Suomen Hostellijärjestö ry

Edullisia, ainutlaatuisia ja yhteisöllisiä hostelleja kaikille

Suomen Hostellijärjestön ylläpitämä verkosto kattaa yli 40 yksilöllistä majoitusliikettä halki Suomen, Helsingistä Inariin. Suomessa on paljon ainutlaatuisia ja ihastuttavia hostellihelmiä. Kaikissa hostelleissa on jotain omaperäistä ja uniikkia. Helmien joukosta löytyy persoonallisia majoitusvaihtoehtoja aina design-hostelleista Suomen Parhaaksi Hostelliksi valittuun hostelliin.

Viihtyisissä hostelleissa voit yöpyä yksin, kaksin tai porukalla. Valittavanasi on erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteiset oleskelu- ja keittiötilat mahdollistavat myös tutustumisen muihin matkalaisiin. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat lisäksi monipuolisia aktiviteetteja.

Jäsenille -10% Suomen hostelleissa

TFMK:n jäsenet ovat oikeutettuja 10 % jäsenalennukseen Hostellijärjestön verkoston kotimaan hostelleissa. Varaamalla majoituksesi Hostellit.fi –varausjärjestelmästä tai suoraan hostellista saat jäsenalennuksen majoituksestasi Suomen hostelleissa.

Kotimaan hostellikortti ilmaiseksi

Majoitusedun saamiseksi jäsenyys on todistettava. Todisteeksi käy TFMK:n jäsenkortti tai hostellikortti. Jäsenet voivat tilata maksutta Kotimaan hostellikortin, joka toimii todisteena Suomen hostelleissa. Kotimaan hostellikortilla saat kotimaan hostellialennuksen lisäksi muita matkailullisia etuja ja reissuvinkkejä sekä Hostellijärjestön jäsenyyden kortin voimassaoloajalle.

Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voit tilata Suomen Hostellijärjestön verkkosivulta ja kortti toimitetaan sinulle sähköpostin liitteenä.

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan 15 € (norm. 20 €)

Suomen verkosto on osa kansainvälistä Hostelling International (HI) -verkostoa, joka kattaa noin 3 500 hostellia jopa 90 maassa.

Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen kaikissa HI-hostelleissa Suomessa ja ulkomailla sekä useita matkailullisia paikallisetuja myös ulkomailla. Kansainvälinen hostellikortti sisältää Suomen Hostellijärjestön ja kansainvälisen Hostelling International (HI) -verkoston jäsenyyden kortin voimassaoloajalle.

Voit tilata hostellikortin joko mobiilikorttina matkapuhelimeen tai perinteisenä korttina, joka toimitetaan Sinulle postitse.

Tilaa korttisi Hostellit.fi verkkokaupasta

Haluatko tutustua hostelleihin ja saada vinkkejä reissuillesi? Lue lisää:

Hostellit.fi – HI-hostellit Suomessa
Hihostels.com – HI-hostellit maailmanlaajuisesti

Löydä Suomen HI-hostellit somessa:

Instagram.com/hifinland
Facebook.com/hostellimatka

TFMK ry on Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestö

Suomen Hostellijärjestö ry (ent. Suomen Retkeilymajajärjestö – SRM ry) on yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö. Sen jäseninä on noin 35 erilaista nuoriso-, opiskelija-, liikunta-, eläkeläis-, ammatti-, matkailu- ja harrastejärjestöä, joihin myös TFMK ry kuuluu.

Hostellijärjestö ylläpitää hostellien verkostoa, joka tarjoaa erityisesti jäsenille viihtyisää, yhteisöllistä ja edullista majoitusta Suomessa. Tämän lisäksi Hostellijärjestö vastaa kansainvälisestä yhteistyöstä HI-hostellien verkoston kanssa, jotta jäsenet saavat etuja myös ulkomailla.