Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

50-v joulumatka Thaimaahan

28.12.2022 klo 08:00 7.1.2023 klo 17:00


TFMK:n juhlavuoden kruunuksi Mad.Bike järjestää TFMK:n
jäsenille matkan Pohjois-Thaimaan mutkaisille vuoristoasfalteille 28.12.2022–7.1.2023.
Matkalla on luvassa elefantteja, vesiputouksia, luolia, vuoristoheimoja, sekä tietenkin hyvää ruokaa ja aivan hulvattomasti mutkaista asfalttia.
Mad.Bike-tyyliin matkalla tehdään muutakin kuin istutaan satulassa. Päivämatkat ovat kohtuullisia ja päiväohjelmaan kuuluu monenlaisia nähtävyyksiä. Matkalle voi osallistua yksin tai kyytiläisen kanssa.
Jos olet käynyt rantalomalla Phuketissa tai kaupunkilomalla Bangkokissa, niin saatat hämmästyä miten erilaista Pohjois-Thaimaan vuoristossa on.
Chiang Mai on historiallinen kaupunki vallihautoineen ja lukuisine temppeleineen. Mae Hong Soon on Thaimaan äärimmäinen luoteisnurkka, jossa tapaamme pitkäkaulaisia karen-heimolaisia. Pai on pieni turistikeidas – siellä vietämme Uutta Vuotta. Mae Saista voi piipahtaa Burmaan oluelle ja ostoksille. Kultainen kolmio oli pitkään oopiumkaupan keskipiste – vierailemme museossa, ehkä useammassakin. Phayaossa on vedenalainen temppeli, muita
temppeleitä onkin enemmän kuin tarpeeksi. Thaimaan korkein vuorikin osuu reitille, mutta pääosassa ovat hulppeat vuoristomaisemat.

Matkan hinta 1500 eur on maapaketti, eli pitää sisällään majoituksen 2hh, aamiaisen ja päivällisen, moottoripyörän vuokran, polttoaineet sekä pääsyliput matkaohjelman mukaisesti. Yksin viihtyvän lisä 500 eur. Hinta ei sisällä lentoja Suomesta, eikä Thaimaan sisäisiä lentoja.

Lisätiedot Severi Virolainen, severi@mad.bike, puh. 05068677