FIM Mototour Turkissa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #5846
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  Syyskuussa tosiaan on tuo MOTOTOUR tapahtuma. Suunnitellaan kaverin kanssa päräyttävämme sinne. Ajamalla ihan ite :). Voidaanko ilmoittautua suoraan sinne vai pitääkö mennä kerhon kautta. Jotain matkapisteitä siellä edellisen kerran laskettiin kovasti kun oli 2017 Epiruksessa (Ioannina Kreikka) kyseisessä kokouksessa.

  #5874
  Pekka äL
  Osallistuja

  En ole asiantuntija, mutta oletan, että ilmoittautumisten tulee mennä kerhon ja liiton kautta, kuten muihinkin FIM-tapahtumiin. Kannattaa siis etsiä tuon tapahtuman nettisivut, sieltä löytyvät säännöt, aikataulut ja ilmoittautumislomakkeet!

  Satulapummi Wakka-Hämeestä

  #5983
  Micke
  Osallistuja

  Kuten Pekka kirjoitti niin kerhon kautta liitolle ja sitä kautta järjestävälle taholle on se virallinen reitti jotta on tuloksissa mukana. Liitto ottaa siitä 10 euroa ja tapahtumamaksu toki siihen päälle. Tapahtuman sivut eivät tunnu vielä toimivan. Muutoinkin tietoa ei tunnu olevan kuin paikkakunta ja ajankohta. Itse tapahtumasta kuulisin / lukisin mielellään lisää vaikka kerholehdessä 🙂

  Ei mulla mitään sanottavaa ole.

  #5982
  Micke
  Osallistuja

  Pekka lienee totuuden jäljillä. Kaikkiin FIM tapahtumiin virallinen reitti on kerhon kautta liitolle ja sieltä tapahtuman järjestäjille tieto. Siitä tulee liiton käsittelymaksu 10€ osallistumismaksun päälle. Toki varmaan suoraan voisi tapahtumaan olla yhteyksissä sitten kun tapahtuman järjestäjiltä tarkempaa tietoa annetaan. Vielä ei http://www.fim-live.com/en/fim/the-commissions/touring/classic-gatherings/ tuolta löytyvän nettisivun takaa löydy mitään tietoja. Googlella löysin turkiksi kirjoitetun uutisen aiheesta mutta eipä sieltäkään mitään käytännön ohjeistusta löytynyt. Paikkakunta ja ajankohta kuitenkin. Mutta ne sinulla olikin jo. Turkiksi uutinen aiheesta.

  Ei mulla mitään sanottavaa ole.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.