14. ALPPIKIERROS 2017

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 22)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #2995
  Karza
  Osallistuja

  Järjestyksessään 14.Alppikierros ajetaan 01.-15.7.2017. Kokoontuminen Alpeilla on 01.-02.07.17, lisää infoa pitkin loppukesää & syksyä.

  Reitti on nyt valmis ja ilmoittautuneitakin jo lähes kaksikymmentä. Kokoontuminen on Resian kaupungissa Italiassa, ja päätös on Ranskan Alpeilla lähellä Grenoblea.

  Alustava ilmoittautumisaika päättyy 31.12.16, ja sitova ilmoittautuminen 05.03.17. Alustava ilmoittautuminen olisi syytä tehdä koska se helpottaa suuresti majoitusvarausten tekoa ja alustavakin osallistujamäärän arvio auttaa minua hintaneuvotteluissa hotellien kanssa.

  • Tätä aihetta muokkasi 4 vuotta, 7 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 4 vuotta, 7 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 4 vuotta, 6 kuukautta sitten Karza.
  • Tätä aihetta muokkasi 4 vuotta, 2 kuukautta sitten Karza.
  #2997
  Karza
  Osallistuja

  Lisätietoa ja infoa matkasta ja osallistumisesta: Kari Raisaari p.+35844 444 0414 ja +34 6937 800 70 sekä email: kari.raisaari@jya.fi .

  Liitteet:
  #3086
  Karza
  Osallistuja

  Kun ilmoittaudut, muista mainita siinä yhteydessä jos haluat majoittua yhden hengen huoneeseen reissumme aikana. Se onnistuu joissain majapaikoissamme ja joissain ei. Singlet ovat aina listahintaisia, meidän tingityt ryhmähinnat ovat 2hh ja 3-4hh:ssa majoittumiseen.

  Liitteet:
  #3132
  Karza
  Osallistuja

  Nyt kun Suomen ajokausi alkaa lähestyä päätöstään, on hyvää aikaa suunnitella ja tehdä päätöksiä ensi kesän reissuista, muistakin kuin Alppikierroksesta.

  Laivayhtiöiden tarjoukset alkavat yleensä tammikuussa Matka-messuista, ja jatkuvat yhtiöstä riippuen pari-kolme kuukautta pisimmillään. Silloin kannattaa olla jo matkasuunnitelmat tehtynä jotta alet voi hyödyntää jos haluaa säästää muutaman ropon parempaan tarkoitukseen matkalle.

  Liitteet:
  #3135
  Karza
  Osallistuja

  MP-museo Itävallassa, Timmelsjochin alppitiellä on 2017 Alppikierroksen ohjelmaan nyt lisätty. Käymme siellä 02.07. sunnuntaina.

  #3151
  Karza
  Osallistuja

  Ilmoittautuneille on jo perustettu ryhmäsähköposti jolla ajatuksia ja infoa ym. ensi kesän Alppikierroksesta voidaan jakaa muiden osallistujien kanssa. Laitan sitä kautta myös kaikki matkaa koskevat tiedotteet jotka koskevat jollain tapaa järjestelyjä tai matkaohjelmaa.

  #3188
  Karza
  Osallistuja

  Alppikierros 2017-reitin pituus on 3371 km. Siihen ei ole laskettu siirtymiä kokoontumispaikkaan josta Alppikierros alkaa eikä päättymiskohteesta siirtymiä kotiin. Siihen määrään alppitiekilometrejä mahtuu useita tuhansia mutkia, ja nousuja sekä laskuja, todellinen ajamisen ja pyöränhallinnan korkeakoulu. Meidän retkellä saa nauttia ajamisesta koko rahan edestä.

  Eri majoituskohteita/hotelleja on reitillämme 8 kpl, joista 3 kpl ihan uusia Alppikierroksen majoituspaikkana, ja loput 5 kpl sitten tuttuja paikkoja joissa homma toimii ja ruoka on hyvää. Hotelleistamme 4:ssä meillä on puolihoito eli iltaruokailu kuuluu majoitushintaan ja loput paikat meillä on varaus vain aamiaisella. Majoituksen keskihinta /henkilö/vrk sisältäen iltaruokailun ja aamiaisen on hieman alle 60 euroa/hlö.

  #3210
  Karza
  Osallistuja

  Eiliseen mennessä 25 ilmoittautunutta.

  #3213
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  Wau, mistä tuo alempi kuva on?
  Karza mistä sää etsit noita motoristimajapaikkoja? Alpeilla taidat tietää ne jo ku taskus, mutta muualla Euroopassa, esim. Ranska/Saksa.
  Tekis mieli Le Mansin motogp-kisoihin toukokuulla. Kannattaiskohan majottua junamatkan päähän suosista?

  #3214
  Karza
  Osallistuja

  Vika kuva on Col Du Tourmalet, Pyreneillä Ranskan puolella. Majapaikat tulee pitkälti kokemuksesta, käyny jonkun verran noissa…Ranskallakin on Alppeja..

  Meillä on täältä Espanjan Aurinkorannikolta prätkäreissu huhtikuun alussa Aragonin Moto GP-kisaan Pohjois-Espanjaan ja bussiretki toukokuun alussa Jereziin Moto GP-kisaan. En ole ollut Le Mansissa, joten en osa auttaa sen seudun majoituksissa.

  #3276
  Karza
  Osallistuja

  Alppikierroksen ennakkoilmoittautuminen on joulukuun loppuun mennessä. Nyt siis matkasuunnitelmien viimeistely käyntiin jos mukaan aiot ensi kesän retkellemme Alppien huikeille mutkateille ja kauniisiin maisemiin!

  Liitteet:
  #3289
  Eki Koponen
  Osallistuja

  Moi Karza!

  Haluttais ilmoittautua reissuun alppikierrokselle mamman kanssa, 1 pyörä, 2 päällä, 2-hengen huone (mammalla kasvisruoka).

  Terveisin eki

  Eki Koponen

  +358451200445

  eki.koponen@gmail.com

  #3290
  Karza
  Osallistuja

  Tervehdys Eki! Sehän vaan passaa, laitoin juuri sulle emailin aiheeseen liittyen eli asia on noteerattu ja ok.

  #3343
  Karza
  Osallistuja

  Ennakkoilmoittautuneita 34 henkilöä, joka on uusi ennätys. Lopulliset sitovat ilmot maaliskuun alussa sitten, tosin näistä iso osa on jo lopullisia/sitovia…:)

  #3446
  Karza
  Osallistuja

  Reilu kuukausi aikaa ilmoittautua mukaan tämän vuoden Alppikierrokselle. Joten jos aiot mukaamme, nyt matkasuunnitelmien ja aikataulujen tekoon viimeistään ja laivalippuja varaamaan. MATKA-messujen tiimoilta Finnlinesilla on ollut ilmeisesti kohtuullisia tarjouksia myös Saksan reitille…VINKVINK…. 🙂

  • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 2 kuukautta sitten Karza.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 22)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.