Touring Finlandia

Majoitusvinkit

Alta löytyvien linkkien takaa löydät tietoa erilaisista majoitusvaihtoehdoista koti- ja ulkomailla. Jos tiedät muita hyviä palveluita, joiden kautta löytää majoitusta, lähetä linkki osoitteeseen matkalla@tfmk.com

Kerhoralli 2019 majoitustyypit

Kerhoralli huonemajoituksessa Majoitus vierastalossa (10 huonetta) 1hh vierastalossa (jaettu wc ja suihku) 160 € (sis. majoitus 3yötä ja aamiaiset), lisäksi illallispaketti 34,50€/hlö. 2hh vierastalossa (jaettu wc ja suihku) 120€/hlö (sis. majoitus 3yötä ja aamiaiset), lisäksi illallispaketti 34,50€/hlö. Majoitus päärakennuksessa (12 huonetta) 1hh päärakennuksessa (oma wc, jaettu suihku) 195€ (sis. majoitus 3yötä ja aamiaiset), lisäksi illallispaketti 34,50€/hlö….

Loma-asunto Saariselältä vuokralle

Loma-asuntoa vuokrataan Saariselällä, Tourinkilaiselta tourinkilaiselle! Moottoripyöräretkiin tai ruska-/hiihtomatkailuun tai seikkailulle ympäri Lappia, tässä rauhallinen tukikohta.

FORENOM majoituksista alennusta TFMK:n jäsenille

FORENOM  Aparthotellit myöntää 10% alennuksen viikonloppuisin pe- la majoituksista tourinkilaisille.

Majoitusta kotimaassa

Tänne on koottu tietoa kotimaisista majoitusvaihtoehdoista

Kansainvälisiä motoristimajoituksia

Tällä sivulle on koottu linkkejä sivuille, joiden kautta voi löytää enemmän tai vähemmän motoristeille kohdennettuja majoitusvaihtoehtoja.

Tourenfahrerin suosittelemat majoituspaikat

Saksalaisen Tourenfahrer-lehden suosittelemat majoituskohteet (”Partnerhäuser”) löytyvät navigaattoreille.

Majoitusvinkit kartalla

Tänne on koottu jäsenten ilmoittamia majoitusvinkkejä helposti Google Mapsista löydettäväksi.