Vs:Re: Talviajokauden Avajaiset 6.-8.11. Costa Del Sol

Etusivu Foorumit Matkalla Talviajokauden Avajaiset 6.-8.11. Costa Del Sol Vs:Re: Talviajokauden Avajaiset 6.-8.11. Costa Del Sol

#1515
Nimetön
Vieras

Tulevan vuoden 2016 ”Talviajokauden avajaisia” vietetään pari viikkoa aikaisemmin kuin vastikään vietettyjä kinkeriviikkoja.

Aikataulun lyön lukkoon vuodenvaihteessa viimeistään, koska saamme lokakuussa 2016 kahdet hyvät kinkerit ujutettua ohjelmaamme:

-alustavan kisakalenterin mukaan Superbiken MM-skaba WSBK ajetaan Jerezissä pe-su 14.-16.10.2016 ja Suomirock-festivaali Fugefest järjestetään heti perään pe-la 21.-22.10.2016. Tänä syksynä lokakuussa ollut ensimmäinen Fugefest keräsi n.3500 osallistujaa ja oli aika hyvät bileet ainakin lauantai-iltana kun olin itsekin siellä. Viikonlopun aikana täällä esiintyivät mm. Popeda, Yö, Vicky Rosti, Sillanpää, Arttu Wiskari, ym.

Joten nyt vaan kalenteriin merkintää jo alustavasti ensi syksylle, kun WSBKn kisakalenteri 2016 vahvistetaaan FIMn toimesta, niin silloin voi lyödä meidän päivämäärät kiinni samantien. Kisamatka järjestetään Superbiken MM-kisaan jokatapauksessa Jereziin. Nythän olimme bussimatkalla Jerezissä FIM-CEV kisoissa muutama viikko takaperin päiväreissulla. Ensi syksynä on alustava ajatus olla Jerezissä yötä WSBKn aikaan. Olin syyskuussa siellä kun oli WSBK-race ja oli hyvät pöhinät Jerezin kirkolla. 😀 Tänään oli kohtuullinen ajokeli, 23 lämmintä ja pilvetöntä… 😉