Vs:Re: Pyörän talvisäilytys Euroopassa

#1137
Nimetön
Vieras

Kyselin paikasta muutamalta mp-foorumilta, autoliitolta, Suomi-Unkari seurasta, lähetystöstä, vakuutusyhtiöstä ja tietenkin firmasta itseltä. Minulle muodostui positiivinen kuva. Firma on toiminut jo useita vuosia. Paikkaa johtaa suomalainen omistaja unkarilaisen vaimonsa kanssa. Tähän asti siellä on käynyt lähinnä karavaanareita Suomesta. Nyt he ovat lisänneet tämän mopon säilytys mahdollisuuden palveluihinsa. Pyörien säilytys paikkana toimii päärakennuksen kellari, joka on siis kuiva ja lämmin tila. Kellarista löytyy hyllyt ja henkarit tavaroiden ja ajovarusteiden säilytystä silmälläpitäen. Samalta kylältä löytyy jonkun tasoinen ”paja” jossa hoituu pyörän huolto ja lähi valtuutettu bmw-huolto on Budapestissä noin viidenkymmenen kilpometrin päässä. Akkulaturi löytyy Akac Tanyalta.

Pyörän säilytys maksaa 160 € talvelta. Mä vien omani tonne lokakuun alussa reissun päätteeksi ja noudan sen sieltä maalis- huhtikuussa. Eli käytännön kokemuksia paikasta rupeaa löytymään tuossa neljän viikon päästä.

Ps. reissuun lähtö 14.9. Tiedossa Baijeria, bundesliiga peliä, kaljafestivaalia, Rivieraa ja toivottavast passoja alpeilla. Peukut ylös kuiville säille.