Talviajokauden Avajaiset 6.-8.11. Costa Del Sol

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #805
  Nimetön
  Vieras

  Järjestän Fuengirolassa/Espanjassa otsikossa mainittuna ajankohtana ”Talviajokauden avajaiset”. Ohjelmassa on ajolenkkejä Andalucian vuoriston mutkateillä, omilla tai vuokrapyörillä oman valinnan mukaan. Lisäksi on tietysti biletystä hyvän ruoan ja juomien ym. merkeissä, auringonottoa ja uintia, Valencian Moto GP:n seuraamista screeniltä, delfiinien bongausretki merelle, ym. Ja toki jokainen voi järjestää lisäksi omaa kivaa ihan omien mieltymysten mukaisesti. Ajoretkiä on ohjelmassa jo viikolla 1.-6.11. ja 9.-15.11. myöskin.

  Koko aikavälin 30.10.-14.11. on kaikenlaista ohjelmaa tiedossa, valitse itselle sopivat matkapäivät. Varsinaiset ”Talviajokauden avajaiset”-bileet pidetään 6.-7.11.

  Infoa tulee kevään/kesän aikana tähän lisää. Ensimmäiset on jo hankkineet lentoliputkin, heillä paluu on ostettu 9.11. Malagasta lähtevään koneeseen. Majoitusvarauksia otan vastaan alkaen tästä päivästä ja kaikille majoitusta tarvitseville hoidan majoitusjärjestelyt. Majoitusta on saatavana huoneistohotelleihin ja porukasta riippuen myös vuokrattaviin loma-asuntoihin. Majoitukset pitää varata viimeistään heinä-elokuussa, koska loma-asunnot ja hotellit Fuengirolan alueella täyttyvät lokakuun aikana talvituristeista ja ensi talvea myydään jo nyt.

  Kysellä saa ja ilmoittautua, puhelinnumero ja spostiosoite mukaan. P. +35844 444 0414/Karza, tai sposti: aurinkoon@tfmk.com 😉

  ”See u in Andalucia!” 😀

  #1510
  Nimetön
  Vieras

  http://www.fimcevrepsol.com/en

  Nää skabat ajetaan 31.10.-01.11. viikonloppuna Jerezissä. Järjestän kisoihin sunnuntaina päiväretken pikkubussilla. Superbike-luokassa ajaa 3 suomalaista, mm. Eeki Kuparinen. 😀 Ensimmäiset jo ilmoittautui mukaan retkellemme.

  #1513
  Nimetön
  Vieras

  http://www.webcamfuengirola.com/

  Ilmoittautumisia on tullut kivasti ja nyt alkaa olla käsillä aika kun alan tekemään majoitusvarauksia. Täällä on jo paljon hotelleja jotka ovat marraskuussa täynnä.

  Ohjelmaa rakennan koko ajan lisää ja kelithän on tilattu tietenkin tuon webbikuvan kaltaiseksi. 😀

  Ilmoittautumisia tulemaan jos hyvä seura & aurinko & lämpö & kiva ohjelma kiinnostaa marraskuussa… 😉

  #1514
  Nimetön
  Vieras

  Noniin, 10 hengelle olen jo majoitukset buukannut huoneistohotelleihin… 😀 …ja lisää tulijoita tuntuu olevan… ➡ …eli ainakin kinkerit toteutuu… 😀 😀 8)

  Nyt 13 tulijaa… 8) …siis 24.8. tilanne… ➡

  #1512
  Nimetön
  Vieras

  Kovast houkuttelis, kun mopokin on siellä jo valmiina. Mutku töitä pitäa taas painaa. Taidan tulla vasta loppukuusta, kun just 2 viikkoo siellä pöristelin. Ja sitte huhtikuussa.

  On ne vaan upeet mutkat, suosittelen.

  Matti L

  #1511
  Nimetön
  Vieras

  http://www.fimcevrepsol.com/en/races/info?anyo=2015&what=128&categoria=2&id=422

  Talviajokauden avajaiset alkavat retkellä Jereziin, tuossa linkissä aikataulu 01.11. kisapäivälle. Bussi on tilattu ja matkan järjestelyt alkavat olla ”tikissä”… 😀 😀 Mukaan vielä mahtuu, paikkoja on… 😉 ❗

  #1515
  Nimetön
  Vieras

  Tulevan vuoden 2016 ”Talviajokauden avajaisia” vietetään pari viikkoa aikaisemmin kuin vastikään vietettyjä kinkeriviikkoja.

  Aikataulun lyön lukkoon vuodenvaihteessa viimeistään, koska saamme lokakuussa 2016 kahdet hyvät kinkerit ujutettua ohjelmaamme:

  -alustavan kisakalenterin mukaan Superbiken MM-skaba WSBK ajetaan Jerezissä pe-su 14.-16.10.2016 ja Suomirock-festivaali Fugefest järjestetään heti perään pe-la 21.-22.10.2016. Tänä syksynä lokakuussa ollut ensimmäinen Fugefest keräsi n.3500 osallistujaa ja oli aika hyvät bileet ainakin lauantai-iltana kun olin itsekin siellä. Viikonlopun aikana täällä esiintyivät mm. Popeda, Yö, Vicky Rosti, Sillanpää, Arttu Wiskari, ym.

  Joten nyt vaan kalenteriin merkintää jo alustavasti ensi syksylle, kun WSBKn kisakalenteri 2016 vahvistetaaan FIMn toimesta, niin silloin voi lyödä meidän päivämäärät kiinni samantien. Kisamatka järjestetään Superbiken MM-kisaan jokatapauksessa Jereziin. Nythän olimme bussimatkalla Jerezissä FIM-CEV kisoissa muutama viikko takaperin päiväreissulla. Ensi syksynä on alustava ajatus olla Jerezissä yötä WSBKn aikaan. Olin syyskuussa siellä kun oli WSBK-race ja oli hyvät pöhinät Jerezin kirkolla. 😀 Tänään oli kohtuullinen ajokeli, 23 lämmintä ja pilvetöntä… 😉

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.