On huono sivusto

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #3298
  Martti
  Osallistuja

  Pakkohan tässä on todeta, että nykymuodossaan sivusto on niin surkea, että se lähes estää kaiken keskustelun.

  Martti

  prätkäpappa

  #3299
  Karza
  Osallistuja

  Amen! Ja nuo upeat maisema- ym. kuvat peittyy ton valkoisen lakanan alle…..aika epäonnistuneet kun tarkoitus oli varmaan kehittää palvelutasoa kerholaisille ja saada uutta ilmettä ja toimivat sivut. ”Miten meni noin niinku omasta mielestä….?” HEH!! 🙂

  • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 3 kuukautta sitten Karza.
  #3316
  Ari T
  Avainmestari

  Kiitos vaan suuresta kannustuksesta!
  Tämähän suorastaan laittaa tekijät hirmuiseen laukkaan kerhon palveluiden kehittämisessä!
  Sanotaanhan ettei halvalla mitään saa, niin ei saa näitäkään asioita.

  Kannattaa hieman perehtyä asioihin ja mielellään otetaan vastaan hyviä ideoita ja tarjouksia edullisista julkaisujärjestelmistä, joissa on nämäkin palvelut integroituna, kuten jäsenrekisteri, jäsenten tapahtumailmoittautumiset, kaikki kerhon laskutus, keskustelu palsta jossa voi arvostella jne.
  Taustalla on muutakin kuin ulospäin näkyvä osio.
  Toki sivujen päivitys ja erilaisen sisällön tuottaminen on vajavaista, mutta löytyisikö tähän joku henkilö tätä tekemään?

  Jos käytössä on ongelmia, miksi kukaan ei kysy mitään vaikka sitten sähköpostilla jos sivut on niin vaikeat käyttää että estää keskustelun? Se että joutuu kirjautumaan kerran (kun laittaa ruksin ”Muista minut seuraavalla kerralla”, niin ei tarvii toiste kirjautua), ja sen jälkeen pääsee suoraan sisään toisellakin kerralla, mutta joutuu painamaan extranet nappia ennen keskustelun avausta…ei liene kovin paljon työllistävää?
  Jos menet verkkopankkiin, montako kertaa pitää painaa jotain nappia tai antaa tunnuksia ja koodeja?
  Keskustelu täällä on tarkoitettu jäsenille, siksi joutuu kirjautumaan, se estää sen ettei ei-jäsenet ja kaikenmaailman komentoijat voi kirjoittaa keskusteluun.
  No tämäkin kirjausasia on nyt työn alla, jotta pääsisi suoraan keskusteluun tai mihin nyt haluaakin, ilman kirjausta jos on kerran tunnistautunut..
  Ja sopii muistaa että näitä asioita hoidetaana vapaa-ajalla, vapaaehtoisesti!
  Mutta, lopulliseen voittoon..

  #3580
  Martti
  Osallistuja

  Matkalla->Reittivinkit palauttaa nykyisin useammin ”sivustoa ei löydy”.

  Martti

  prätkäpappa

  #3581
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  Se autoliiton linkki ei ainakaan mulla ole ikinä johtanut mihinkään. Joku voisi poistaa tai korjata sen.

  Siitä kerhokortin koosta oli kommenttia Laurellin Sarin tammikuun kk-viestin lopussa, että oli ollut tilauksessa hämminkiä. Se, että tuleeko uudet kortit, ei selvinnyt kerhoviestistä (tai en ymmärtänyt vaan?).

  #3584
  Ari T
  Avainmestari

  Voi, voi,kun kaikkea ei ehdi heti tiedottaa…

  – ensinnäkään jäsenkortin tilauksessa ei ollut mitään hämminkiä, vaan toimituksessa. Paino teki virheellisesti tilatusta poiketen, jäsenkortin alkuperäisestä luottokorttikoosta tuohon käyntikorttikokoon.
  Mutta,
  jotta kaikki saavat lompsaansa tai luottokorttikoteloon sopivan jäsenkortin, toimitamme KAIKILLE JÄSENMAKSUNSA MAKSANEILLE jäsenille tämän vuoden jäsenkortin seuraavan lehden mukana, oikean kokoisena. Ja tämän oikean kokoisen kortin saamme luonnollisesti veloituksetta.

  Tutkitaan nuo linkit.

  On hyvä että joku sentään käy sivuilla ja antaa palautetta!
  Kevättä kohden…;O)

  Ystävällisin terveisin Ari

  #3586
  Ari T
  Avainmestari

  Noniin,

  Autoliiton linkki on nyt linkitetty uudestaan AL:n sivulle Ennen matkaa, jossa on opasteita ja tietoa matkasuunnitteluun.
  Sivulla on paljon linkkejä eri aiheisiin liittyen matkailuun. Kannattaa tutustua.

  Mitä tulee Matkalla/Reittivinkit-sivun/linkkien toimintaan/toimimattomuuteen, on vaikeaa määritellä/tutkia asiaa, jos se esiintyy silloin tällöin.
  Minulla, joka kerta kun olen käynyt ko. sivulla ja reittivinkeissä, se on toiminut.

  Syitä tilapäiseen toimimattomuuteen voi olla useita, lähtien selaimen tilapäisestä häiriöstä, tietoliikenneyhteyden pätkimisestä yms.
  Joskus on hyvä vaan käynnistää selain tai jopa kone uudestaan ongelmia kohdatessa, hyvin usein nuokin toimenpiteet auttaa.
  Selaushistoria on hyvä aika ajoin poistaa jne.

  Mutta ehkä lähdetään siitä, että sivut vaan on huonot…;O)

  et silleen tällä kertaa ..!

  t. Ari

  #3592
  Juha Eronen
  Osallistuja

  Pystyykö etusivulta karsimaan joitain asioita pois, joita tulee näkyviin jo yläpalkin linkeistä tai pystyykö näitä hieman kaventamaan oikealle? Pikkasen tulee sekava ”facebook fiilis” tästä etusivusta, mitä en kotisivulta odottaisi.

  En sanoisi että sivut ovat huonot, ei suinkaan.

  • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Juha Eronen.

  Ajuri ei sääennusteita katsele

  #3593
  Karza
  Osallistuja

  Joka tapauksessa on aivan loistavaa että ihmiset aktivoituvat kirjoittamaan edes jotakin tänne foorumiin. Se kertoo että jotain tyyppejä nämä kerhon touhut kiinnostavat, välillä kun seuraa tätä foorumia niin tulee kuva ettei paljon ketään kiinnosta koska kukaan ei juurikaan kirjoita tänne mitään.

  Ei se sanominen nyt niin virallista ja tärkeää tarvitse olla, ihann hyvin voi kirjoitella ajatuksiaan harrastuksesta, tapahtumista, matkasuunnnitelmista, ym. Itse avasin keskustelun foorumiin matkasuuuunnitelmista, ei ole tainnut kukaan jaksaa kiinnostua siihen liittymään vaikka luulin että nyt ollaan siinä kohtaa jo vuotta kesän lähestyessä että matkasuuunnitelmat kiinnostavat ihmisiä ja niistä halutaan vaihtaa ajatuksia…. 🙂 Haha, taas olin väärässä. 😉

  JA HEI! Huomasin juuri että nythän tää ”huono sivusto” ohjaa mut suoraan keskusteluun ilman kirjautumista erikseen joka kerta, upeeta! 🙂

  • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Karza.
  Liitteet:
  #3599
  Raimo Korhonen
  Osallistuja

  Huonot on sivut, kyllä kaipaa aikaisempia tyylikkäitä ja toimivia sivuja.

  #3602
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  Youp ! Kaikkea voi ja välillä pitää ”arvostella” jotta muutoksia tulisi,,,,

  En ole juurikaan tänne juttua laittanut ,mutta kun tätä vapaaehtoisesti tehdään niin EI pitäisi olla valittamista.

  Arille : koeta kestää ,,,tiedän että olet rauhallinen ,,,,

  KAIKILLE : Hyvää tulevaa ajokautta !

  T. Mikko Kuitunen Hyvinkää

  #3667
  Ari T
  Avainmestari

  Jepu,

  taas on joitain asioita päivitelty (lähinnä logoja…), mutta nuo aiemmin ehdotetut etusivun muutokset vaatii kyllä suurempia ponnistuksia.
  Kyllä itseänikin hämää nämä suuret kirjaisimet ja niiden myötä suuret pinnat, asioita voisi tiivistääkin, kun näyttöjen resoluutiot riittää ja ainahan saa kuvaa suurennettua. mutta tätä ei saa pienennettyä..

  Antakaa vaan palautetta, josko me jossain vaiheessa päästään näitä sivuja tekemään uusiksi, toki käytetty WordPress alusta ja tähän liitetty jäsenrekisteri/laskutus järjestelmä rajaavat, ettei nyt ihan kaikkea pysty saamaan…

  Kevättä kohden!

  t. Ari T

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.