Matkasuunnitelmia 2017

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #3270
  Karza
  Osallistuja

  Omat matkasuunnitelmani ensi vuodelle ja varsinkin kesälle, nivoutuu tietenkin 14.Alppikierroksen ympärille. Samalla retkellä käydään Pyreneiden mutkateillä ainakin Espanjan puolella ja yövytään Andorrassa.

  Kevään koittaessa on Malagan seudulta huhtikuun alussa, siinä aprillipäivän aikaan, pyöräreissu Aragoniin. Siellä ajetaan silloin Superbiken MM-osakilpailu jonne mennään kannustamaan Tuulen Niki voittoon. Siitä kuukausi on Jerezin Moto GP-kisaviikonloppu (omat synttärit samaan aikaan!!), jonne mennään dösällä isolla porukalla. Osa porukkaa tulee lisäksi omilla pyörillä mutta meidän hotelliin kuitenkin. Jerezin matkalle mahtuu vielä mukaan,myynti on vasta alkanut, sekä bussissa että hotellissa on kiintiössämme tilaa.

  Loppukesällä on sitten syyskuussa Portimaossa, eteläisessä Portugalissa Superbiken MM-kisa, jonne mennään joko mopoilla tai dösällä, riippuen toteutuuko Jerezin WSBK-kilpailu vai ei. Jokunen muukin kisaretki tulee vielä lisää, riippuen missä sarjassa Mäkisen Niko ajaa superbikeä.

  Tätä kun täydentää pikkuretkillä Espanjassa niin siinä on jo hyvä runko ensi vuodelle mopoilua.

  Liitteet:
  #3622
  Karza
  Osallistuja

  http://www.hotellemarronnier.com/accueil.htm 😉

  Laitan tämän matkavinkkinä kesällä Ranskan Alpeille aikoville. Alppikierroksen monivuotinen kantapaikka, jossa kaikki motoristit tuntevat olonsa kotoisaksi. Henkilökunta puhuu englantia, ruoka on todella hyvää, ja hienoja ajoreittejä on runsaasti ihan lähialueella Vercorsissa.

  Hotellin puutarhassa on myös iso uima-allas, palju, ja auringonottoon aurinkotuoleja altaan reunoilla.

  Moottoripyöriin saa tarvittaessa hotellin omistajan, Jean Francoisin, kaverin liikkeestä renkaita, huoltopalveluja, ym. Liike sijaitsee Grenoblessa, eli hyvin lähellä Rencurelia.

  Jos et halua Rivieran ruuhkiin kesällä, suosittelen vahvasti mp-loman yhdeksi kohteeksi Hotel Le Marronnieria ja pientä Rencurel-kylää. Vuoristossa kesäkuumilla ilmastokin on sopivasti hiukan viileämpi kuin ranta-alueen ruuhkaisilla seuduilla. Silti ihan tarpeeksi lämmintä oli viime heinäkuussa, päivällä 25-30 astetta ja illalla siinä 20 astee tienoilla. 🙂

  Alppikierros majoittuu täällä 13.-16.7., tulkaa tapaamaan jos olette lähistöllä silloin. 😉

  • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Karza.
  Liitteet:
  #3675
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  Hei,

  Itselläni on tarkoitus tehdä kesän 2017 pisin moottoripyöräreissu Moselin laaksoon ja Luxemburgiin. Pikkusisko asuu Luxemburgissa, mikä minimoi sopivasti majoituskuluja. Reissussa olisi tarkoitus olla 2 – 3 viikkoa heinäkuun puolivälistä lähtien. Luultavasti Ranskan Alppien pohjoisosassakin tulee pistäydyttyä. Moottoripyöräilyn lisäksi reissun tähtäimessä on saksalaisten valkoviinien maistelu.

  Helatorstain ympärille on suunnitteilla sitten lyheympi, vajaan viikon, kierros Venäjällä. Alustava reittisuunnitelma on Vaalimaalta Venäjälle, Suomenlahden rantaa pitkin Pietariin ja Laatokan rantaa Viipuriin siitä Sortavalaan ja esimerkiksi Niiralasta takaisin Suomen puolelle. Jos aika jää, niin Petroskoissakin voisi pistäytyä. Mutta tämä on tosiaan vain alustava suunnitelma ja voi vielä muuttua moneen kertaan. Ja ne Venäjän viisumitkin pitäisi hankkia.

  T: Mika ja Yamaha XT1200Z Super Tenere

  #3693
  Heikki Kärkinen
  Osallistuja

  Joskus tämmöiselle huru-ukolle matkan suunnittelu on vaikeaa. Piirretään reittiä ja lasketaan matkaa. No, kuitenkin läpi Saksan, Belgian ja Ranskaan Bayonneen. Ja nyt reitit syrjään. A Coruna, Lissabon, jossa pari yötä, Gibraltar ja Andorra. Nämä on must, muuten mä vaan meen. Kaksi viikkoa aikaa, kai siinä vähän Espanjaa ja Portugalia näkee ja jos se ei riitä, niin ollaan vielä kolmas viikko ja Ranska – Italia – Itävalta pois ohjelmasta. Kaikkiaan aikaa 24 pv Travesta Traveen.

  Belgiasta alkaen pikkutietä kierrellen ja kaarrellen.

  Tässä kesän 2017 päämatka, jo 15.5. alkaen.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.