Touring Finlandia

XVII ALPPIKIERROS 2020

Etusivu Foorumit Matkalla XVII ALPPIKIERROS 2020

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #5363
  Karza
  Osallistuja

  Osallistujien kokoontuminen on su 28.06.Italian Livignossa, paikka on tuttu Hotel La montanina. Livignossa vietämme 3 vuorokautta nauttien alueen tarjoamista huikeista vuoriston mutkateistä ja mukavasta alppikylän fiiliksestä, jonka jälkeen reittimme vie ensin Dolomiiteille Italiassa, ja sen jälkeen Sveitsiin. Sveitsissä majoitumme ensin pari vuorokautta verovapaassa Samnaussa ja sen jälkeen vielä toisessa paikassa ennen siirtymistä Ranskan Alpeille. Ranskan osuutemme kestää 8 vuorokautta ja majoitumme siellä 4 eri paikassa.

  Majoitumme 8 eri hotellissa matkan aikana, minimi osallistumisaika on 5 vuorokautta. Mukaan voi liittyä myös reittimme varrella osalle matkaa kunhan 5 vuorokauden minimiaika osallistumiseen täyttyy. XVII Alppikierros päättyy 15.07.20.

  Ennakkoilmoittautuminen 15.12.19 mennessä (helpottaa majoitusvarausten tekemistä), ja sitovan ilmoittautumisen deadline on 15.02.20. Käytännössä deadline voi olla jo aikaisemminkin jos joku majoituskohteistamme tulee täyteen eikä lähellä ole muuta majoitusta tarjolla. Majoituspaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitova ilmoittautuminen on siis 15.02.20 mennessä. Majoitukset 2-4 hengen huoneissa, 1hh varaan erikseen pyynnöstä.

  Osallistumme samalla Touring Finlandian kerhoralliin Livignossa. Kerhorallin keskuspaikka on hotellimme La montanina kylän ytimessä. Pääostoskatu on aivan hotellin takana, 50 m hotelliltamme.

  Tätä kirjoittaessani ilmoittautuneita on jo yli 20 henkeä.

  Ilmoittautumiset & lisäinfo puh. +35845 157 2420 myös WHATSAPP. 😉

  • Tätä aihetta muokkasi 4 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 4 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 3 kuukautta, 4 viikkoa sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 3 kuukautta, 4 viikkoa sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 3 kuukautta, 3 viikkoa sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 3 kuukautta, 3 viikkoa sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 3 kuukautta, 2 viikkoa sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 1 kuukausi, 4 viikkoa sitten Karza.
  #5372
  Karza
  Osallistuja

  26 ilmoittautunutta XVII Alppikierrokselle. 👍🇮🇹🇨🇭🇲🇫

  #5453
  Karza
  Osallistuja

  XVII Alppikierroksella kesällä 2020 on mukanamme ensimmäistä kertaa myös sorapassoryhmä, eli heidän reitillä on pätkiä sorapäällysteisillä passoilla. Soraosuudet reitillä painottuvat enimmäkseen tuonne Ranskan ja Italian rajaseudun vuoristoihin eli Alppikierroksen Ranskan osuudelle. Lisätietoja tästä saa sekä minulta että Kalkkilan Timpalta. 😉

  #5521
  Karza
  Osallistuja

  Tässä taas väliaikatietoa kuinka XVII Alppikierroksen ilmoittautuminen etenee. Eli tähän päivään mennessä on ilmoittautuneita 32 henkilöä total. Muutama on 5-8 vrk mukana ja useimmat koko setin. 🙂

  Mukaan vielä mahtuu, nyt on hyvä piristää itseään synkkään vuodenaikaan aloittamalla ensi kesän prätkäreissun suunnittelu ja siitä haaveilu. 😉

  Liitteet:
  #5560
  Minna Koivisto TRE
  Osallistuja

  Hei onkos teillä Alppikierros-paidat? Onko teillä joku kiva logo käytössä.

  Tekis mieli tehdä ensi kesän pitkälle reissulle pari mp-aiheista paitaa. Nuo Fim-rallipaidat viittaa mun mielestä enempi jalkapalloon ja pitkähihainen kerhopaita autourheiluun. Hyvälaatuinen pehmoinen t-paita (ei siis Fruit Loomin pellipaita). Pehmeärajainen motoristin kuva selkäpuolelle Team Finland -tekstillä ja eteen kypärä, jossa reunassa vaikka Lugano 2020.
  Koen, että mp-t-paita ikäänkuin selittää crocksit ja muun ulkoasuni esim. ravintoloissa ja majapaikoissa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.