Hotellisuositus Gardan länsirannalla

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #810
  Nimetön
  Vieras

  Bassanegassa lähellä Limone sul Gardaa on hotelli Villagio Bazzanega, jota voin suositella ainakin näin keväällä. Heinäkuun puolivälistä elokuun loppupuoliskolle välisenä aikana hinnat tuplaantuu.
  Nyt on 1-hengen huone 45e ja jos on vähintään 3-yötä niin hinta on 40e.
  Miksi sitten suosittelen tätä,
  -suhteellisen edullinen
  -hienot näkymät alas Gardalle
  -hienoja reittejä lähti mihin suuntaan hyvänsä
  -myös patikoijille ja fillaristeille löytyy polkua
  -uima-altaat, kuntosalit ja tenniskentät löytyy
  Mutta ennen kaikkea suosittelen varsinaisesti hotellin yhteydessä olevia bungaloveja, mahtavat näköalat, autokatos, neliöitäkin ihan kohtuullisesti ja erityisesti hinta 50e.(hinnaston mukaan minimi olisi viikko) Mökeissä parisänky ja kerrossänky eli mahtuu maksimissaan neljä sopuisaa henkeä.

  Hinta on heinä-elokuun vaihteessa 110e eli silloin hinta vähän pompsahti, mutta esim. juuri nyt toukokuun alkupuolella pieni porukka viettää edullisen kevätloman.

  Joten heräsikin ajatus kiinnostaisiko tourinkilaisia avata ajokausi 2016 joskus huhtikuun lopulla Bassanegassa? Hotellissa löytyy paljon huomeita eli ei taida kesken loppua, bungaloveja lienee 8kpl joista alimmaisten näköalat jää kait vähän hotellin varjoon eikä niissä ole autokatoksia.
  Täällä on muuten 30astetta eli tarkenee hyvin.
  Tässä kuva hotellin parkkipaikalta, puolet bungaloveista on heti kuvaajan selän takana ja vähän vielä rinnettä ylöspäin. Hotelli on parkkipaikan alla.
  bassanega

  Ja tässä kuva keskitason bungalovista, muutama mökki on siis tätäkin korkeammalla.
  bassanega

  ja linkki hotlan sivuille http://montagnoligroup.it/hotel/hotel-village-bazzanega/

  ps.
  Ja enskakuskeille tiedoksi, että Passojen Nota ja Tremalzo välinen tiehän on kielletty moottoripyöriltä paitsi jos yöpyy jossain alueen hotellissa. Ja myös siis Village Bazzanegasta saa tuon ajoluvan yhdelle alppien mahtavimmista hiekkatiepätkistä.

  tremalzo
  Kuvassa näkyvän serpentiiniosuuden yläpäässä on Tremalzon tunneli ja tie kohden Notaa kulkee tuossa kuvan keskivaiheilla olevan harjanteen laella laskeutuen jossain vaiheessa tuolla jossain usvassa olevalle Notalle. Passo Notalle on hotellilta matkaa ihan muistinvaraisesti maks. 10km.

  #1517
  Nimetön
  Vieras

  Upeen näköinen paikka, mutta alkaa papalle olemaan turhan haastavaa kurvata serpentiiniä joka päivän päätteeksi, eli tyydytään rantamaisemaan majoituskohteena.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.