16.ALPPIKIERROS 2019

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 23)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #4578
  Karza
  Osallistuja

  Alppikierros 2019 (29.06.-18.07.) kokoontumispaikka on Italian Livignossa, Hotel La montanina lauantai-maanantai 29.06.-01.07.19. Eli jos alusta asti liityt mukaan, tuona ajankohtana on syytä saapua Livignoon. 🙂 Livignossa on ajoretket ohjelmassa heti alkaen sunnuntaina 30.06.silloin paikalla jo oleville. Reitti lähtee ti 02.07. Livignosta Sveitsiin ja yhden yöpymisen jälkeen 03.07.suuntaamme Ranskan Alpeille. Ja siellä majoitumme neljässä eri kohteessa ja ajamme upeita Ranskan alppiteitä viikon verran, jonka jälkeen on siirtymä Pyreneiden vuoristoon ja ensimmäisenä Andorraan. Andorrassa majoitumme 2 yötä.

  Andorrasta reittimme vie meidät Pyreneiden vuoriston hienoimmille ajo- ja maisemateille sekä Ranskan että Espanjan puolelle. Majoitumme molemmissa maissa Pyreneiden osuutemme aikana. Ja lopuksi vuorilta hurautamme Välimeren rantaan pieneen espanjalaiseen rantakaupunkiin viettämään retken päätöskaronkkaa 16.-18.07. 🙂

  Ajokokemusta tarvitaan jonkun verran osallistumiseen jotta nautit ajamisesta vuoriston vaativilla teillä, päivämatkat ovat pisimmillään yli 400 km ja ajopäivän pituus on välillä n.9 tuntiakin taukoineen laskettuna. Ja samalla Alppikierros tarjoaa osallistujilleen mahtavan määrän ajoelämyksiä, runsaasti harjoitusta mutka-ajamiseen, upeita maisemia, loistavaa seuraa, ja hienoja hetkiä. Herkullinen ruoka ja maistuvat juomat ovat myös viihtymisemme keskiössä. 😉 Alppikierros on nimenomaan ajotapahtuma enemmän kuin mitään muuuta. Ja varoitus: tähän jää hyvin helposti koukkuun jo ekasta kerrasta!!! 😉

  Ilmoittautumisaikataulu menee niin että 15.12.2018 mennessä ennakkoilmoittautumiset minulle majoitusvarauksia varten, ja sitova ilmoittautuminen 28.02.2019 mennessä. Ensimmäiset majoitusten ennakkomaksut ovat jo maaliskuussa 2019.

  Osallistua voi myös osalle matkaa. Minimi osallistumisaika on 5 vuorokautta.

  Teknistä apua/huoltoa pyöriin saa matkan aikana tarvittaessa, ja rengashuollon mahdollisuus on järjestetty muutamaan eri paikkaan reitin varrella. Joka vuosi Suomesta lähtee kimpassa ainakin yksi isompi porukka osallistujiamme Finnlinesilla Travemundeen ja siitä kohti Alppeja, ja tuohon porukkaan on kaikki uudetkin osallistujat tervetulleita mukaan. Se on helppo ja mukava tapa luiskahtaa mukaan jengiin ja saa heti matka-/ajoseuraa jos ei sitä ole muuten jo. Espanjan Aurinkorannikolta starttaa meidän pieni muutaman pyörän porukkamme kohti Alppeja, ja siihenkin on tervetullut mukaan jos pyöräsi on Costa del solilla.

  Ilmoittautumiset ja tiedustelut minulle, puhelin/whatsapp +34 660 185 970 ja +358 45 157 2420 (EI WHATSAPPIA) ja email: kari@sunloma.es 🙂 Uusilta osallistujilta ilmoittautumisen yhteydessä toivon vähän infoa minulle ajokokemuksestasi eli kauanko olet ajanut prätkää, kokemus ulkomaan reissuista prätkällä, ym. asiaan liittyvä. Ja pyöräsi merkki ja malli myöskin. Ja yhteystiedot tietenkin.

  Alppikierroksen päätöskohteesta (n.800 km Malagaan) on mahdollisuus ajaa kanssamme Espanjan Aurinkorannikolle viettämään lomaa ja lentää sitten Malagasta kotiin jos ei halua ajaa Suomeen takaisin. Pyörille järjestyy myös tallipaikka talveksi Fuengirolan seudulla tai autokuljetus piakkoin matkan jälkeen Suomeen. Näistä vaihtoehdoista annan lisätietoa tarvittaessa.

  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 7 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 7 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 7 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 6 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 5 kuukautta sitten Karza.
  #4663
  V-M
  Osallistuja

  Hienoa, uusi kokemus luvassa!
  Jännityksellä odotan että reitti tarkentuu että pääsee ennakko tutustumaan teihin ja paikkoihin.

  #4664
  Karza
  Osallistuja

  Kaikki reittimme hotellit nyt alustavalla varauksella buukattu ja reitti täysin valmis. Vamos! 🙂

  #4667
  Karza
  Osallistuja

  Ryhmäsähköpostimme Alppikierros 2019-osallistujille on työn alla ja aukeaa pian. Jo ilmoittautuneille tiedotus ja matkaan liittyvät infot alkavat kulkea sitä kautta sekä Alppikierroksen facebook-sivun kautta. 😉

  Liitteet:
  #4677
  Karza
  Osallistuja

  Alppikierrokselle tulee ilmoittautumisia nyt kivasti ensi kesään kun Suomen ajokausi on pikkuhiljaa taputeltu. Alkaa olla 20 nimeä osallistujalistalla. 🙂

  #4712
  Karza
  Osallistuja

  Valoa kaamokseen… 🙂 16.Alppikierros kesällä 2019 päättyy tänne kaksipäiväiseen rantalomaan. 😉

  https://www.hotelkursaalcalafell.com/en/

  #4715
  Karza
  Osallistuja

  https://www.hotelnordic.com/es/fotos_y_videos.html

  Alppikierroksen tukikohta Andorrassa 2019 kesällä. Varmaan moni muukin menossa Andorraan, tässä hyvä majapaikkavinkki. 😉

  #4720
  Karza
  Osallistuja

  Muistutuksena että ennakkoilmoittautumisaika Alppikierros 2019 on 15.12.mennessä. Sitovat ilmoittautumiset sitten helmikuun loppuun mennessä. Ennakkoilmoittautumiset auttavat majoitusjärjestelyiden hoitamisessa.

  #4754
  Karza
  Osallistuja

  Lähetin sähköposteihin kaikille jo ilmoittautuneille reitin ja aikataulun. Katsokaa nyt spostianne jos se ei ole teillä päivittäisessä/aktiivisessa käytössä. 😉

  Liitteet:
  #4756
  Karza
  Osallistuja

  https://www.finnlines.com/fi/laivamatkat/tarjoukset/suomi-saksa-reitin-laivamatkatarjoukset

  Muistakaa liittyä tuohon Finnlinesin Star clubiin eli kanta-asiakasohjelmaan mukaan. Aina vähintään 3 % alennusta matkoista. Mutta jos se sulkee pois Touringin alennuksen niin sit ei olekaan niin hyvä juttu…

  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 4 kuukautta sitten Karza.
  #4758
  Karza
  Osallistuja

  Reittimme roadbook on valmis, työn alla on vielä päiväkohtaiset kilsat ja reitin tarkistus. Alkuvuodesta jakovalmis osallistujille. 😉

  #4833
  Karza
  Osallistuja

  Alppikierroksen ennakkoilmoittautuminen on nyt menossa. Eli jos suunnittelet osallistumista ensi kesän reissullemme, laita minulle sähköposti asiasta tai pirauta puhelimella niin käydään asiaa läpi. Autan myös siirtymien Alpeille ja takaisin sieltä reitityksessä ja budjetoinnissa jos sellaista apua tarvitset. 🙂

  P.+35845 157 2420 ja email: kari@sunloma.es 😉

  #4848
  Karza
  Osallistuja

  http://www.hotellemarronnier.com/accueil.htm

  Majoitusvinkkinä ensi kesän reissullenne, Alppikierroksen eräs monivuotisia tukikohtia on Hotel Le marronnier, Ranskan Alppien Vercorsissa, ja tarkemmin pienessä Rencurel-nimisessä kylässä.

  Le marronnier on Jean-Francoisin ja vaimonsa Carolinen luotsaama todella viihtyisä ja kiva prätkäpaikka jossa asiakaskunnan muodostavat pääsääntöisesti motoristit ja silloin tällöin muutama fillarituristi siinä seassa sulassa sovussa. JF on itsekin motoristi. Koko talo on vuosien myötä läpikäynyt täyden saneerauksen ja huoneet, ravintola& baari sekä pesutilatkin ovat nykyisin todella hyvässä kunnossa.

  Ruoka on maistuvaa ja lounastakin saa keskellä päivä. Grillibileet on kerran viikossa keskellä viikkoa. Talossa majoittuvilla on puolihoito eli illallinen kuuluu majoitushintaan. Ja baarissa palvelu toimii englannin kielellä kuten koko talossakin.

  Paikka sijaitsee Vercorsin ylängöllä, Grenoblen lounaispuolella. Alueella on kohtuullisen vähän autoliikennettä, hienot maisemat ja upeat tiet moottoripyöräilyyn ja nähtävyyksiäkin on missä vierailla.

  Erittäin suositeltava majoituskohde prätkäreissullanne! 🙂

  #4855
  Karza
  Osallistuja

  https://www.hotelmontaninalivigno.it/

  Lisää majoitusvinkkejä: Hotel La montanina Italian Livignossa toimii kesällä 2019 16.Alppikierroksen kokoontumispaikkana. Eli 29.06.-01.07.välillä ne jotka osallistuvat heti alusta alkaen saapuvat kukin omaa reittiään La montaninaan tuolla aikavälillä. Ja siitähän Alppikierros pyörähtää taas käyntiin.

  Silvestri Martinellin-perhe harjoittaa La montaninassa hotelliliiketoimintaa jo kolmen sukupolven voimin ja hotelli on ollut mukana Alppikierroksen tukikohtana ensimmäisestä 2004 Alppikierroksesta alkaen. Loistava sijainti kylän keskustassa, kaksi autohallia prätkille, mahtava ja iloinen henkilökunta joka kohtelee meitä kuin perheenjäseniä, maistuva ruoka ja erinomainen aamiainen, siinä jo muutama seikka joiden vuoksi hotellia voi suositella kaikille prätkäihmisille.

  Ja Livignohan on tax free zone eli mm.polttoaineet, alkoholit, tupakkatuotteet, parfyymit, ym.ym.on varsin edullista siellä. Bensa maksoi kesällä 2018 muistaakseni 1.06/ltr. Joten edullisia ajoretkiä on mukava tehdä Livignosta kulman taakse Sveitsiin ja Itävaltaan, joiden rajakolmiossa paikka sijaitsee.

  #4884
  Karza
  Osallistuja

  Vuosi vaihtui joten 2019 Alppikierroksen alkuun on enää alle 6 kk aikaa. ? Ilmoittautumisten deadline on helmikuun lopussa ja jo ilmoittautuneilla on siirtymät Alpeille ja takaisin jo työn alla. ?

  Jos mukaan lähtö kiinnostaa, annan lisätietoa mielelläni. Soita +35845 157 2420 tai laita sähköposti: kari@sunloma.es niin infoa tulee. ?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 23)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.