WSBK/Jerez 10/2016

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #2532
  Karza
  Osallistuja

  http://www.worldsbk.com/en/event/ESP2/2016

  Lokakuun 14.-16. ajetaan Jerezin radalla Andaluciassa Superbiken MM-osakilpailu. Järjestän bussimatkan Fuengirolasta Jereziin, alustavasti on aikomus olla yötä Jerezissä lauantaista sunnuntaihin. Meno lauantaina aamulla, paluu sunnuntaina kisojen jälkeen.

  Lisäinfoa lähempänä ajankohtaa. Seuraavana viikonloppuna eli 21.-22.10. pe-la on Fuengirolassa järjestyksessään toinen Fugefest eli Suomirock-festivaali.

  Molemmat tapahtumat sisältyvät ”Talviajokauden avajaiset”-viikkoon jonka järjestän ajalla 14.-23.10. 2016.

  #2719
  Karza
  Osallistuja

  Bussimatkalle Jereziin on jo ilmoittautunut yli 30 osallistujaa. Vajaa parikymmentä paikkaa vielä vapaana, bussia ei oteta ihan viimeistä paikkaa myöten täyteen. Jos tulee täyttä, pitänee tilata toinen bussi lisää.

  #2940
  Karza
  Osallistuja

  Jerezin reissun järjestelyt alkavat olla paketissa. Bussimatkan hinta on 35 euroa/nokka sisältäen lähtöaamuna (lauantai 15.10.)aamupalan bussissa, kuljetukset Fuengirola-Jerez-Fuengirola, sekä lauantaina radalta hotellille ja sunnuntaina hotellilta radalle. Bussissa myydään juomia matkan aikana, olutta/limua/lonkeroa.

  Hotelli on varattu myöskin, vahvistettuja huonevarauksia on nyt himpun yli 2o henkeä, eli 20 paikkaa on enää vapaana. Aloitamme reissun markkinoinnin Aurinkorannikolla ensi viikon alussa, uskon että loput paikat varataan aika pian sen jälkeen täyteen. Siihen asti kerholaisilla on etuosto-oikeus. Hotellimajoituksen hinta on 115 euroa/2hh sisältäen aamiaisen sunnuntaiaamuna. Yritämme vielä neuvotella hintaa, mutta voi olla turhaa koska hotelli Tryp tulee kuitenkin täyteen. Sijainti on Jerezin keskustassa ”pelipaikalla”.

  Liput maksoivat 2015 samaan kisaan 36 euroa viikonloppulippu ja varikkolipun kera 55 euroa. Varmaan aika samoissa on hinnat tänä vuonna. Liput ostamme paikan päältä portilta, jokainen ostaa omansa.

  Hotellimajoituksesta tulee ilmoittautuneille ennakkomaksu kesäkuun aikana sähköpostiin. Muistakaa ostaa lennot ajoissa Malagaan. Lokakuu on täällä Aurinkorannikolla kovaa sesonkiaikaa ja koneet lentävät tuolloin täynnä koko ajan, eikä vähiten vaikuta asiaan 21.-22.10. täällä oleva Fugefest eli suomalaisen pop/rockmusiikin festivaali jossa mm. Eppu Normaali esiintyy. Vastuullinen Jerezin matkan junailija on Urheiluravintola UusiRefla/Kari Raisaari & Lauri Pietikäinen.

  Ilmot & tiedustelut mulle: +34 6937 800 70 tai +35844 444 0414 ja email: kari.raisaari@jya.fi

  TERVETULOA MUKAAN AURINKOLOMALLE KATSOMAAN HUIPPUTIUKKAA REISINKIÄ!!!!

  #2948
  Karza
  Osallistuja

  10 paikkaa jäljellä.

  #3134
  Karza
  Osallistuja

  Niki Tuuli tuli villillä kortilla 3 viimeiseen Superbiken Supersport-luokan MM-osakilpailuun, ja molemmissa ajamissaan kisoissa on nyt ollut kakkonen. Eilen olisi voittanut ilman viimeisen kierroksen omaa jarruvirhettä. Huikeeta työtä myös tiimin eli Kallio Racingin taholta.

  Meillä on Jerezissä ensi viikon lopulla 15.-16.10. huikeeta jännitettävää paikan päällä. Vamos Niki!!!

  #3170
  Karza
  Osallistuja

  Jerezin reissulle osallistui 46 henkeä. Eilen oli hieno kisapäivä jonka kruunasi Niki Tuuli Supersportin (600-kuutioiset) MM-lähdön kakkossijallaan. Niki johtikin kisaa mutta viimeisen kierroksen vaihdemissin myötä voitto vaihtui kakkossijaan. Hieno kisa kuitenkin nelosruudusta, ja kisan nopein kierros myös Nikille. Niki ajoi sarjassa 3 kisaa, tuloksena 3 kpl kakkossijoja ja 3 kpl kisan nopeinta kierrosta!!!!

  Reissu onnistui hienosti, hotellimme oli tosi hyvä (4-tähteä) ja huippusijainnilla aivan Jerezin vanhan keskustan vierellä. Keväällä sitten Moto GP-reissu Jereziin samoilla eväillä ja ensi kauden loppupuolella sitten taas WSBKn Jerezin osakilpailuun uudestaan. Stay tuned!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.