MP-messut 2017

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #3533
  Karza
  Osallistuja

  Oliko messut menestys kerhon osalta, eli saatiinko paljon uusia jäseniä ja kiinnostiko meidän jäsenistölle junailemat tapahtumat messuvieraita? 😉 Jos joku asiasta oikeesti tietävä kerkee jossain kohtaa vastaamaan se olisi tosi hienoa. Kiitos. 😉

  #3637
  Ari T
  Avainmestari

  Morons

  No on nyt 1 kk messuista, joten nyt jo kerkee…

  Kyllähän messut aina kiinnostaa, myös jäseniä. Messuilla kävi tänä vuonna reilut 59 tuhatta kävijää pe-su, joten jäätiin pari tonnia viime vuodesta. TFMKn osasto oli TieVie alueella kuten aiemminkin, mutta nyt koko alue oli siirretty 3-halliin, kaiken romppeen keskelle, messujen päälavan ja suurimman kaljabaarin lähistölle.
  No eihän se muuten haitannut, lauantaina oli hieman enemmän melua…ainakin kun The Hurriganes oli lavalla!

  Osastolla kävi aivan mukavasti porukkaa, uusia jäseniä liittyi runsas 50 hlöä. Jäsenistö haki lähes 200 ilmaista Hostellikorttia jne.
  Jaetiin tietoa kerhosta ja tapahtumista, kerho- ja FIM Rally kiinnostivat ja muukin kerhon tarjonta (MP EAK yms.)

  Kerhon järjestämät esitykset; Suomi on saari – matkavaihtoehtojen vertailua Villa Löewenherziin ajaen Via Balticaa, laivalla Traveen tai Ruotsin kautta sekä Jaakko Antilan Maailmanympärimatka- haastattelua seurasi kaikissa esityksissä vankasti väkeä. Molemmat esitykset vedettiin 2x päivä (yht. 4 esitystä/pvä) TieVie alueen esityslavalla.

  Talkooporukkaa oli osastoa pyörittämässä n. 15 hlöä ja homma meni ns. rutiinilla.
  Kiitos kaikille osastolla töissä olleille, siellä käyneille ja järjestäjille.
  2018 taas uudestaan!
  yt. Ari T
  PS. Suomi on saari- esitys löytyy nyt jäsensivuilta!

  #3644
  Karza
  Osallistuja

  Kiitos Ari täsmävastauksesta ja avoimesta informaatiosta. 🙂 Täällä Espanjassa jo hyvät mopoilukelit, tänään +25 astetta ja loppuviikkoon lämpenee… 😉 Tänne vaan, lennot netistä ja vuokramopolla päristelemään jos ei ole omaa täällä. 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.