Vs:Re: Italia – Kroatia 2014

#1287
Nimetön
Vieras

@busatour wrote:

@ Yka. Lähettelin meiliisi noita Karzan kertomia vinkkejä.
Oli ne sen verran hyviä, että kannattaa jakaa.

@ Karza, saihan näitä vinkkejäsi antaa eteenpäin.. 😯

– jussi

Kiitoksia kovasti sinulle noista vinkeistä ja Karzalle myös. Niistä sai hyvin ideoita matka suunnitteluun jotain osia varmasti otan tuosta mukaan korjattuun suunnitelmaan (mm route 69).

Toisaalta myös vahvistusta omien ajatusten tueksi. Gardalta oli jo katsellut etukäteen majoitusta Limonen alueelta ensimmäisen viikon ajaksi ja nyt noiden kokemusten perusteella olen jo varmempi että tuo valinta on oikea.

Kroatian osuus reissusta on vielä aika pahasti auki, mutta tuo Opatia oli ainakin mukana alustavassa suunnitelmassa. Lisäksi oli ajatus käydä Zadarissa, Splitissä ja Makarskassa. Pitää nyt talven aikana yrittää tuota tarkentaa.

Nuo kokeneen kävijän vinkit on todella arvokkaita aloittelijalle kun tuo reitin suunnittelu pelkän Google Mapsin kanssa on aika teoreettista 😉

Kaikenkaikkiaan tuo suunnitelma tulee kuitenkin olemaan sellainen runko mitä noudatetaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Muutoksia varmasti tulee vielä matkan aikana fiiliksen ja olosuhteiden perusteella. On tuo suunnitelma kuitenkin sellainen runko minkä mukaan voi mennä jos se paikan päällä näyttää hyvältä.

Aloittelijan riski varmaan on se, että yrittää mahduttaa reissuun liikaa paikkoja ja näkemistä. Sitäkin yritän välttää tuon etukäteen tehdyn suunnitelmarungon avulla. Nyt näyttäisi siltä, että päivittäiset ajomatkat pysyvät maltillisina (250km-400km) ja kokonaan ajamattomia päiviäkin on vielä useita.

Laitan vaikka jossain vaiheessa tuon oman suunnitelmani tänne näkyville, niin kokeneemmat voivat kommentoida noita reittejä

YKa