Mitkä renkaat ?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #757
  Nimetön
  Vieras

  Tehdäänpä pientä galluppia kaamoksen ratoksi, millä renkailla Touring-tyypit matkaansa taittaa. Ja vähän mielellään argumenttia mukaan ”miksi juuri nämä”…..Mulla on nyt Kawassa Pirelli Angel GT:t eli Angelin uudempi versio. On ihan hemmetin hyvä sport-touring renkula, jolla pystyy mutkatiellä runttaamaan niin kallellaan kuin oma sielu antaa myöten..pito ja tuntuma kuin oikeassa sport-renkaassa, mutta kilsojen kesto ihan eri luokkaa. Nyt niillä on ajettu joku noin 4-donaa ja ei vielä merkittävämpää kulumaa näkyvissä. Ja erityisen hyvä märkäpito myös….Sarja maksoi töineen Sloveniassa (120/70 ja 190/50) alle 300 ege.. 😀 Bridgestonen uusi S20-sporttikumi meni loppuun reilussa 3000:ssa kilsassa Alpeilla…mutta se oli kyllä kuin ”liimakumi” tiessä kii… 🙄

  #1264
  Nimetön
  Vieras

  Keväällä alle FJR:ään Michelinin Pilot Road kolmoset. Ajettu 8 tkm, ihan kivasti pintaa jäljellä. Edelliset Pilot kakkoset. Vaihdoin 13 tkm jälkeen, vielä olisi pari kolme tonnia varmaankin ajanut, mutta ennen UK matkaa halusin uudet, odotettavissa olleen kosteuden vuoksi. Pito tuntuu olevan ihan ok, tosin mun ajotyylikin on rauhallinen.

  #1265
  Nimetön
  Vieras

  Mä olen tullut siihen tulokseen, että alkuperäiset on parhaat! Eli ostan vain Dunlop’peja, H-D-merkinnöillä. Nyt on mittarissa noin 48 tkm ja kumpikin rengas on vasta kertaalleen vaihdettu, eikä kumpikaan ole vielä vaihtokunnossa. Kulutuskestävyys on – ainakin mun mielestäni! – todella hyvä. Eikä oo mun ajossani (rauhallista matka-ajoa, niinkuin matkapyörällä kuuluukin) pitokaan loppunut kesken.

  Edellinen pyörä oli saman mallinen ja siinä tuli kokeiltua muitakin merkkejä, mutta esim Metzeler kului ihan silmissä!

  #1266
  Nimetön
  Vieras

  Viimeistä edellisessä oli Pirellin jotkut Scorpionit ja hyvät olivat vähän joka pinnalla. Yleensäkin olen ajellut vähän enemmän kuvioiduilla ja pehmeämmillä. Nyt kun olen siirtymässä HD-ja VN 1700-kokeilujen ( välissä oli Crossrunner ja siinä Pirellit ) jälkeen toivottavasti vähän pysyvämpään peliin, eli MG California Vintageen, niinpä tiedustelen arvon kerholaisilta, mitkähän tuollaiseen mahtaisivat käydä ? Käyttää mokoma sisärenkaita, mutta onko sillä sinällään väliä rengasta valitessa ??

  #1267
  Nimetön
  Vieras

  Michelin PR2. Edelliset kaksi sarjaa olivat PR3. Lähinnä perstuntuma vei tällä kertaa kakkosiin. Jotensakin tuo kolmosen etusen lamellointi jätti epämääräisen vaikutelman.
  Kakkoset tilasin My Net Motosta, tulivat viikossa, tuoreet paistoleimat ja kotiovelle tuotuina hintaa n. 230 €. Vaihtotyö luotettavassa liikkeessä’ maksoi 60 €. 😉

  #1268
  Nimetön
  Vieras

  K16GT:ssä Metzelerin kasit. Ihan kivat, mutta tykkään enemmän Misukoista. Täytyy seuraavaksi kokeilla. Erona varmaankin on se, että Misukat ovat hiukan joustavammat rungoltaan, joten sopivat minulle paremmin.

  #1269
  Nimetön
  Vieras

  PR3t alla myös täällä. Hyvin kestäneet. Ainoa pikku miinus on kuivalla reippaassa kallistuksessa tuntuva ”pehmeys”. Oletettavasti lamellit antavat periksi hiukan enemmän kuin mikä tuntuu jämäkältä. Edelliset PR2t olivat myös todella hyvät ja kuivissa kurveissa jopa paremmat.

  #1270
  Nimetön
  Vieras

  V-Strommissa on Heidanau K76:set edessä ja takana. Hyvät renkaat kun kaikki ajaminen eli tourinki, nurkkapyörittely ja soran lennätys onnistuu varsin edulliseen hintaan. Kaipa noiden pitäisi yli 20tkm kestää näissä ajoissa.

  #1271
  Nimetön
  Vieras

  @vanseagal wrote:

  V-Strommissa on Heidanau K76:set edessä ja takana. Hyvät renkaat kun kaikki ajaminen eli tourinki, nurkkapyörittely ja soran lennätys onnistuu varsin edulliseen hintaan. Kaipa noiden pitäisi yli 20tkm kestää näissä ajoissa.

  Oon ajellu Heidenaulla useamman sarjan ja järestään (ennen syksyllä tapahtuvaa renkaiden vaihtoa) ajannut niillä 21-24 000 km. Mustakin hyvä yleisrengas sorasirottimeen. Edullinen ja kestää aina koko kauden. Vaihdan ne yleensä uusiin syksyllä, jolloin on pitävä kumi hauskoille syyssorille. 😉

  Yhtä juttua varten otin nyt alle Avonin, mutta kaipaan jo nyt Heidenaun hiekkapitoa. On enempi mun rengas kuin Metzeler, Brigge tai Avonin matka adventure rengas. 🙄

  Ajan nyt kuitenkin nuo Avonin ensi kesälläloppuun ja palaan sitten Heidenaun käyttäjäksi. 😀

  #1272
  Nimetön
  Vieras

  Misukan Pilot Road 4

  On ainakin ensikokeman jälkeen loistokkaat. Alla aikaisemmin siis pilot road 3:set

  Täältä saapi edullisest:
  https://mprenkaat-store.com

  #1273
  Nimetön
  Vieras

  Kaamos taisi mennä jo, mutta kasigessussa Anakee 3:t. Kallistusvarat loppuu paljon ennemin kuin pito. Paaaljon paremmat asfaltilla kuin Anakee 2:t.
  Kesti takana yli kymppitonnin ja edessä vielä puolet jäljellä. Iisalamesta saa ihmeen edullisesti. Siis niitä renkaitakin. 😛

  #1274
  Nimetön
  Vieras

  Onkos kellään ajokokemuksia uudesta Metzeler 7RR-renkaista?

  #1275
  Nimetön
  Vieras

  Misukat on toiminu hyvin ja pitkään. Nyt noin 8000 ajettu ja hyvin pelittä.

  mprenkaat storesta saa edullisesti. Näyttää olevan hintakin tippunu https://mprenkaat-store.com/

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.