Majoitusvinkkejä Nizza ja Barcelona?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #713
  Nimetön
  Vieras

  Olemme menossa kesäkuun puolivälin jälkeen Nizzaan ja Barcelonaan. Majoitusvinkeistä löytyi yksi hotelli Nizzasta (Guido), mutta on aika kallis.
  Olisiko jollain tietoa em. kaupungeista tai lähistöltä edullisista hotelleista, pensionaateista yms? Vielä jos on motoristimesta, niin aina parempi 😀 .
  Muuten tuolta ”majoitusvinkkejä”-sivuilta on löytynytkin apuja matkasuunnitteluun.

  #943
  Nimetön
  Vieras

  Nizzaan ei kannata jäädä yöksi! Puolessa matkassa Cannesiin on kaupunki nimeltään Antibes. Sieltä löytyy kakkosia kuutenkymmeneen egeen vuorokaudelta. olli

  #944
  Nimetön
  Vieras

  Myös läheinen Mentonin kaupunki joka myös on upea rantakaupunki, kannattaa ottaa huomioon kun majapaikkaa mietitte. On hinnat aika paljon Nizzaa halvemmat eikä maisemissa hävia lainkaan. Hyvä ja kohtuuhintainen vaihtoehto , sijainti rantakadulla Mentonissa on http://www.hotel-ledauphin.com 😯

  #942
  Nimetön
  Vieras

  … kele. Meni matkasuunnitelma uusiksi. Siellähän se oli sanottu selvällä ranskalla hotellitietojen lomassa.
  Se Monacon GP, juuri kun pitäisi olla siellä. Taidankin kurvata Andorran ja Barcelonan kautta mennessä ja
  tulla tuota kautta pois.

  #945
  Nimetön
  Vieras

  Jos olisin menossa kesällä Barcelonaan prätkällä, etsisin majapaikan jostain Barcelonan ulkopuolelta ja kulkisin kaupunkiin julkisilla kulkupeleillä. Säästyisi hermo, kun ei tarttisi ruuhkissa hikoilla.

  #946
  Nimetön
  Vieras

  @AndersReisen wrote:

  Jos olisin menossa kesällä Barcelonaan prätkällä, etsisin majapaikan jostain Barcelonan ulkopuolelta ja kulkisin kaupunkiin julkisilla kulkupeleillä. Säästyisi hermo, kun ei tarttisi ruuhkissa hikoilla.

  Jeps, kiitokset vinkeistä. Nettisurfailun perusteella voi kyllä todeta tuon hintatason eron esim Nizza, Cannesin jne suhteen, kun vertaa muuhun lähiympäristöön. Eipä muuta, kuin muutama paikka navin muistiin (ja paperille kans) ja katsoo sitten paikanpäällä, minne menee yöksi tai pariksi. Ja usein tulee yllättäenkin vastaan mielenkiintoisia mestoja. Näin vähän suunniteltiinkin, että Barcelonan liikenteen antaa sujua ihan omillaan joten kåytämme julkisia siellä, näkee kuskikin enemmän.

  #947
  Nimetön
  Vieras

  Hei, itse olin viime kesänä Barcelona pohjoispuolella seuraavassa paikassa: Hotel MIRAMAR, SANTA MADRONA, 60, BADALONA. Paikka oli hiekkarannan kupeessa ja lyhyen junamatkan päässä Barcelonasta. Yö maksoi 90 euroa kahdelle hengelle aamiaisineen. Pyörän sai talliin. Ok paikka, hiukan kallis. Itselleni jäi sellainen kuva että ylipäätään hotelli Espanjassa rannikolla olivat sieltä kalliimasta päästä.

  #948
  Nimetön
  Vieras

  Barcasta koilliseen rannikolla on mukavia pieniä kyliä/kaupunkeja joissa rantahotellissa maksaa 2-hh noin 100 euroa heinäkuussa. Esim. Tossa Del Mar ja Blanes, ja niiden vieressä Lloret Del MAr, ovat mukavia pieniä rantakyliä, varsinkin Tossa on erittäin mukava paikka. 😀 Tossasta lähtee rantaa pitkin upea mutkatie joka seurailee rantaviivaa, tosin välillä noin sata metriäkin veden yläpuolella, St Felieuxiin. On paikallisten kyykkypyörämiesten vakituinen illanviettopaikka. 😉

  #949
  Nimetön
  Vieras

  moro…

  majoitusvinkkeihin en osaa sanoo mitään… 🙁
  sori…

  vaan toi ed. viestin ”lloret de mar”…
  ja kesäkuun puoliväli… osu simmuun…

  -kun sen on mulla tähtäimessä…
  http://www.goldwing.es/eventos/treffen2009/treffeningles.pdf

  #950
  Nimetön
  Vieras

  Tossassa on rantsussa vanha linna, jossa kuppiloita ym., on illalla aika viihtyisä paikka. Ja käykää ihmeessä Wingi taivuttamassa rantatien mutkiin Tossasta St Felieuxiin …. siellä on hienoja paikkoja kuvata maisemia, ja pari hemmetin hyvää lounaspaikkaa upein näkymin. 😀 Lloretin vieressä on Torderan kylä josta ainakin pääsee junalla Barcaan ja takas.

  #951
  Nimetön
  Vieras

  thänks…

  -mutkanen on latu 😉 (jo kartalla)
  tiä vaikka olis paraatireitti… =)

  #952
  Nimetön
  Vieras

  Tässä stoorissa on omia kokemuksiani mm. Espanjasta. Mukana linkit majoituspaikkoihin.

  #955
  Nimetön
  Vieras

  Heippa ja hyvää uutta vuotta kaikille tourinkilaisille. Mulla ois tarkoitus mennä huhtikuun lopulla Barcelonan seutuville. Onko kenellekkään tullut viime kevään, kesän , syksyn aikana uusia kokemuksia alueen hotelleista tai hostelleista. Majoittuisin useamman päivän ja heittäisin lenkkejä Barcelonan pohjoispuolella aina Andorraan asti.Elikkä hotelli saisi olla Barcelonan pohjoispuolella, esim. paikoissa Granollers, Mataro ja Sabadell tai yleensä näiden paikkojen ympäristöt. t. Hese

  #954
  Nimetön
  Vieras

  Oltiin viime kesänä Barcelonassa. Yövyttiin muutama yö aivan keskustassa, Hotel Barcelona, keskusaukkion vierellä. Hieno 4 tähden hotelli, pyörä parkkihallissa n. 100 € / yö aamiaisineen. Barcelonan liikenne oli positiivinen yllätys turistillekin. Andorrassa oltiin kanssa yötä, Hotel Hesperia, en muista hintaa tarkkaan, oli jotain 70-80€ / yö parkkihallin ja aamiaisen kanssa. Mennessä Barcelonaan vietettiin yksi yö Gironassa, mutta siitä kylästä jäi jotenkin negatiivinen kuva molemmille.

  #953
  Nimetön
  Vieras

  Ei kylläkään Nizzassa eikä taida olla auki vielä huhtikuussa( edit. siis taitaa olla sittenkin auki huhtikuussa, se kesäkuun puoliväli mitä minä katsoin olikin siis korkeampi hintakausi), mutta pistetään tähän nyt tämäkin paikka. Youth Hostel Thalassa heti Monacosta Nizzaan päin.
  http://www.clajsud.fr/holidays_cap_d-ail.a2.en.html
  Kuten kuvista näkee on paikka kuin Monacon multimiljonäärien huvila, huoneet tosin mallia armeija eli monta punkkaa samassa huoneessa.

  Ketjuun kuluu myös samanlainen paikka Nizzassa, mutta siellä en ole käynyt ja vierailusta Thalassakin on kulunut jo muutama vuosikymmen.

  Suosittelen tutustumaan paikkaan jos nuorisohotellimeininki ei tunnu vieraalta.

  ps. ai niin jos ne sanoo siellä että ootte liian vanhoja niin sille en sitte mahda mitään, että omalla vastuulla.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.