Vs:Re: loviisan leirintäalue

#984
Nimetön
Vieras

Moikka !
Ajattelin hieman tarkentaa asiaa liittyen Tamminiemi Lomakeskuksen toimintaa. Tamminiemi on kulttuurihistoriallinen puisto ja rakennukset 1800-luvulta. Kohde on säilytettävien kohteiden listalla ja harvinainen barokkipuisto on osittain käytössä vain asuntoautoille, -vaunuille ja teltoille. Viranomaismääräykset myös rajoittavat toimintaa koska paikat pitää olla alueittain ja tiettyjen turvarajojen puitteissa. Telttapaikkoja on vain muutama pienellä alueella ja riipuen siitä ovatko telttailijat leiriytyneet annettujen ohjeiden mukaan – saattaa paikat vähentyä siitäkin syystä. Huoltotilat ovat myös rajoitteiset koska sijaitsevat 1800-luvun rakennuksessa. Tamminiemi on lomakeskus poiketen tavallisista ja SFC-leirintäalueista.
Meillä käy moottoripyöräilijöitä niin hotellissa kuin teltoillakin ympäri eurooppaa joten emme ole moottoripyörä vastaisia.
Tamminiemi Lomakeskus

26.7.2010 16:39, ***_****@luukku.com kirjoitti:
> Nimi: Olli Savolainen
> Hei!
> Kehottaisin tututustumaan Touring Finlandia moottorikerhon valtakunnallisesti paljon luettuun nettisivustoon https://www.tfmk.com. Eipä kirjoitetetun kommentin mukaisesti meillä Loviisalaisillakaan moottoripyöräilijöillä ole tarvetta enää suositella palvelujanne ulkopaikkakuntalaisille. TFMK ei ole mikään helvetin enkelit, vaan hyvin toimeen tulevien herrasmiesten ja -naisten ajomatkailuun keskittyvä valtakunnallinen valistus- ja koulutusorganisaatio, jolla on myös laajat yhteydet koko Euroopan tasolla!
>
> Terveisin
> Olli Savolainen
> Filosofian maisteri
>
> P.S. Pitääkin perustaa teille kilpaileva yritys MP-porukoita varten omille maille.

>
e-maili kryptattu t. mode