Vs:Re: Saako moottoripyörällä ajaa vierekkäin?

Etusivu Foorumit Matkalla Saako moottoripyörällä ajaa vierekkäin? Vs:Re: Saako moottoripyörällä ajaa vierekkäin?

#1427
Nimetön
Vieras

TFMK:n etusivulla kerho määrittelee itsensä ja pyrkimyksensä näin:

Touring Finlandia moottoripyöräkerho ry:n toimintaan ovat tervetulleita kaikki matkamoottoripyöräilystä kiinnostuneet. Alun perin, kerho perustettiin vuonna 1972 , jotta suomalaiset motoristit voisivat osallistua maailmanliiton järjestämään FIM-ralliin. Olemme valtakunnallinen kerho, jäsenistömme on kattava otos moottoripyörämatkailusta kiinnostuneista kansalaisista; ajamme erilaisilla moottoripyörillä niin sora- kuin pikiteillä, Suomessa ja ulkomailla.

Martti on ollut rivijäsen vasta 15-vuotta ja ”vanhana, kärttyisenä ukkona” rajaa tarkkaa ne tapahtumat, joihin saapuu herättämään mahdollista paheksuntaa. FIMiinkin tuli tutustuttua vasta tänä vuonna rivityöntekijänä. Nyt sitten kuulemma lähtö tuli Hollantiin -eli aika aikaa kutakin.

Kerholla on käsittämätön informaatiopotentiaali, kun kyseeseen tulee matkamoottoripyöräily. 15-vuotta sitten neuvot olivat korvaamattomat, mutta turhia ne eivät ole nykyiselläänkään.

Merkityksettömiä eivät siis ole kaikki neuvovat. Niiden avulla on tullut tehdyksi sankaritekoja tämänkin harrastuksen saroilla, vaan nykyisin nuoriso tahtoo näyttää epäilevältä, kun esim. Italiassa ottaa kypärän päästä. Miksiköhän?