Kaliningradiin?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #830
  Nimetön
  Vieras

  Keväällä olisi 35v syntymäpäivät ja haluaisin viettää niitä ”eksoottisemmassa” paikassa. Tuo Kaliningrad voisi olla oiva kohde. Jos sinne pyörällä ajaisi ja vaikkapa yhden illan viettäisi, niin mitä kannattaa huomioida? Kaikki vinkit otetaan vastaan.

  #1559
  Nimetön
  Vieras

  Jos kurjuuden maksimoimista haluat niin viisumin hankintaan ja inturistista majoitusta varaamaan pyörään Venäjä vakuutus, eksoottista varmaan löytyy kuin kaatopaikalta, laivaston poikia saattaa iltasin kuljeskella jos eivät päässeet lomalle niin sanovat ihmisten ilmoille, kokemukseni melkein 20 vuodentakaa silloin ei ainakaan mikään turistipyydys kyselivät miksi ihmeessä sinne tulimme. Jos sinne menet niin Klaipedan kaupungista lautalla yli niemelle erittäin hienoa kangas maastoa ja loma aluetta aina rajalle asti. Sitten aukeaa oikea Venäjä jonka rinnalla Pietari on hygieeninen kuin sairaala.

  #1558
  Nimetön
  Vieras

  Paldinskissäkin voit pienimuotoisesti tutustua kemiallisten huumeiden käyttäjiin, mutta Kaliningrad on neukkujen mukaan esiintymistiheydessä omaa luokkaansa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.