MOTOCAMP Marokkoon

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #2236
  Ari T
  Avainmestari

  Moi,

  jos joku on kiinnostunut kuljetuttamaan pyörän rekalla Espanjaan, laitelkaa viestiä keskitetysti timo.toikkanen@hotmail.com osoitteeseen. TFMK:lla on neuvottelut kesken erään kuljetusfirman kanssa. Hinnat tarkentuvat lähiaikoina.
  Mutta kuljetuksesta kiinnostuneita kerätään nyt!
  (vaikka et olisi lähdössä Motocamppin vaan muuten Spanskaan, esim. Talviajokauden päättäreihin!)
  Ja laita Timolle viestiä jos MotoCamp muuten kiinnostaa.

  #2668
  Micke
  Osallistuja

  Jos ketä pohtii että onkohan Marokkoon muita menijöitä niin kyllä on. Minä ja vaimo ollaan menossa pyörä rahdaten ja itsemme lennättäen molempiin suuntiin (tähän voisi lisätä listan syistä miksei muka ehdi ajamalla molempiin suuntiin). Lisäksi on muutamia kerholaisia jotka ajaa joko molemmat suunnat, vain toisen suunnan tai tavalla tai toisella niin että ovat pyörän kera Marokossa.

  Olen alustavasti varannut Rokkikoneen jannuilta paikan pyörälleni. Sekä sinivalkoisilta siiviltä lennot. En ole vielä saanut tarkkaa aikataulua koska pyörä pitäisi jättää heille kuljetusta varten. Ja koska sen pääsee hakemaan (Espanjassa sekä kotomaassa). Alustava varaus on joka tapauksessa. Kissavieköön olisi toki yksittäiselle pyörälle edukkaampi. Heidän lähtönsä olisi kuitenkin jo huhtikuun alussa. Kun taas rokkikoneen kuorma lähtee lähempänä tapahtumaa. Tästä syystä vielä preferoin rokkikonetta. Ja toki jos yleisöryntäys syntyisi niin sitten hinnaltaan kone olisi jopa halvempi. Eli olkoot tämä viesti jonkinlainen kutsu niille jotka pohtii että saisko pyörän rahdattua porukalla Espanjaan. Viestiä alle niin katsotaan saadaanko vaadittava pyörämäärä alhaisemmille rahtihinnoille täyteen. https://www.tfmk.com/jasenedut/mp-rekkakuljetuksia-espanjaan/ Varaan itselleni kuitenkin vapauden muuttaa suunnitelmiani, jos voitan lotossa tai vastaavaa.

  Ei mulla mitään sanottavaa ole.

  #2711
  Micke
  Osallistuja

  Väliaikatietoja:
  Tällä hetkellä meitä on reilu kourallinen kerholaisia menossa (ehkä joku muukin). Rokkikoneelta saatiin sovittua passeli hinta 3 pyörää ees taas. Muut sitten ajelee omia polkujaan. Jos ketä kiinnostaa niin Rokkikoneen kanssa sovittu että pyörät on Vantaalla 28.4. Ja luovutus meidän osalta on 9.5. (Voi olla että voisi saada jo edellisellä viikolla mutta itselle se ei ole vaihtoehto.) Pyörät jätämme takaisinpäin kuljetukseen 16.5. Jos heräilee ajatuksia Marokossa käyntiin niin varmaan mahtuu kyyteihin/pelipaikoille useampikin.

  Ei mulla mitään sanottavaa ole.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.