Kerhon talousarvio ja toimintasuunnitelma

 • Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 4 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 5 vuotta sitten Ari T toimesta.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #2582
  Tapio Vesterinen
  Osallistuja

  Talousarvio 2016 ja toimintasuunnitelma

  Kun kerhon nettisivuilla on nyt vain jäsenille tarkoitettu osuus, niin laittaisiko hallitus sinne kerhon toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2016.

  Samoin kevätkokouksen koko materiaali on sinne osioon helppo laittaa ennakkoon.

  westy

  #2618
  Ari T
  Avainmestari

  Ko. Viime vuoden tiedostot löytyvät kirjautumisen jälkeen yläpalkin Rekisteri valikon alta Tiedosto valinnan takaa. Kevät- ja syyskokous 2015 aineistot.

  #2620

  En kyllä hetikohta tommosta ”Tiedosto” valintaa löydä.
  Rekisteri-laatikko löytyy ylhäältä jäsensivut-laatikon oikealta puolelta, mutta sitä klikkaamalla pääsee ”omat tiedot” sivulle ja sieltä en mitään ”tiedostot” valintaa löydä.

  Onko sivuston toimivuus kokeiltu ”tuliketulla” ja onko tuolle tiedostot valikolle määritelty oikeudet tavallisille jäsenille vai enkö mä vaan yksinkertaisena löydä sitä.

  tänään minä, huomenna minä, entäs ylihuomenna no minä.

  Kokoontumisjot.eu

  #2622
  Micke
  Osallistuja

  En minäkään oikeaan paikkaan kompastunut. Safarilla kokeilin. Rekisterin takaa en löytänyt ”tiedostoja” mistään.

  Ei mulla mitään sanottavaa ole.

  #2715

  Nyt löyty tiedostot, tosin siellä oli myös teksti ”It was not possible to complete the request due to authorization restrictions.” ja sivu jää ikäänkuin junnaamaan paikoillee, mutta kun klikkailee muutaman kerran sitä ”kevät- ja syyskokous 2015” linkkiä niin sieltä ne fileet ilestyi näkyville.
  Tosin fileitä pitää arvailla mitä niissä on kun fileen nimi ei näy kokonaan, nyt kun testailin lisää niin tähän löytyi ratkaisu kun asetuksista suurensi thumbnailin koon maksimiin.
  Vuoden 2016 kansio oli tyhjä.

  Tiedostot löytyy kirjautumisen jälkeen ”Flomembers”-sivulta, yläpalkin linkistä ”rekisteri” ja sen alalinkistä ”tiedostot”

  tänään minä, huomenna minä, entäs ylihuomenna no minä.

  Kokoontumisjot.eu

  #2746
  Ari T
  Avainmestari

  No nyt löytyy kevätkokoustiedostoja. Asiat vievät oman aikansa, valitettavasti kesti. Lisäinfoa on kevätkokouksessa saannilla jos sinne ennättää.
  Ja mitä tulee tuohon tiedostojen näkymiseen, asiassa oli pientä käyttöoikeusbugia, joka korjattiin parviikkoa sitten palveluntarjoajan toimesta. Edelleenkin näkymät vaihtelee selaimesta ja laitteesta (näytön koko) riippuen…Mutta nyt näiden kanssa on elettävä!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.