Vs:Re: Majoitusta Koillis-Puolassa

#1070
Nimetön
Vieras

@smoke99 wrote:

Ensimmäistä kertaa olisi tarkoitus ajella takaisin Euroopan reissulta Puolan ja Baltian kautta. Yritin Hotels.comin kautta etsiä sopivaa majoitusta Koillis-Puolasta, mutta eipä systeemi tuntenut mitään majoituksia ko. alueella. Eli hakusessa olisi motoristi-ystävällinen majoitus tuolta n. Suwalkin lähistöltä. Löytyykö plakkarista suosituksia? 🙂

Eli normikuviot: ei hirmu kallis & mopolle turvallinen.

Tuolla päin on tullut pyörittyä jokusen verran enkä ole sitten 2000-luvun alkupuolen enää jaksanut miettiä etukäteen majoituksia tuollakaan. Hyvätasoisia majapaikkoja on taatusti riittävästi ja paikalliset yrittäjät tietävät turistien himon saada pyörä lukkojen taakse turvaan (saattahan siihen olla toki syytäkin…), joten talleja tai aitauksia löytyy kiitettävän paljon. Kotilo on yöpynyt kymmeniä öitä Baltia-Puola akselilla ihan taivasalla, mutta pyörälle kyllä katson aina jonkin suojantapaisen.

Mutta näitä paikkoja löytyy kyllä ilman etukäteisvarailuja. Sinne vaan, Puola on hieno maa täynnä upeita paikkoja ja ystävällisiä ihmisiä. Joka paikassa kaikki hokevat, että päätiet ovat tylsiä eikä näe mitään. No Puolassa ne eivät ole tylsiä, mutta siellä jos missä kannattaa pysytellä pienemmillä teillä. Ne ovat usein paremmassa kunnossa ja rekkojen vähäisyys takaa sujuvamman ja turvallisemman matkanteon.