Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Touring Meeting Italiassa, Livignossa, TAPAHTUMA PERUTTU

28.6 klo 12:00 - 1.7 klo 12:00

TAPAHTUMA PERUTTU COVID-19 -EPIDEMIAN VUOKSI.

Ajokauden 2020 ulkomaan kerhoralli on Livignossa, Italiassa 28.6. – 1.7.2020!

Kesän 2020 ulkomaan matkailun kohokohta on matka Livignoon, pohjois-Italiassa, Lombardian maakunnassa sijaitsevaan upeaan vapaakaupan keskukseen!
Italian Alpeilla, lähellä Sveitsin rajaa sijaitsevassa kaupungissa on paljon nähtävä ja koettavaa, vaikka motoristin ”must” mutkatiet Stelviolle!

Olemme varanneet riittävästi majoituskapasiteetti ja alueella on runsasti hotelleja jos varatut täyttyvät. Tapaamisen päämajoittaja on Hotel La Montanina, jossa on illalliset ja iltaohjelmat. Kerhorallipaketin hinta on 72€/hlö/vrk, sisältäen majoituksen 2- 4 hlön huoneessa, aamiaiset ja 3 ruokalajin illalliset jälkiruokineen.

Tulemme järjestämään paljon ohjelmaa ja ajelu mahtavilla mutkateillä on aina mahdollista! Myös XVII Alppikierroksen reittejä on saatavissa naviin lähempänä tapahtumaa.

Retkistä infoamme talven kuluessa, niiden kustannukset tulevat olemaan maltillisia, kuten aiemmissakin kerhoralleissa on ollut.  Livigno on myös shoppaajan ostosparatiisi ja vapaakauppa-alueella ei verovapaat hinnatkaan hirvitä.
Siis kesän 2020 motomatkan suunnaksi Italia!

Ilmoittaudu tästä heti ja varaa majoituksesi!

HUOM. KIRJAUDU SIVUILLEMME ENNEN ILMOITTAUTUMISTASI!
Ja muista ilmoittaa myös kanssasi matkustavat ja samaan huoneistoon majoittuvat. Osallistuvilla tulee olla kerhon jäsenyys!

 

 

Tiedot

Alkaa:
28.6 klo 12:00
Loppuu:
1.7 klo 12:00
Kotisivu:
livingo.fi

Järjestäjä

TFMK Hallitus

Tapahtumapaikka

Hotel Montanina, Livingo, ITALY
Via Pienz 58
Livingo, Livigno SO, Italia 23030 Italia
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.hotelmontaninalivigno.it/en