Rekalla Espanjaan ja ajaen takaisin!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #2669
  Karza
  Osallistuja

  Tuntuu olevan monelle jo kovin tuttua tuo ”mopo rekalla italiaan ja lentäen perässä”-osasto. Mitä jos yllättäisit itsesi ja laittaisit pyörän rekalla tänne Espanjan Aurinkorannikolle ja lentäisit Malagaan..? Tänne on paljon lentovaihtoehtoja, sää on takuuvarmasti hyvä kesällä, oleskelu on syöminkien ja juominkien osalta pilahalpaa, ja majoituksetkin kesäsesongin aikana kohtuuhintaisia jopa Fuengirolan rantakadulla jossa meri ja 8 km uimarantaa kadun toisella puolella.

  Täällä on todella paljon upeita mutkatiereittejä vuoristossa, sekä valtavan paljon aitoa espanjalaista kulttuuria ja hienoja vanhoja kaupunkeja ja vuoristokyliä tutustuttavaksi. Urheilu- ja kulttuuritapahtumia on paljon, ja aina voi maata rannalla ja ottaa rennosti jos ei kulkeminen huvita.

  Täältä kun lähtee ajaen kohti Pohjolaa, niin Espanjan pystyy ajamaan läpi aika makeita vuoristoteitä pitkin, osa halutessa vaikka moottoriteitä ja osa pienempää hyväkuntoista tietä, siihen kun lisää reitille Andorran, Ranskan Alpit ja Sveitsin siihen perään vielä, niin eiköhän Saksan motaritkin maistu siinä vaiheessa jo aika hyvälle kaikkien mutkateiden jälkeen.

  Rokkikone Oy kuljettaa rahtia tänne Vantaalta viikoittain, ja mm. KissaVieköön-kuljetus ajaa lähes koko vuoden kerran kuussa tänne myös. Ainakin noista kannattaa kysellä kuljetuksia jos tämä systeemi nappaa todella.

  Meidän yrityksen kautta voi varata paikallisia hotelleja, voit vuokrata myös loma-asunnot ja huvilat. Jos Malagan seutu kiinnostaa, ota yhteyttä: kari.raisaari@jya.fi tai p. +35844 444 0414 ja +34 6937 800 70 (Espanjan kännykkä).

  Autan ja neuvon pyörän/auton vuokrauksissa ja kaikessa mihin apua täällä tarvitset. Toimistollamme voit käydä lukemassa prätkälehtiä mm. Moottorituristia ja käytössässi on myös ilmainen wifi. TERVETULOA Fuengirolaan!!!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.