Eropyyntö, pitäisikö tuo toimia

Merkitty: 

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #3245
  Markku K
  Osallistuja

  Olen parikertaa yrittänyt tehdä ”eroanomusta” rekisterin kautta, mutta tuosta ei ole tullut minkäänlaista kuittausta pyynnön perillemenosta. Lähetin kuukauden päästä uudelleen mutta mitään ei ole kuulunut tai näkynyt. Uusi jäsenvuosi tulossa ja en haluaisi, että maksulappu tipahtaa (sähkö)postiluukusta turhaan.

  #3257
  Ari T
  Avainmestari

  Moi,

  Eronpyyntö-valinta pitäisi toimia niin että se lähettää ylläpitäjän näkymään tiedon eroa pyytäneistä. Nyt näyttää siltä ettei tuo valinta jostain syystä toimi. Asian tutkinta on järjestelmätoimittajalla. Mutta voit nyt varmistaa erosi laittamalla sähköpostia vaikka jasentiedot@tfmk.com osoitteeseen.

  #3259
  Karza
  Osallistuja

  Eikö eroaminen onnistu helpoiten että jättää jäsenmaksun maksamatta?? Vai alkaako kerho sitä karhuamaan jos ei ole ilmoittanut eroavansa……tuskinpa.

  #3260
  Markku K
  Osallistuja

  No itse ajattelin hoitaa tuon ihan ”asiallisesti”, eihän sitä tiedä jos innostuu uudelleen tourinkiharrastuksen pariin niin en ajatellut poltella siltoja tai miten tuo nähtäisiin.

  #3265
  Karza
  Osallistuja

  Täh!! ”Jos jäsenmaksun jättää maksamatta niin polttaa siltoja..”.ei kai nää nyt kerhon touhut ole niin tiukkapipoista touhua. HYMIÖ (miten tänne voi laittaa hymiöitä??)

  #3283
  Ari T
  Avainmestari

  Moi
  onhan se sikäli hyvä ilmoittaa eroavansa, jos lopettaa harrastamisen kerhossa, ettei kerho suotta lähettele karhukirjeitä jäsenmaksusta.
  Ilmoittamalla eroavansa, helpottaa vähän jäsenkirjanpidon pitäjää…

  #3350
  mek
  Osallistuja

  Sääntöjen kohdassa 4. todetaan miten eroaminen tapahtuu. Samassa kohdassa todetaan, että hallituksella on oikeus erottaa jäsen, joka jättää jäsenmaksunsa maksamatta.

  Jos halutaan sitten saivarrella, niin periaatteessa on mahdollista, että tuo erottaminen jää, vaikka vahingossa, hallitukselta tekemättä. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa jäsen luulee olevansa eronnut, mutta todellisuudessa ei olekaan, vaan tilanne jatkuu vuosia. On sitten vuosikokousten päätöksistä kiinni, velvoitetaanko hallitusta perimään tämän ”jäsenen” rästissä olevat jäsenmaksut. Jäsenten tasapuolisen kohtelun takia velvollisuus jäsenmaksuun on myös sillä jäsenellä, joka on jättänyt jäsenmaksunsa maksamatta, mutta hallitus epähuomiossa on jättänyt erottamatta. Edesmennyt setäni maksoi vastaavassa tilanteessa metsästysseuralle yli kymmenen vuoden jäsenmaksut korkoineen ja oikeudenkäyntikuluja vielä päälle.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.