Tallinna MotorShow 8.3.2019

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #4989
  Lasse
  Osallistuja

  Onko tästä porukasta lähdössä messuille ketään? itse hyppään Eckerö Lineen perjantai aamuna ja tarkoitus olisi käydä katsomassa messut. https://motomess.ee Laitan toki kuvia..jos osaan.

  Ikää tulee ja takakaarre häämöttää,,lisää kaasua

  #4990
  Lasse
  Osallistuja

  Kysyin ohjeita messutoimisto miten pääsee julkisilla Piritaan.. tässä ensiksi heidän tiedoite suomeksi:

  Tallinn Motor Show entistä laajempi tapahtuma

  Viron suurin moottoripyörä messu Tallinn Motor Show järjestetään 8-10. maaliskuuta ja ensimmäistä kertaa on pyörät Viron suurimmassa messukeskuksessa Tallinnassa Piritalla. Messuille on rekisteröitynyt jo yli 40 näytteilleasettajaa, jotka edustavat lähes 100 tavaramerkkiä ympäri maailmaa.

  Paikalle ovat tuoneet uusimmat mallinsa isot ja useat pienemmät valmistajat. Myös erilaiset ajo- ja lisätarvikkeiden myyjät esittelevät ja myyvät tuotteitaan.

  Neljäntana vuotena peräkkäin järjestetään suosittu projektipyörien kilpailu, jossa Viron parhaat pyöränrakentajat esittelevät taitojaan. Luokkia on ensimmäistä kerta viisi: Custom, Street, Superbike, Historic and Open.

  Kolmanta kertaa järjestetään myös kaksi vuotta sitten erittäin suosituksi osoittautunut Motomiss-kilpailu jossa missikanditaatit joutuivat tavallisten kauneuskierrosten lisäksi ajamaan moottoripyörää, mikä oli yksi messujen vetonauloista ja on sitä todennäköisesti myös tänä vuonna.

  Erikseen esitellään Virossa harrastettavia moottoriurheilulajeja ja niissä käytettyä välineistöä. Näytteille on asetettu Viron moottoripyörähistorian vanhimmat ja kuuluisimmat katu- sekä urheilupyörät.

  Messut ovat avoinna perjantaina 8.3 klo 12-18, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-16.

  Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta http://www.motorshow.ee.

  Tallinn Motor Show järjestäjä on Viron Moottoripyörä Urheiluliitto.

  Ikää tulee ja takakaarre häämöttää,,lisää kaasua

  #4991
  Lasse
  Osallistuja

  ja tässä ohjeet:

  Suoraan satamasta (A – Viking Line ja D terminaalista – Tallink) menee keskustaan bussi numero 2. Keskustassa tule bussista poistua Viru Keskus pysäkkissä ja sieltä täytyy kävellä Narva kadun bussipysäkkiin josta menevät bussit no 1A, 5 ja 8 joka kaikki ajavat messujen suuntaan.

  Messun pysäkin nimi on Lauluväljak

  Keskustan pysäkkin nimi, jossa poistutte numero 2 bussista on A.Laikmaa, pysäkkin nimi jossa astutte busseihin 1A, 5 tai 8 on Hobujaama

  1A ja 8 starttaavat reitille Viru keskuksen kellarista. Kun poistutte bussista numbero 2 Viru keskuksen vierellä, sieltä mene suora uksi keskuksen bussiasemalle, elik erittäin helppo homma

  Ikää tulee ja takakaarre häämöttää,,lisää kaasua

  #4993
  Micke
  Osallistuja

  Mielenkiintoinen ajatus. Pieni pelko että harmittaa katsoa pyöriä jossa on paikalliset hintalaput kun tietää mitä ne maksaa täällä.

  Ei mulla mitään sanottavaa ole.

  #4994
  Jra
  Osallistuja

  Kiitos tiedoista Lasse.
  Tosi mielenkiintoista kunhan unohtaa hintalappujen tarkastelun kuten Micke tuossa mainitsi… Tosin onhan Virossa e-kansalaisuus mahdollinen?
  Taitaa tuottaa Tallinnan risteilyn.
  Muistakaa jäsenedut kun vastaatte matkoja

  Jani

  #4995
  Lasse
  Osallistuja

  Tapahtuman järjestäjä viestitti aktiivisesti. Oli niin tyytyväinen kun laitoin Facebuukki maailmaan tätä, sekä tänne meidän kerhon foorumiin…Eli perjantaina tässä meidän porukassa on tiedossa virkistävä virolainen huurteinen juoma tapahtuman järjestäjältä Rauno Kaisilta, hän kirjoitti minulle: Oluet minulta, kun tulette ?

  Ikää tulee ja takakaarre häämöttää,,lisää kaasua

  #4999
  Matti Viitasalo
  Osallistuja

  Terve Lasse, olen osallistumassa.
  Pe alkuip:n Eckeröllä yli, koko la messuilla, su puolenpäivän paluuvuorolla himaan.
  Törmäämme varmaan näitusella.
  Matti

  #5000
  Lasse
  Osallistuja

  Moi
  Keritään Matin kanssa säätää maanantaisin kahvikupin ääressä, mutta ehkä törmäämme perjantaina hyvällä tuurilla..meidän paatti starttaa takaisin perjantaina klo 18 Tallinnassa… kun ollaan vaan päivä-risteilyllä. Toki me ”kaukopartiona” voimme käydä tarkistamassa onko Rauno Kaisin (edustaa messujärjestäjä) lupaama olut totta vai tarua vai kulminoituko se vain tähän minulle tulleeseen lupaukseen..oli se kuitenkin monikko muodossa…

  Jos messuille muita lähdössä niin laittakaa viestiä tänne ketjuun …kerätään kuvia paljon ja raporttia niille, jotka ei pääse tapahtumaan paikan päälle. Ehkä jopa materiaalia lehteen tai foorumiin huipennuksia…se perjantai on muuten naistenpäivä….Virossa muistaakseni vapaapäivä.

  Ikää tulee ja takakaarre häämöttää,,lisää kaasua

  #5001
  Karza
  Osallistuja

  Mä oon hengessä mukana: käyn täällä Fuengirolassa olevassa eestiläisessä Costa kohvikissa juomassa yhden Sakun töiden jälkeen. 🙂

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.