Mopo Budapestin viereen, Akác-tanya

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #4983
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  Luvan kera laitan vinkin mopon kuljetuksesta Budapestin viereen Unkariin. Aikas edullinen ja kätsä (lennotkin halpoja) ja mopo-orgissa parina viime vuonna kehuja saanut tsydeemi. Heille voi myös parkkeerata pyörän talven ajaksi.

  Hei, kiitos viestistäsi.
  Ohjeita MP-kuljetukseen:

  Kuljetus on joka viikko Suomeen ja Suomesta, rekka kulkee yleensä Helsinki-Vaasa-Helsinki akselilla, ja vakiolastauspaikat ovat Ikaalinen ja Vantaa.

  Lastaus voi tapahtua muuallakin kunhan Teillä on paikka, jossa rekka pystyy liikkumaan, on trukki, ja sen käyttäjä – lastausaika on oltava joustava. Vaasasta pohjoisempaan ja liian kauas ko. reitistä ei ole kannattavaa lähteä kustannuksien takia. Mikäli sinulla on Tampereella sopiva paikka, se olisi hyvää, koska sitä korkeammalla hintakin voi olla kovempaa.

  Akác-tanyan alustat ja kehikot ovat käytettävissä vain Vantaalla.
  HUOM! alustojen ja kehikkojen määrä on rajallinen, koska ne ovat jatkuvasti liikenteessä. Mikäli ne loppuvat kesken vakiolastauspaikalta (osa on Unkarissa tai matkalla), tällöin pystymme kuljettamaan pyörät Vantaaltakin vain omistajan omalla alustalla ja liinoilla –omat liinat muista merkata jollain, jotta ne löytyisivät kuljetuksen jälkeenkin. Mikäli lastauspaikka on muualla kuin vakiolastauspaikalla, kaikkien pitää käyttää omia alustoja ja kuljetusliinoja.
  Mikäli lastauspaikka on muualla kuin vakiolastauspaikalla, kaikkien pitää käyttää omia alustoja ja kuljetusliinoja.

  Pyörien on oltava tiistai-iltana tai keskiviikko aamupäivällä valmiina lastauspaikalla lastauskunnossa, rekka ei odota vaan lähtee lastauksen ja paperiasioiden järjestämisen jälkeen suoraan satamaan.

  Asiakas jättää pyörät valmiina alustaan tai kuljetushäkkiin huolellisesti sidottuna, ja kuljetukseen liittyvät asiakirjat allekirjoitettuna. Lähetämme ne englanniksi ja suomeksi noin viikko ennen pyörän lähtöä.

  Asiakas sitoo pyörät räikällisillä sidontaliinoilla joita on oltava vähintään neljä kappaletta ja niiden vetolujuus on oltava vähintään 750kg/liina.
  Kypärät ym. ajovarusteet voi kiinnittää pyörän selkään tai alustan sisäpuolelle pakattuna.

  Kuljetushinta on alkaen 335 euroa/pyörä, mikäli pyörä on normaalikokoinen
  (max. pituus 240 x max. leveys 100 cm). Isompien pyörien hinnat sovitaan erikseen.
  Kuljetus maksetaan pyörää hakiessa euroina (€) Unkarissa paikan päällä käteisellä.

  Rahdinkuljettajalla on luonnollisesti pakolliset vakuutukset joka on kiloperusteinen ja lasketaan vaurioituneen osan painon (SDR 8,33€/kg) mukaan, ei perustu tavaran arvoon PSYM /NASB 2015 säännösten mukaan. Suosittelemme pyörän vakuuttamista kuljetuksen ajaksi ja omistaja vastaa siitä itse.

  Pyörät saapuvat Unkariin, riippuen rekan matkasta ja lastista, yleensä seuraavana tiistaina, harvemmin keskiviikkona. Suosittelemme tiistain (Norwegian, Finnair) tai keskiviikon (Ryanair, Finnair) suorat lennot.

  Kenttäkuljetus maksaa 18 euroa/hlö/suunta tai 36 euroa/hlö molemmat suunnat. Majoitus on 42 euroa/hlö/vrk päärakennuksen jaetussa kahden hengen huoneessa sisältäen majapaikan ruokailut.
  Akác-tanyan omat palvelut voi maksaa kortilla tai käteisellä.

  Liitetiedostona laitan excel-taulukon, johon täytätte tulijoiden ja tulevien pyörien tiedot, jotta voin selvittää vapaita kuljetuspaikkoja rekasta. Muistakaa vahvistaa lentoaikataulunne ennen Unkariin tuloa ja hlömäärä.
  Lisätietoja:
  Tervetuloa Unkariin:
  Kati Piispanen, Innatura Hungary Kft. /Akác-tanya, Újlengyel, info@akactanya.hu
  http://www.akactanya.hu, http://www.akactanya.com

  #4984
  Karza
  Osallistuja

  ”Maksetaan Unkarissa käteisellä paikan päällä…” 🙂

  #4985
  Nimetön
  Ei-aktiivinen
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.