Moto GP Jerez 5.-7.5.2017

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #3230
  Karza
  Osallistuja

  Järjestämme urheiluravintola Uusi Reflan kanssa kisamatkan Fuengirolasta Jereziin Moto GPn MM-osakilpailuun toukokuun alussa. Lähdemme perjantaina päivällä 5.5. Fuengirolasta ja menemme lähelle Cadizia, Conil de la Fronteraan jossa majoitumme. Siitä on n.25 km Jereziin radalle.Perjantaina on hotellissamme illallinen ja seurustelua.

  Lauantaina lähdemme aamusta Circuito de Jereziin eli radalle jossa ohjelmassa on harjoitukset ja aika-ajot. Paluu hotellille niiden päätyttyä iltapäivällä tai voi jäädä hotellille koko päiväksi lomailemaan rauhassa. Toukokuun alussa on täällä eteläisessä Espanjassa jo kesäkelit eli yleensä noin 25-30 astetta lämmintä.
  Lauantaina on myöskin illallinen hotellilla. Aamiaisen jälkeen sunnuntaina lähdemme radalle jossa ensimmäinen kilpailustartti on klo 11, ja kisat loppuvat n.klo 16-16.30, aikataulut varmennamme myöhemmin lähellä ajankohtaa.

  Kilpailujen jälkeen palaamme bussilla Fuengirolaan, jossa olemme sunnuntaina illalla noin klo 19 tienoilla.

  Kustannukset: koko paketti eli kuljetukset ilmastoidulla isolla bussilla Fuengirolasta hotellille ja sunnuntaina takaisin Fuengirolaan, kisakuljetukset kahtena päivänä radalle, majoitus 2hh:ssa buffetaamiaisella ja illallisella (ruokajuomana viini/vesi), kisaliput viikonlopuksi valinnan mukaan 2 eri katsomoon: 345 euroa/hlö tai 420 euroa/hlö. Lisäksi ennen 02.04. varanneille alennus 10 % joka tulee hotellin myöntämästä ennakkovaraushinnasta. 4-tähden hotellimme sijaitsee Atlantin rannalla.

  Paikkoja on vielä saatavana, mun kautta saa varattua myös majoituksen Fuengirolan seudulle kisamatkan yhteyteen ja muulloinkin. Myös isoja huviloita ryhmille löytyy vuokralle.

  Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kari.raisaari@jya.fi tai +35844 444 0414.

  • Tätä aihetta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Karza.
  #3248
  Karza
  Osallistuja

  Majoituspaikkoja on vielä saatavana myös yhden hengen huoneissa.

  • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Karza.
  #3690
  Karza
  Osallistuja

  Jerezin kisareissulle on vielä paikkoja saatavana, lippupaketeissa parhaaseen X1-katsomoon alkaa olla lippuja enää vähän jäljellä mutta on kuitenkin vielä.

  Nyt vaan ilmoittautumaan mukaan hemmetin hienoon kisatapahtumaan. Espanjassa ajetaan 3 Moto GP-osakilpailua joista Jerez on ylivoimainen ykkönen tapahtuman yleisömäärässä, ja kaiken härdellin ja tohinan määrässä mitattuna! 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.