XVII ALPPIKIERROS 2020

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #5363
  Karza
  Osallistuja

  Osallistujien kokoontuminen on su 28.06.Italian Livignossa, paikka on tuttu Hotel La montanina. Livignossa vietämme 3 vuorokautta nauttien alueen tarjoamista huikeista vuoriston mutkateistä ja mukavasta alppikylän fiiliksestä, jonka jälkeen reittimme vie ensin Dolomiiteille Italiassa, ja sen jälkeen Sveitsiin. Sveitsissä majoitumme ensin pari vuorokautta verovapaassa Samnaussa ja sen jälkeen vielä toisessa paikassa ennen siirtymistä Ranskan Alpeille. Ranskan osuutemme kestää 8 vuorokautta ja majoitumme siellä 4 eri paikassa.

  Majoitumme 8 eri hotellissa matkan aikana, minimi osallistumisaika on 5 vuorokautta. Mukaan voi liittyä myös reittimme varrella osalle matkaa kunhan 5 vuorokauden minimiaika osallistumiseen täyttyy. XVII Alppikierros päättyy 15.07.20.

  Ennakkoilmoittautuminen 15.12.19 mennessä (helpottaa majoitusvarausten tekemistä), ja sitovan ilmoittautumisen deadline on 29.02.20. Majoituspaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Majoitukset 2-4 hengen huoneissa, 1hh varaan erikseen pyynnöstä.

  Osallistumme samalla Touring Finlandian kerhoralliin Livignossa. Kerhorallin keskuspaikka on hotellimme La montanina kylän ytimessä. Pääostoskatu on aivan hotellin takana, 50 m hotelliltamme.

  Ilmoittautuneita on nyt 39 henkeä.

  Ilmoittautumiset & lisäinfo puh. +35845 157 2420 myös WHATSAPP.Email: kari@solhomes.es 😉

  • Tätä aihetta muokkasi 1 vuosi, 8 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 1 vuosi, 8 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 1 vuosi, 6 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 1 vuosi, 1 kuukausi sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 1 vuosi, 1 kuukausi sitten Karza.
  #5372
  Karza
  Osallistuja

  26 ilmoittautunutta XVII Alppikierrokselle. ???????

  #5453
  Karza
  Osallistuja

  XVII Alppikierroksella kesällä 2020 on mukanamme ensimmäistä kertaa myös sorapassoryhmä, eli heidän reitillä on pätkiä sorapäällysteisillä passoilla. Soraosuudet reitillä painottuvat enimmäkseen tuonne Ranskan ja Italian rajaseudun vuoristoihin eli Alppikierroksen Ranskan osuudelle. Lisätietoja tästä saa sekä minulta että Kalkkilan Timpalta. 😉

  #5521
  Karza
  Osallistuja

  Tässä taas väliaikatietoa kuinka XVII Alppikierroksen ilmoittautuminen etenee. Eli tähän päivään mennessä on ilmoittautuneita 32 henkilöä total. Muutama on 5-8 vrk mukana ja useimmat koko setin. 🙂

  Mukaan vielä mahtuu, nyt on hyvä piristää itseään synkkään vuodenaikaan aloittamalla ensi kesän prätkäreissun suunnittelu ja siitä haaveilu. 😉

  Liitteet:
  #5560
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  Hei onkos teillä Alppikierros-paidat? Onko teillä joku kiva logo käytössä.

  #5719
  Karza
  Osallistuja

  Onhan meillä ollut alusta alkaen Alppikierroksen vuosi paita. ?

  #5845
  Karza
  Osallistuja

  Ilmoittautumisaikaa enää viikko jäljellä! ????????

  #5926
  Karza
  Osallistuja

  Meillä on paikkoja vapaana lähes kaikissa majoituskohteissamme, joten mukaan mahtuu vielä. Nyt ilmoittautumiset sisään. 🙂 Myös email käy: kari@solhomes.es

  #6002
  Karza
  Osallistuja

  Muutama mahtuu vielä mukaan tähän huippuporukkaan lomaa viettämään maailman parhailla prätkäreiteillä. ?????????☀️

  #6008
  Karza
  Osallistuja

  46 ilmoittautunutta. 😉

  #6021
  Karza
  Osallistuja

  2 lisää eli 48 ilmoittautunutta.

  #6065
  Karza
  Osallistuja

  XVII Alppikierroksen valmistelut etenevät toistaiseksi normaaliin tapaan. Olen varannut jo XVII Alppikierroksen reitille kaikki majoitukset reissuun ilmoittautuneille, kukaan hotelleista ei ole pyytänyt ennakkomaksua vallitsevan tilanteen vuoksi.

  Onneksi on vielä yli 3 kk aikaa kun kerhokokoontumisemme ja samalla XVII Alppikierros on määrä alkaa Livignossa, ja toivon meidän kaikkien puolesta että tämä pandemia saadaan kuriin jo ennen sitä ja pääsemme kesän rientoihin lähtemään ja osallistumaan.

  Tähän voi nyt jokainen omalla osallaan vaikuttaa, välttäkää nyt jo kaikkia paikkoja mahdollisuuksien mukaan jossa on ihmisiä koolla ja jättäkää väliä muihin. Ja muistakaa pestä käsiä aina kotiin tullessa ja muuallakin kun se vaan on mahdollista.

  Täällä Espanjassa on ulkonaliikkumiskielto päällä kuten kaikki jo tietää ja tämä on tulossa Suomeenkin varmaan. Täällä on nyt opittu miten toimia kun yritetään välttää coronaattorille altistumista. Nyt on jo aika Suomessakin jokaisen itse toimia eikä odottaa että viranomaiset määrää kaiken liikkumisen kielletyksi poislukien kauppakäynnit ym.

  Kuitenkin viruksia tulee ja menee ja niin tämä coronaattorikin menee vielä pois ja pääsemme, toivottavasti kaikki me, kesästä nauttimaan ja moottoripyöräilystä hyvässä seurassa. Peskää käsiä ja pysykää terveinä ja hyvässä kunnossa. Jos ulkona liikkumista rajoitetaan Suomessa, ei se ole maailmanloppu todellakaan.

  Vamos ja nähdään viimeistään Alpeilla. 🙂

  #6070
  Karza
  Osallistuja

  Olemassa olevan tilanteen vuoksi koko Euroopassa ja varmaan muuallakin on peruuntunut valtava määrä hotellivarauksia. Tämä antaa mahdollisuuden luoda uusia matkasuunnitelmia kesälle jos viruspandemia on jo voitettu kun kesäkausi alkaa ja majoitusta on taas tarjolla runsaasti. Näin ollen Alppikierroksellekin mahtuu mukaan lisää porukkaa jos sinne mieli siinä vaiheessa alkaisi tekemään mukaan.

  Viilettäminen prätkällä ympäri Eurooppaa upeissa maisemissa tuntuu entistäkin mahtavammalta silloin ja matkustamisen vapautta osaa taas arvostaa entistä enemmän kun elämää rajoittavat kiellot poistuvat.

  Tsemppiä kaikille kerholaisille. 😉

  #6080
  Karza
  Osallistuja

  Kerhoralli Touring Meeting 2020 Livignossa Italiassa on siis peruttu tältä vuodelta. XVII Alppikierros ajetaan jos matkustussuositukset eivät sitä estä ja jos tilanne Euroopassa on sellainen ettei siitä ole osallistujillemme terveydellistä vaaraa tai haittaa. Seuraamme tilannetta tarkasti ja informoin ilmoittautuneita osallistujiamme yhteisen whatsapp-ryhmän kautta missä mennään tämän asian kanssa kun päästään kesään. Terveyttä kaikille ja tällä hetkellä voin vain toivottaa PYSYKÄÄ KOTONA!

  #6198
  Karza
  Osallistuja

  Reissumme valmistelut etenevät normaaliin tapaan. Keski- ja Etelä-Euroopassa coronaluvut laskevat hyvää vauhtia ja toivottavasti suuntaus myös jatkuu. Näyttää siltä että EUn sisärajat aukeavat kesäkuun aikana ja matkaan päästään.

  Vuoristoalueella eli Alpeilla sairastumisluvut on olleet tosi matalia koko ajan, samoin Espanjassa ja Ranskassa Pyreneiden alueella. Pidetään peukkuja että kaikki menee hyvin, rajat aukeavat ja pääsemme odotetulle matkalle. Ei ole katastrofi vaikka emme pääsisikään matkaan, turvallisuus edellä mennään kuitenkin.

  Mutta tällä hetkellä näyttää kehitys Alppimaissa hyvältä, samoin Espanjassa myös. 🙂

  Reittimme menevät nyt jakoon sähköisesti XVII Alppikierroksen ilmoittautuneille osallistujille.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.