Vs:Re: Vinkkejä, Italia

#1110
Nimetön
Vieras

@busatour wrote:

Miten tuolla mahtaa olla pikkukylissä majoitusta saatavilla. ( esim. tuo pohjoinen reitti ). Onko mitään? Isot paikat bisneshotelleineen ei niin lomalla nappaa.
Ja tottumuksista sen verran, että ajamaan mennään mutta myös nautiskelemaan. Joskus 1000km päivä ja joskus sitten hissun kissun paikasta toiseen.

Ei siellä muuta olekkaan kuin hotelleja. Meranon ja passo Giovon väliltä jos ei 20 hotellia löydy ni jo on ihme. Toki aina kun mennään korkeammalle niin rakennukset vähenee ja samalla hotelleita vähemmän.

Corvara pieni kylä, mutta vähintää 20 hotellia siihenkin kylään mahtuu, joista yksi on Pension La Fontana, joka on saksalaisten motoristien merkkaama ja suhteellisen edullinen paikka. Oliko viimeksi 1hh sen 30euroa tosin listahinta tais olla enemmän, mutta toi hinta kirjoitettiin laskuun.

Ja aina kannattaa muista se vanha totuus, että ne parhaimmat ja halvimmaat täyttyy ensin eli jos jättää yöpuun etsimisen klo 22:00 niin moni ovi saattaa olla jo kiinni tai paikka täynnä. Osa Dolomiittien majoituksista on kiinni ns. välisesonkeina eli laskettelukauden ja kesälomakauden väliset ajat.
Hinnoissa on muuten joskus aikamoisia eroja joihin en ole löytänyt syytä. Esim. Canaseissa 20 vuotta sitten lätkän MM-kisojen aikaan samanlaisten ja vierekkäisten hotellien hinnat oli toisessa 210000 liiraa ja toisessa 70000 liiraa.