenmaan nähtävyyksiin.

Alustava ohjelma

Kokoonnumme hotellille noin klo 17 mennessä tai miten kukin paikalle pääsee. Osoite on Meri Hotel & Spa, Pargi 16, Kuressaare. www.merihotel.ee

Perjantai illan ohjelmassa n. klo 19 on yhteinen illallinen buffetpöydästä hotellissa ja omaehtoista tutustumista kylpylään tai Kuressaareen. Hotellin kylpylä on uusittu 2023!

Lauantaina aamiaisen jälkeen lähdemme ajoretkelle tutustumaan Saarenmaahan, bongaten sen kuuluisampia nähtävyyksiä, teemme pari eri ajoreittiä ja mahdollisesti nautimme omakustanteisen lounaan jossain matkan varrella. Lauantai illalla nautimme illallisen joko hotellilla tai mahdollisesti jossakin Kuressaaren ravintoloissa (lisähintaan, selviää kevään aikana).

Sunnuntaina aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen kukin voi jatkaa tutustumista vielä Saarenmaahan ja sitten suunnistaa kohti Tallinnaa ja kotimatkaa. Jos kotimatkalla jää aikaa, käymme tutustumassa Jukka Tenhusen ät-motoristikahvilaan Tallinnassa; Baar Living Room ät, Kopli 4, Tallinna.

Hinnoittelu

Pakettihinnoittelu sisältää aamiaiset ja 2x buffet illallisen hotellilla valitussa majoitusmuodossa.; myös kylpylän käyttö kuuluu pakettiin. Olemme varanneet hotellista 30 huonetta, joten ole ripeä ja ilmoittaudu ajoissa!

Matkustus

Jokainen varaa lauttamatkansa kaikkiin ylityksiin itse, kerho pyrkii järjestämään joihinkin H:ki-Tallinna (myös paluulle) lähtöihin kiintiöt moottoripyörille. Tästä ilmoitetaan myöhemmin.
Saarenmaalle mennään myös lautalla, Virtsun satamasta Kuivastuun, lauttamatka kestää n. 30 min. Liput kannattaa ostaa etukäteen varsinkin viikonloppuisin ja sesonkiaikana. Aikataulut, verkkoliput ja tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta praamid.ee (tarvittaessa valitse englanninkielinen sivusto).

Ilmoittaudu tästä mukaan tapahtumaan

Tule mukaan, vietetään mukava viikonloppu Saarenmaalla! 

TFMK Hallitus

15.9 klo 08:00 17.9 klo 17:00